Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Kis Update ismét! Megjött Haverom Tronsmart Mega hangszórója ami egész jó cucc és hangos is
Sajnos hajlamos torzításra is, de úgy egész minőségi készülék. 12E-ért jó vétel lehet amúgy, 15E én már nem adnák érte mondjuk.Még aki itt van kíváncsi lennék a hangszórókból ki milyen űzzem időket tudott kihozni?
Nekem elsőnek volt egy SRS BTX 300 max hangerőn 1 óra megfogta, a Divoom onbeat 500 is 1 óra volt az űzzem idő max hangerőn. A Tronsmart T6 is 1 órát bírt nálam csumán, azért nem létezik mind 3 hibás akkuval jelent meg.Érdeklődnék hogy kinek milyen űzzem időt szokott összejönni? Mondjuk amire kíváncsi vagyok Dockin D fine, Doss Sound XL, JBL Xtreme, Harman Kardon GO és a Onyx studio. De jöhet a Flip és a Charge széria tartóságára is kíváncsi vagyok. A Sonyt azért nem kérdem mert a gyártó szerint durván 4 órát bír max hangerőn, szóval azt már tudom.
Oluv szerint a Dockin D fine 3-4 órát bír max hangerőn, ez valóban reális?
Csak már nekem tököm tele van hogy bármire váltok 1 óra nagy hangerőn megfogja
És pont mikor a legjobban volna rá szükség merül le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest