- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
Én most vettem nemrég lányomnak egy black Tronsmart T6 ot, + gyári tokot hozzá. Itt ajánlották sokan, és igen, meglepően jó cucc. JBL extrem el összehasonlitottuk, nem sok különbség van. JBL ben kicsit több a magas. Hangerő egyforma.
Persze lányom nem érdekli (fülesezik) igy azóta is tokban pihen. Fel is raktam HA n hirdetni. -
H2o-pok
senior tag
válasz
rhunseeker #5542 üzenetére
Persze nem vártam sokat tőle. De miután meghallottam még én is elcsodálkoztam, hogy hogy lehet ennyira szar.
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Nos megjött ez a csoda. Fake JBL Extreme.
[link]Talán ez volt az a vásárlásom az évek alatt, amire azt mondom, hogy ha elveszik is, leszarom. Egyszerűen szörnyű! Senki, de szó szerint még véletlenül se vegyen ilyet senki!!!!! Nagyapámnak van egy 40éves Sokol rádiója, még az is lealázza. A Tronsmart T6 om mellé tenni is szégyen! Egy borzadáj! De szerencsémre találtam egy süket embert, akinek el tudtam adni.
-
H2o-pok
senior tag
Az most jött meg pár napja. De erre is kiváncsi lennék.
-
H2o-pok
senior tag
Srácok.
Hol lehetne 1 ilyet beszerezni? Amazonon van de az ára miatt tuti vámos. Meg több néven is fut ez a tipus.
[link] -
H2o-pok
senior tag
Üdv
EUSTOCK tól megjött a T6. Hát..... Nem egy rossz db, az biztos. Talán még egy picit sok is benne a basszus. De jó. 12400 futárral. Most várok m ég egy ebay es fake xtreme JBL t. Kiváncsi leszek arra. -
H2o-pok
senior tag
Üdv
Biztos ismeritek ezt a tipust, jó sok néven árulták már. Sajnis mem igazán találtam sehol ahol meg lehetne rendelni. Nem tudtok esetleg valami linket ahol még vagy már kapható? Persze EU ból ha lehet.
[link]Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- GTA V
- One mobilszolgáltatások
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Goddess of Victory:Nikke
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest