Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Kis Update ismét! Megjött Haverom Tronsmart Mega hangszórója ami egész jó cucc és hangos is

Sajnos hajlamos torzításra is, de úgy egész minőségi készülék. 12E-ért jó vétel lehet amúgy, 15E én már nem adnák érte mondjuk.Még aki itt van kíváncsi lennék a hangszórókból ki milyen űzzem időket tudott kihozni?
Nekem elsőnek volt egy SRS BTX 300 max hangerőn 1 óra megfogta, a Divoom onbeat 500 is 1 óra volt az űzzem idő max hangerőn. A Tronsmart T6 is 1 órát bírt nálam csumán, azért nem létezik mind 3 hibás akkuval jelent meg.Érdeklődnék hogy kinek milyen űzzem időt szokott összejönni? Mondjuk amire kíváncsi vagyok Dockin D fine, Doss Sound XL, JBL Xtreme, Harman Kardon GO és a Onyx studio. De jöhet a Flip és a Charge széria tartóságára is kíváncsi vagyok. A Sonyt azért nem kérdem mert a gyártó szerint durván 4 órát bír max hangerőn, szóval azt már tudom.
Oluv szerint a Dockin D fine 3-4 órát bír max hangerőn, ez valóban reális?
Csak már nekem tököm tele van hogy bármire váltok 1 óra nagy hangerőn megfogja
És pont mikor a legjobban volna rá szükség merül le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És pont mikor a legjobban volna rá szükség merül le.