Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Kis Update ismét! Megjött Haverom Tronsmart Mega hangszórója ami egész jó cucc és hangos is
Sajnos hajlamos torzításra is, de úgy egész minőségi készülék. 12E-ért jó vétel lehet amúgy, 15E én már nem adnák érte mondjuk.Még aki itt van kíváncsi lennék a hangszórókból ki milyen űzzem időket tudott kihozni?
Nekem elsőnek volt egy SRS BTX 300 max hangerőn 1 óra megfogta, a Divoom onbeat 500 is 1 óra volt az űzzem idő max hangerőn. A Tronsmart T6 is 1 órát bírt nálam csumán, azért nem létezik mind 3 hibás akkuval jelent meg.Érdeklődnék hogy kinek milyen űzzem időt szokott összejönni? Mondjuk amire kíváncsi vagyok Dockin D fine, Doss Sound XL, JBL Xtreme, Harman Kardon GO és a Onyx studio. De jöhet a Flip és a Charge széria tartóságára is kíváncsi vagyok. A Sonyt azért nem kérdem mert a gyártó szerint durván 4 órát bír max hangerőn, szóval azt már tudom.
Oluv szerint a Dockin D fine 3-4 órát bír max hangerőn, ez valóban reális?
Csak már nekem tököm tele van hogy bármire váltok 1 óra nagy hangerőn megfogja
És pont mikor a legjobban volna rá szükség merül le.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest