Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5645 üzenetére
Hát biztos jól is szépen szól a Dennon, igen a maga méretébe biztos ez a legjobb ár-érték arányú.
A német jofogáson elég jó árak vannak, de én idehaza 70E forintért találtam meg a DSB 250-et nekem nem ér ennyit egy hordozható bluetooth hangszóró. Mondom ezt úgy hogy az itthon lévő nagy hifim amin rendszeresen tudok minőségi zene hallgatást átélni is olcsóbb volt "használtan" Más felől olyan sokat nem volna használni, főként jön a tél. 70Euroért már is sokkal barátságosabb árazás amúgy
BIztos jó cucc ez a Denon de szememben nem ér meg 70E forintot egy majd nem 1 kilós hangszóró.
Esetleg ha más nincs akkor marad az XB30, elég szépen helyáll a DSB 250 ellen és jó árba beszerezhető.
[link] Nekem valamelyest számít a hangerő is, néha szükség van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest