Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz Ati1979 #5649 üzenetére

én nem azt akartam mondani, hogy a 250 nem jó, azon az adatbázison kívül nem hallottam még szólni. és ott is csak véletlenül, de megütötte a fülem, mennyire kiegyensúlyozott.
    valószínűleg nagyon eltalálták, a hangolás sokkal többet számít, relatíve drága alkatrészekből is lehet vacak dolgokat kihozni, és kiváló mért paraméterekkel bíró cucc is szólhat pocsékul - ez tehát nem predesztinál semmire, max megkönnyíti a tervezők dolgát .(valószínűleg azért is használtak a 100-asban sima 18650-es Li-Ion aksit beforrasztva, hogy valahol fogjanak a gyártási költségeken. )
    szóval csak hangosan gondolkodtam, miért lehet gyengébb a 150-es, mint a 100-as... és az, hogy egy sikeres dolgot lebutítanak, hogy több pénzt keressenek, nos ez bár ördögtől való, de nem egyedi eset lenne. a marketingesek már csak ilyenek. :DDD

a német használt cikken most is van fenn egy szép 250-es 75-ért, ráírtam, odaadná-e 70-éer szállítással, de nemet mondott (előtte volt már, aki adta volna, de a szállítva 25 eurós 100-as nekem jobb vételnek tűnt. nem beszélve arról, hogy ez nálam csak nagyon periférikusan lesz használva, és akkor is inkább csak háttérzenére, beszélgetés alá, kis hangerőn. inkább férjen be a zsebembe, az fontosabb szempont. elhagytam a clip2-met, annak kerestem utódot.

@(#5648) carl18 : a dockinban azért szintén elég komoly driverek is vannak, ahogy láttam, és ráadásul 2 utas(!) nem csoda, ha jól szó, minden adott hozzá. de az már nekem sokkal inkább versenyez egy PC hangfal szettel, vagy a hordozható szoba hifivel (mivel elég nagydarab, ráadásul nem is vízálló)

Új hozzászólás Aktív témák