- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hátul nincs rajta hangszóró, az egy passzív membrán, ugyan az ami az elején van középen. Mivel a passzív membrát zárt térben a levegő mozgatja amit az aktív hangszóró kelt teljesen normális hogy mozog.
Passzív membránt nem lehet kikapcsolni, kisebb membrán kilengéstől nyilván kevésbé lesz aktív és kevesebb lesz a mély hang csak ennyi a különbség. -
nrb263
tag
Másik érdkesség elvileg ha bekapcsolom az extra basst az aktiválná hátulján lévő hangszorot. Legalabbis ezt okvastam. De kikapcsolt állapotban is megy nálam akinek van megnézné ezt? Plusz ha felrakom töltőre világít a charge ledje decsak felpercig aztán elalszik. Nem nincs teljesen feltöltve. Ez normális?
-
haris
őstag
Szerintem igen. Ezek ilyenek.
Alacsony(abb) hangerőn rásegítenek a passzív membránok a mély hangokra, de a hangerő növelésével egyre kezdene torzítani és itt a DSP beleszól a hangképbe és visszább veszi a mélyeket.
De szerintem ez jobb mint ha torzítana, plusz nem nyírja ki a hangszórót -
ftt
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest