- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
Én most vettem nemrég lányomnak egy black Tronsmart T6 ot, + gyári tokot hozzá. Itt ajánlották sokan, és igen, meglepően jó cucc. JBL extrem el összehasonlitottuk, nem sok különbség van. JBL ben kicsit több a magas. Hangerő egyforma.
Persze lányom nem érdekli (fülesezik) igy azóta is tokban pihen. Fel is raktam HA n hirdetni. -
H2o-pok
senior tag
válasz
rhunseeker #5542 üzenetére
Persze nem vártam sokat tőle. De miután meghallottam még én is elcsodálkoztam, hogy hogy lehet ennyira szar.
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Nos megjött ez a csoda. Fake JBL Extreme.
[link]Talán ez volt az a vásárlásom az évek alatt, amire azt mondom, hogy ha elveszik is, leszarom. Egyszerűen szörnyű! Senki, de szó szerint még véletlenül se vegyen ilyet senki!!!!! Nagyapámnak van egy 40éves Sokol rádiója, még az is lealázza. A Tronsmart T6 om mellé tenni is szégyen! Egy borzadáj! De szerencsémre találtam egy süket embert, akinek el tudtam adni.
-
H2o-pok
senior tag
Az most jött meg pár napja. De erre is kiváncsi lennék.
-
H2o-pok
senior tag
Srácok.
Hol lehetne 1 ilyet beszerezni? Amazonon van de az ára miatt tuti vámos. Meg több néven is fut ez a tipus.
[link] -
H2o-pok
senior tag
Üdv
EUSTOCK tól megjött a T6. Hát..... Nem egy rossz db, az biztos. Talán még egy picit sok is benne a basszus. De jó. 12400 futárral. Most várok m ég egy ebay es fake xtreme JBL t. Kiváncsi leszek arra. -
H2o-pok
senior tag
Üdv
Biztos ismeritek ezt a tipust, jó sok néven árulták már. Sajnis mem igazán találtam sehol ahol meg lehetne rendelni. Nem tudtok esetleg valami linket ahol még vagy már kapható? Persze EU ból ha lehet.
[link]Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest