- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Ati1979 #5649 üzenetére
én nem azt akartam mondani, hogy a 250 nem jó, azon az adatbázison kívül nem hallottam még szólni. és ott is csak véletlenül, de megütötte a fülem, mennyire kiegyensúlyozott.
valószínűleg nagyon eltalálták, a hangolás sokkal többet számít, relatíve drága alkatrészekből is lehet vacak dolgokat kihozni, és kiváló mért paraméterekkel bíró cucc is szólhat pocsékul - ez tehát nem predesztinál semmire, max megkönnyíti a tervezők dolgát .(valószínűleg azért is használtak a 100-asban sima 18650-es Li-Ion aksit beforrasztva, hogy valahol fogjanak a gyártási költségeken. )
szóval csak hangosan gondolkodtam, miért lehet gyengébb a 150-es, mint a 100-as... és az, hogy egy sikeres dolgot lebutítanak, hogy több pénzt keressenek, nos ez bár ördögtől való, de nem egyedi eset lenne. a marketingesek már csak ilyenek.a német használt cikken most is van fenn egy szép 250-es 75-ért, ráírtam, odaadná-e 70-éer szállítással, de nemet mondott (előtte volt már, aki adta volna, de a szállítva 25 eurós 100-as nekem jobb vételnek tűnt. nem beszélve arról, hogy ez nálam csak nagyon periférikusan lesz használva, és akkor is inkább csak háttérzenére, beszélgetés alá, kis hangerőn. inkább férjen be a zsebembe, az fontosabb szempont. elhagytam a clip2-met, annak kerestem utódot.
@(#5648) carl18 : a dockinban azért szintén elég komoly driverek is vannak, ahogy láttam, és ráadásul 2 utas(!) nem csoda, ha jól szó, minden adott hozzá. de az már nekem sokkal inkább versenyez egy PC hangfal szettel, vagy a hordozható szoba hifivel (mivel elég nagydarab, ráadásul nem is vízálló)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- E-roller topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bestbuy játékok
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Így használod a ChatGPT-t
- Mobilinternet
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest