Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja kérdeztem,hogy ezek a 20k alatti bluetooth hangszorók hogy szólhatnak hasolnó árkategórás micro hifi rendszerekhez képest, Akkor helyre lettem téve,hogy meg sem közelítik őket. Azóta rendeltem egy DOSS Soundbox xl-t alli-ról 16.865Ft-ra jött ki(6 munkanap alatt itt volt) és azt kell,hogy mondjam,hogy sokkal szebben szól mint az itthon található két micro hifi(LG CM1560,Sony CMT-EH25)
Szerintem ennyi pénzt nagyon megért és nem bántam meg,hogy nem hallgattam akkor arra aki azt mondta,hogy közel sem fognak olyan jól szólni. Bátran ajánlom mindenkinek,akksija is nagyon jól bírja.
-
Viktor89
aktív tag
Nem írtam,hogy elvárom hogy szebben szóljon,csak kérdeztem,mivel nem tudtam élőben meghallgatni őket. Nem kell komoly hifi hangzás,nem akarok annyit rákölteni,csak érdekelt,hogy szólnak. A méret amúgy nem mindegy,egyszer egy összejövetelen hallotam egy bose soundlink mini-t és az messze lekörözte az általam említett mini hifiket. Tudom,hogy az 4-5x annyiba kerül mint ezek de méretre az sem volt nagyobb. Köszi a választ amúgy,akkor ezekről inkább lemondok,vagy megpróbálom valahogy meghallgatni őket élőben.
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Nem volt lehetőségem sehol meghallgatni bluetooth hangszórót,ezért azt szeretném kérdezni,hogy a 10-20 ezer forint közötti kategóriában lévő ilyen hangszórók(pl tronsmart t6,xiaomi mi,voombox,jbl clip stb.) hogy szólnak egy mico hifihez képest. A családban van kettő ilyen 20 ezer forintos micro hifi(LG CM1560,Sony CMT-EH25 ) és ezeknek elég rosszul szólnak,szinte zavaróan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Android játékok topikja
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest