- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5645 üzenetére
Hát biztos jól is szépen szól a Dennon, igen a maga méretébe biztos ez a legjobb ár-érték arányú.
A német jofogáson elég jó árak vannak, de én idehaza 70E forintért találtam meg a DSB 250-et nekem nem ér ennyit egy hordozható bluetooth hangszóró. Mondom ezt úgy hogy az itthon lévő nagy hifim amin rendszeresen tudok minőségi zene hallgatást átélni is olcsóbb volt "használtan" Más felől olyan sokat nem volna használni, főként jön a tél. 70Euroért már is sokkal barátságosabb árazás amúgy
BIztos jó cucc ez a Denon de szememben nem ér meg 70E forintot egy majd nem 1 kilós hangszóró.
Esetleg ha más nincs akkor marad az XB30, elég szépen helyáll a DSB 250 ellen és jó árba beszerezhető.
[link] Nekem valamelyest számít a hangerő is, néha szükség van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Le Mans Ultimate
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest