- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt már próbáltam, nem talál hozzá drivert. Ki is írja egyébként, hogy vezeték nélküli headset, szóval azt már tudja róla. Lehet hogy csak Win10 kompatibilis és az felismeri alapból?
Veszek jack apa-apa kábelt, annyira nem érdekes amúgy, csak kényelmesebb lett volna a BT. Inkább az a vicces, hogy nem adtak hozzá alapból jack kábelt, pedig épp nézem az eredeti tartozéklistát és ott van hozzá. -
törölt tag
Én abból indultam ki, hogy a telefonnak se kell.
Hol van dirver hozzá? Mert bizony a Divoom weboldalán nincs semmi. Gondolom megjelenik majd jó esetben a hangeszközök között és azt alapértelmezetté téve fog szólni. Remélhetőleg automatikusan átkapcsolva rá (ahogy a fejhallgatónál), hogy ne manuálisan kelljen mindig. -
törölt tag
Azt nem tudjátok PC-ről hogyan lehet BT-n keresztül a hangot nyomatni? Van egy 2.0 BT stickem, felismeri az Onbeat 500-at. De nem találok sehol opciót arra, hogy ezen keresztül játssza le a zenét. A Win az igaz sír, hogy nincs hozzá driver, de ehhez minek kell? Nem a BT-hez, azt felismeri, magához az Onbeat-hez nincs. Ahhoz meg minek is kéne? Csak ki kéne küldenie a hangot már.
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #5491 üzenetére
Az nekem is szemet szúrt, még a gagyibb hangszórók is 85+ kategóriásak. De ennyi pénzért ilyen hangzást meg nem kapni. A háttérzaj meg eltűnik, ha nem a képembe nyomom a dobozkát. Úgyhogy inkább ez, mint valami gagyibb hangú, de nem sistergő doboz. A gagyi hang, az távol is gagyi lesz.
10 éve még százezres audiofil cuccaim voltak, szóval azért emészteni kell ezt, de kétségtelen, hogy egész hallgatható, mármint kategóriáját meg méreteit/energiaforrását tekintve. Mert hát szép hanghoz méret és energia kell, itt mindkettő szűkös, de elég jól megoldották.
-
törölt tag
Használom a Divoom-ot pár napja. Van egy kis háttérzaja, halkan hallgatva ha eseménytelenebb zenerész jön, azért elég zavaró. Sajnos jack mellett is megvan, ez ilyen.
Ha túl közel van a telefon hozzá (20 centi) akkor pár percenként beakad egy picit, de ha távolabb rakom nem csinálja.A hangja, hát nem ér fel egy minihifit, de teljesen hallgatható. Nyilván nem teljes a hangkép, vannak benne üresebb részek, magasban, középben, mélyben is. De teljesen jó.
Sokat kell játszadozni az elhelyezésével, rengeteget javít a hangon. Falnak fordítva, akár befele, polcra rakni, szekrény tetejére stb. Ezzel sokat kell szórakozni, sokat javít a hangján, de szerintem ez mindegyiknél ilyen. A hangkép is simábbnak hat, ha az ember jó helyre rakja, eltűnik a háttérzaj is.
Ami biztos, hogy szembe lerakni eléd 50 centire nem szabad, ott a legrosszabb, minden hiba egyenesen a füledbe megy. Minél távolabb van annál jobb, szoba másik végébe inkább, mély hangoknak is kell a terjedés.Elfért volna rá egy akkujelző meg egy hangerőjelző csík. Egyébként 30-as a hangerőskála, ha valaki lusta lenne végignyomkodni és számolni.
17 ezret megért, jó kis cucc, jó a hangja, átlag igénynek jó is, van azért basszus is, magas is, tartalma is. Egy minihifihez képest azért visszalépés, de árában reális.
-
törölt tag
MicroSD nem létszükséglet végül is, nyomom akkor telefonról a zenét, egyszerűbb is onnan, mint gombokkal egyesével léptetni meg beletekerni is stb. Sokkal fontosabb a hangminősége.
Szóval akkor a PC-nél is akkuról szól és ha lemerül akkor töltsem fel? Végül is az is járható.
Vicces amúgy, hogy egyik boltban 16 ezer, máshol meg 22-26 között ugrál. -
törölt tag
válasz
rhunseeker #5435 üzenetére
Én a Creative Muvo 2-t néztem ki elsőre, de nem tudom milyen hangja lehet, azért akármi műanyag recsegést nem viselek el én se, és a Creative az mondjuk sose volt komoly márka szerintem.
Ezért is jöttem ide tanácsokért.A JBL Go után hallgattam egy ilyet boltban: [link] és hát sokkal rondább a hangja. Basszus az mondjuk több volt az igaz.
-
törölt tag
Hali.
Én is tervezek egy vásárlást. Nemrég hallottam egy JBL Go-t élőben és meglepett, hogy ezek a "szutykok" milyen hangra képesek már 10 ezer Ft-ból is. Rengeteg fejlődés ment itt végbe az elmúlt években.
Nincs se a kocsiban, se a PC-n hangom, egyedül egy fejhallgatóm van. Nem használom sokat, ezért sincs hangcuccom sehol. Ezért is gondoltam rá, hogy ha már ezek ennyire felfejlődtek akkor érdemes lehetne venni egy mindenes hangkeltőt.Újonnan max 20-ért mit kapni? Mindenképp sztereó kell, egyben legyen ne különálló és kicsit hosszúkásabb alakú, hogy normális sztereó legyen azért (meg a szélvédő elé, meg a monitor fölé jobban el is fér olyan alakban).
Jack mindenképp kell, mert a PC-re azzal megy és lehetőleg töltőre dugva is tudjon szólni, bár szerintem ez alap mindegyiknél. Jó lenne ha tudna microSD-t, de nem kötelező.
Legyen benne basszus, azt szeretem, de szóljon tisztán is. Bár ezeket félve írom le, mert 20 ezerbe szerintem nem fér bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- gerner1
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest