- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja kérdeztem,hogy ezek a 20k alatti bluetooth hangszorók hogy szólhatnak hasolnó árkategórás micro hifi rendszerekhez képest, Akkor helyre lettem téve,hogy meg sem közelítik őket. Azóta rendeltem egy DOSS Soundbox xl-t alli-ról 16.865Ft-ra jött ki(6 munkanap alatt itt volt) és azt kell,hogy mondjam,hogy sokkal szebben szól mint az itthon található két micro hifi(LG CM1560,Sony CMT-EH25)
Szerintem ennyi pénzt nagyon megért és nem bántam meg,hogy nem hallgattam akkor arra aki azt mondta,hogy közel sem fognak olyan jól szólni. Bátran ajánlom mindenkinek,akksija is nagyon jól bírja.
-
Viktor89
aktív tag
Nem írtam,hogy elvárom hogy szebben szóljon,csak kérdeztem,mivel nem tudtam élőben meghallgatni őket. Nem kell komoly hifi hangzás,nem akarok annyit rákölteni,csak érdekelt,hogy szólnak. A méret amúgy nem mindegy,egyszer egy összejövetelen hallotam egy bose soundlink mini-t és az messze lekörözte az általam említett mini hifiket. Tudom,hogy az 4-5x annyiba kerül mint ezek de méretre az sem volt nagyobb. Köszi a választ amúgy,akkor ezekről inkább lemondok,vagy megpróbálom valahogy meghallgatni őket élőben.
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Nem volt lehetőségem sehol meghallgatni bluetooth hangszórót,ezért azt szeretném kérdezni,hogy a 10-20 ezer forint közötti kategóriában lévő ilyen hangszórók(pl tronsmart t6,xiaomi mi,voombox,jbl clip stb.) hogy szólnak egy mico hifihez képest. A családban van kettő ilyen 20 ezer forintos micro hifi(LG CM1560,Sony CMT-EH25 ) és ezeknek elég rosszul szólnak,szinte zavaróan.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged