- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buccer
tag
Tronsmart mega. Egész délután töltés közben hallgattuk, de honnan lehet tudni, hogy lehúzhatom a töltőről? Villog pirosan a mode felirat. Az még tölt vagy már kész?
-
Buccer
tag
válasz
Istikee007 #6095 üzenetére
Ha megát rendeleted, szerintem ennyiért bőven jó. Nem ciccegnek a magasok, de teljesen vállalható zenehallgatásra. Hangerő is van bőven.
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Minél többet olvasgatok, annál bizonytalanabb leszek.
Tronsmart T6 14990,-
Tronsmart element mega 14990,-
Mac audio elite 2000 16990,-
Divoom voombox-outdoor 13690,-
Xiaomi mi (mdz-26-db-rd)
Mac audio bt tec 3000 14990,-
Divoom onebeat-500 17690,-Az első 3 lenne az elsődleges, nem feltétlen karácsony miatt, de azok még beférnének talán a fa alá.
Ha ár/érték -ben valamelyik sokkal jobb lenne, akkor persze várok.
Mivel első ilyen hangszóróm lenne, nincs összehasonlítási alapom, lehet bármelyiket is választanám megfelelő lenne. Összezavar a sok info -
Buccer
tag
Sziasztok!
Ezzel valakinek van tapasztalata?
Mac Audio Elite 2000. 20 ezer alatti ez is, mint amiket korábban linkeltem: [link]
Vagy a fórumban ajánlott DOSS SoundBox XLHa van hasonlóan jó, mint a többi, akkor egyszerűbb lenne beszerezni, mint pl a doss-t.
Vagy még a Sony XB21 ami ez az árkategória, most akciósan. -
Buccer
tag
Köszi,
Ha a teljes hangerőt nem számoljuk, hanem pl egy átlag hangerőt figyelembe véve változik a sorrend? Szerintem jellemzőbb felhasználás lenne az átlag, mint a max hangerő. Ezek a torzítások ott is jelen vannak? Akkor is a divoom500 a jó? Te is már a 2. generációst próbáltad? (Bár nem tudom az egyes miben különbözik) -
Buccer
tag
Sziasztok!
Csináltam egy szűrést, remélem be tudom ide linkelni.
Ezek közül kellene valamit választanom. Aki próbált már több hangszórót vagy van velük tapasztalat, elsősorban tőlük kérdezném, hogy ár/érték arányban melyik a jobb választás?
Tronsmart T6/mega, divoom onebeat 500 2. gen., vagy a vízálló verzió (woombox outdoor).
Hogy szólnak, mennyit bír az akksi, funkciók... ilyesmik alapján összehasonlítva -
Buccer
tag
válasz
BrandonXXV #4566 üzenetére
Milyen boltban lehet ilyet? Nem láttam még üzletben, csak a neten.
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy az audio cuccokat érdemesebb hallás után vásárolni, de neten elég nehézkes.
Van olyan oldal, ahol össze lehet sok fajtát hasonlítani, mint pl a telefont anno, mikor vettem (műszaki paraméterek alapján)?
20ezer alatt keresnék valamit, ami ár/értékben a jobbak közé sorolható.
TDK-nak szokott lenni akcióban néha 20 alatt jó cucca, proda-t találtam a neten, ami jó lehetne és ami kb fele ennyi az a xiaomi mi sorozatból a téglalap formájú (arany színű, azt sokan dícsérik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest