- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hátul nincs rajta hangszóró, az egy passzív membrán, ugyan az ami az elején van középen. Mivel a passzív membrát zárt térben a levegő mozgatja amit az aktív hangszóró kelt teljesen normális hogy mozog.
Passzív membránt nem lehet kikapcsolni, kisebb membrán kilengéstől nyilván kevésbé lesz aktív és kevesebb lesz a mély hang csak ennyi a különbség. -
nrb263
tag
Másik érdkesség elvileg ha bekapcsolom az extra basst az aktiválná hátulján lévő hangszorot. Legalabbis ezt okvastam. De kikapcsolt állapotban is megy nálam akinek van megnézné ezt? Plusz ha felrakom töltőre világít a charge ledje decsak felpercig aztán elalszik. Nem nincs teljesen feltöltve. Ez normális?
-
haris
őstag
Szerintem igen. Ezek ilyenek.
Alacsony(abb) hangerőn rásegítenek a passzív membránok a mély hangokra, de a hangerő növelésével egyre kezdene torzítani és itt a DSP beleszól a hangképbe és visszább veszi a mélyeket.
De szerintem ez jobb mint ha torzítana, plusz nem nyírja ki a hangszórót -
ftt
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest