- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buccer
tag
Tronsmart mega. Egész délután töltés közben hallgattuk, de honnan lehet tudni, hogy lehúzhatom a töltőről? Villog pirosan a mode felirat. Az még tölt vagy már kész?
-
Buccer
tag
válasz
Istikee007 #6095 üzenetére
Ha megát rendeleted, szerintem ennyiért bőven jó. Nem ciccegnek a magasok, de teljesen vállalható zenehallgatásra. Hangerő is van bőven.
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Minél többet olvasgatok, annál bizonytalanabb leszek.
Tronsmart T6 14990,-
Tronsmart element mega 14990,-
Mac audio elite 2000 16990,-
Divoom voombox-outdoor 13690,-
Xiaomi mi (mdz-26-db-rd)
Mac audio bt tec 3000 14990,-
Divoom onebeat-500 17690,-Az első 3 lenne az elsődleges, nem feltétlen karácsony miatt, de azok még beférnének talán a fa alá.
Ha ár/érték -ben valamelyik sokkal jobb lenne, akkor persze várok.
Mivel első ilyen hangszóróm lenne, nincs összehasonlítási alapom, lehet bármelyiket is választanám megfelelő lenne. Összezavar a sok info -
Buccer
tag
Sziasztok!
Ezzel valakinek van tapasztalata?
Mac Audio Elite 2000. 20 ezer alatti ez is, mint amiket korábban linkeltem: [link]
Vagy a fórumban ajánlott DOSS SoundBox XLHa van hasonlóan jó, mint a többi, akkor egyszerűbb lenne beszerezni, mint pl a doss-t.
Vagy még a Sony XB21 ami ez az árkategória, most akciósan. -
Buccer
tag
Köszi,
Ha a teljes hangerőt nem számoljuk, hanem pl egy átlag hangerőt figyelembe véve változik a sorrend? Szerintem jellemzőbb felhasználás lenne az átlag, mint a max hangerő. Ezek a torzítások ott is jelen vannak? Akkor is a divoom500 a jó? Te is már a 2. generációst próbáltad? (Bár nem tudom az egyes miben különbözik) -
Buccer
tag
Sziasztok!
Csináltam egy szűrést, remélem be tudom ide linkelni.
Ezek közül kellene valamit választanom. Aki próbált már több hangszórót vagy van velük tapasztalat, elsősorban tőlük kérdezném, hogy ár/érték arányban melyik a jobb választás?
Tronsmart T6/mega, divoom onebeat 500 2. gen., vagy a vízálló verzió (woombox outdoor).
Hogy szólnak, mennyit bír az akksi, funkciók... ilyesmik alapján összehasonlítva -
Buccer
tag
válasz
BrandonXXV #4566 üzenetére
Milyen boltban lehet ilyet? Nem láttam még üzletben, csak a neten.
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy az audio cuccokat érdemesebb hallás után vásárolni, de neten elég nehézkes.
Van olyan oldal, ahol össze lehet sok fajtát hasonlítani, mint pl a telefont anno, mikor vettem (műszaki paraméterek alapján)?
20ezer alatt keresnék valamit, ami ár/értékben a jobbak közé sorolható.
TDK-nak szokott lenni akcióban néha 20 alatt jó cucca, proda-t találtam a neten, ami jó lehetne és ami kb fele ennyi az a xiaomi mi sorozatból a téglalap formájú (arany színű, azt sokan dícsérik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PayPal
- Futás, futópályák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest