Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
Én most vettem nemrég lányomnak egy black Tronsmart T6 ot, + gyári tokot hozzá. Itt ajánlották sokan, és igen, meglepően jó cucc. JBL extrem el összehasonlitottuk, nem sok különbség van. JBL ben kicsit több a magas. Hangerő egyforma.
Persze lányom nem érdekli (fülesezik) igy azóta is tokban pihen. Fel is raktam HA n hirdetni. -
H2o-pok
senior tag
válasz
rhunseeker
üzenetére
Persze nem vártam sokat tőle. De miután meghallottam még én is elcsodálkoztam, hogy hogy lehet ennyira szar.
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Nos megjött ez a csoda. Fake JBL Extreme.
[link]Talán ez volt az a vásárlásom az évek alatt, amire azt mondom, hogy ha elveszik is, leszarom. Egyszerűen szörnyű! Senki, de szó szerint még véletlenül se vegyen ilyet senki!!!!! Nagyapámnak van egy 40éves Sokol rádiója, még az is lealázza. A Tronsmart T6 om mellé tenni is szégyen! Egy borzadáj! De szerencsémre találtam egy süket embert, akinek el tudtam adni.
-
H2o-pok
senior tag
Az most jött meg pár napja. De erre is kiváncsi lennék.
-
H2o-pok
senior tag
Srácok.
Hol lehetne 1 ilyet beszerezni? Amazonon van de az ára miatt tuti vámos. Meg több néven is fut ez a tipus.
[link] -
H2o-pok
senior tag
Üdv
EUSTOCK tól megjött a T6. Hát..... Nem egy rossz db, az biztos. Talán még egy picit sok is benne a basszus. De jó. 12400 futárral. Most várok m ég egy ebay es fake xtreme JBL t. Kiváncsi leszek arra. -
H2o-pok
senior tag
Üdv
Biztos ismeritek ezt a tipust, jó sok néven árulták már. Sajnis mem igazán találtam sehol ahol meg lehetne rendelni. Nem tudtok esetleg valami linket ahol még vagy már kapható? Persze EU ból ha lehet.
[link]Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Újszerű karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő