Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5720 üzenetére
Amúgy az a baj hogy sok hangszóró nincs is magyarba forgalomba, külföldi rendelés van csak.
A másik hogy nekem hogy egy hangszóróról valóban legyen véleményem ahhoz haza környezetbe és kültéren egyaránt szükségem van pár nap tesztre.Igen igazat megvallva én is azért nem akarok nagyobb hangszórót mert valóban komplikált a hordozhatósága.
Azért 2 kilós hangszórót az ember nem visz magával olyan egyszerűen, más felől egy idő utána zavaró tud lenni a cipelése. A T6 még pont határ eset méretre és súlyra, ha a táskába bedobom nem foglal sok helyet és még van benne hely másnak is pakolni. Kevés helyet foglal és nem is nehéz így azért hordozni nem egy rémálom.Igen én is érzek kísértés pár hangszóró után, csak utána meg nem akarok úgy járni hogy az egyik ott porosodik a polcon mert nem használom. Én egy Dockin D fine-t sajnálom magamtól, úgy a hangszóró tetszik meg jó lenne. De az már hangerőre overkill, nem tudnám hol kihasználni a teljesítményét. Már felől 2 KG-t magammal cipelni már kényelmetlen volna.
Még a Tronsmart T6 is sokszor fél hangerőn elégnek bizonyul esetek nagy részébe, fürdőszobába zenét hallgatni az is elég tud lenni.
Amúgy se szeretek több bluetooth hangszórót tartani mert mindig csak az egyiket használom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest