Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
H2o-pok #5541 üzenetére
Hát épp ez amit távolról kell kerülni. Itt lényegében csak az a tudat van hogy JBL Xtreme külsőre, de a hangzás meg ott maradt a futószalagon. Ezért az árért nem is szabad sokat várni, csak belegondolni is rossz hogy az ilyeneket rakjták fel aukciós oldalakra 10E+ forintokért.
A Tronsmart T6 se nagy dúr de ha még az is toronymagasan alázza akkor számomra végkép hallgathatatlan.Redneck!
Hát 20E azért már kap az ember nem rosszat, ár-mérethez képest elég jól szól. 20E alatt mindenkinek a Divoom onbeat 500 2ND-t ajánlom. Szerintem 20E forintért alatt haza rendelésből új garanciás hangszóróból ez a legjobb vétel amit kifoghat az ember.12E környékén meg ott a Tronsmart T6 és mega, de nagyobb hangerőn hajlamos a torzításra.
A divoom 1,1 kg, a Tronsmartok 55-65 deka. Ezekről van személyes tapasztalatom olcsó kategóriába ami jó is.Ismerek mást is de természetesen a rosszat/gagyit nem ajánlom. Hallottam JBL Go-t és sok kínai vackot és használhatatlan kacatokat.
40E körül kapol Harman Kardon Onyx Studio 3-at, ami hálózatról egy kerti paryt elég szépen kit tudna szolgálni.
Tudom 20E környékén, de hidd el megéri a felárat, nagyon tartós és mindenre befogható hangszóró.Sajnos a bluetooth hangszóróknál az a baj nem arányos az ár a minőséggel. A Charge 3 még drágább mint a Onyx is és hangzásba nem két mérföld van köztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest