Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Köszönöm a tippeket. A bluetooth adapter a hifimhez már átgondolásra került. De több gondom is van vele. (Ezek inkább személyes, szubjektív problémák.)
- Ettől még nem lesz hordozható. Márpedig most érkezik a 3. gyermek, a két lánytesó, meg imádnak táncolni, ugrálni meglhetősen sokféle zenére
Ezt így megtehetik az alsó szinten/konyhában, udvaron. Plusz én is többször kint vagyok, kivinném vendégeknek is háttérzenére a terszara, stb. Kell a hordozhatóság.
- Másrészt én mindig kihúzom az erősító-DAC-Jittercsökkentő-hálózati médialejétszó négyest. Akkor mindig be kell dugni, külön erősítőt bekapcsolni, dac bemenet váltót átállítani, csatlakozni, stb. Az utóbbi évben csak zenélésre kb 2x volt bekapcsolva a teljes stereo hifi rendszer, és 99x a kis Tronsmart.. És mivel újszülött érkezik, ez az arány nem fog változni
(Elképzelhető, hogy a rendszer eladása lesz végül. Csak projektorhoz, filmekhez is ezt használom. De totálisan luxus fenntartanom ez tény. Pedig Fülelekkel (HiVox) tuningolt Dali dobozok: teljes belső csillapítás csere, teljes belső vezeték csere, teljes kondi csere. De hiába. Az az idő elmúlt, hogy leülök egy pohár borral és zenét hallgatok.. talán.. majd.. egyszer..
) -
carl18
addikt
Hát ez függ az árazástól, mondjuk kíváncsi vagyok az element Force torzít-e? Csak a T6 hajlamos volt rá nagyobb hangerőn. Én nekem ilyen Téren a Divoom márkával sokkal pozitívabb a az élményem.
Halottam a Tronsmart Megát és a T6-ot is, nem mondom rossz de már tuti nem vennék tronsmartot vakon.
A Divoom onbeat 500 2ND elég más kategória mint a T6 és basszus is sokkal jobb és a fő érdemi dolog hogy nem volt torzítás. Azért mire a T6-nak meg szoktam a hangját eltelt pár hét, és egyedi EQ-val volt csak elfogadható a hangja.Persze 12E-ért nem nincs jobb mint a tronsmart, de akkor érdemes kicsit hozzá rakni és Divoomot venni például.

Úgy amit megéri megvenni valahogy így van a Sorrend

Tronsmart T6/mega 12E -
Divoom Onbeat/Voombox outdoor 15-20E Környéke +
Doss Sound XL 70 Euro emlékeim szerint +
Sony SRS 31/Charge 3 30E megérheti +
Dockin D fine +140 euro de akciosan szokott lenni néha 110 euroért is.
Esetleg a Harman onyx 4 + is jó cucc 40-50E környéke
Onyx Studio 5 + 60E környéke és elég durva mélyeket tud magából kicsikarni.
JBL Xtreme 1 - meg az akku miatt kilőve, nem egy életbiztosításÍgy hirtelen ennyi jutott eszembe, ezekből lehet mazsolázni. Oda rakom a + jelet amit még én is meg mernék venni, oda a minuszt amit nem

Ha meg nem budget és van keret ott a Denon DSB 250 vízálló jó a hangja stb. A Vifa is hasonlóan egy prémium termék minőségi hangzással. Oluv oldalán összehasonlítottam pár hangszóróval, valóban jónak tűnik a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ezt így megtehetik az alsó szinten/konyhában, udvaron. Plusz én is többször kint vagyok, kivinném vendégeknek is háttérzenére a terszara, stb. Kell a hordozhatóság.