- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Pandaboy #5934 üzenetére
nem tudom, nem értek hozzá, azért kérdeztem. csak tudom, hogy szobahifinél is fontos a táp, a dinamika csúcsok le tudják szívni a hálózatot. (egyszer egy high end show-n láttam (halottam), demóztak, b&w 800-as hangfalakkal, 2x3 giga nagy végfokkal, még a világítás is elhalványult néha.)
akkor inkább a 3500mAh/6,3A ? -
carl18
addikt
válasz
Pandaboy #5725 üzenetére
Ja ez csak egy teszt, úgy is gyakorlatba jönnek ki a hangok belőle. A flip 3 is hiába menne le egy mély teszt alatt mélyebre ha gyakorlatba az ember semmit se érez belőle.
Bár a táblázatnak lehet kis köze a valósághoz, a Doss Sound Xl oluv szerint is nagyon le tud menni mélyre és érződik a hangján is. Azért a Sonyk is elég mélyre menne ahogy látom, annak ellenére nincs bennük mélynyomó. Mellesleg nem csak azt kell nézni hogy milyen Hz-en szólal meg egy hangszóró de azt is milyen hangerőn.
Például egy aktív mély nyomóval felszerelt hangszóró nagy esélyel fog ugyan úgy szólni mint teszt alatt, de elég sok hangszóró köztük a Sony SRS összes széria, is széles sávú hangszórót kapott.
Azt jelenti hogy egy hangszóró felel a mély-közép-magas hangok megszólalásáért.De ez bonyolult, minden esetben gyakorlatban egy Flip 3 elég kevés mélyet tartalmaz.
-
carl18
addikt
válasz
Pandaboy #5707 üzenetére
XB 40 sose lesz 20E forint sajnos, de annyiért bomba vétel volna
Hát 2017 januárjában jelent meg a XB30 és társai XB 40 és kifutó széria azért nem árulják már. Szerintem eladták őket, vagy ha nem vették meg vissza küldték a Sonynak.
Amúgy Januárba jön a Sony új szériája ismét, kíváncsi vagyok update lesz csak vagy valódi generáció váltás?
Mi lesz a neve XB42?Nem hiszem nagyon lépnek előre, megint lesz egy minimális változás. Jövőre az XB 41 fog olyan árba menni mint most a XB 40
szóval nem kell aggodni, aztán a XB 42 vagy mi lesz már lesz 65E lesz megjelenéskor.
-
-
carl18
addikt
válasz
Pandaboy #5693 üzenetére
Nekem van itthon hifim, az én külön kategóriának tartom egy bluetooth hangszórótól
Szerintem nekem azért volt meglepetés a go mert akkor egy 2 wattos hangszóróm volt, Genius Sp 165
Ez volt a első hordozható hangszóró, de a go valóban kicsi szóval egy táskába berakhatja az ember.
De valahogy akkor is overkill az árazás, 3 wattért 9E forint. És az a poén ahogy az árukeresőn nyilatkoznak róla, hogy mennyire megéri 9E forintértSzerintem 10E alatt a Xiaomi MI a legjobb vétel, JBL Go helyet ezt szoktál ajánlani.
10E forint fölött valamivel meg itt a tronsmart T6 és a Mega, van belőle haza rendelés is. A Go-t mérföldekre lelépi. Nekem a T6 van jelenleg és valóban használható kategória
Nem Hifi hangzás, de fél kg súlytól nem is szabad elvárni.15-20E környékén esetleg a Divoom onbeat 500 "2ND" amit ajánlok, aki szereti az erős basszust annak ezt ajánlom.
28E kategóriába meg már ott a Doss Sound XL ami szintén egyik legjobb ár-érték arányú hangszóró. Oluv mikor elsőnek hallotta nagyon dicsérte.
40E forintért meg ott a Harman Onyx studio 3, sajnos nincs nagy akkuja és a kialakítása miatt se nagyon hordozható de a hangja elég kemény, főleg hálózati módban. (60 watt)
45E környékén meg ott a Dockin D fine, JBL Xtreme alternatíva olcsóbban. De sokak szerint jobb mint a Xtreme, szóval ez se elhanyagolható.
60E fölött én is a Harman Kardon Got ismerem
Esetleg 300 dollárért ott a Aiwa Exos 9, eszméletlen hangerő és kemény mély hangok. És jobb mint a JBL Boombox.
Még van pár hangszóró amit kihagytam, Például a Sonyk Sony SRS széria, vagy a JBL-ek.
Amúgy aki vásárlásra adja a fejét és nem akar vakon vásárolni annak az volna legjobb ha élőbe ki tudja próbálni.Mikor nekem a Sony SRS 300 volt még 3 éve akkor elég sokáig nem hallottam tőle jobbat, az első hangszóró amivel valóban minden téren felül tudta múlni az a Dockin D fine.
-
carl18
addikt
válasz
Pandaboy #5611 üzenetére
Persze hogy felkerül az internetre, micsoda biznisz 100 ft-ból csinál egy ezrest.
Sok ilyen nyerészkedő van, de a amazonos Dockin is felkerül jofogásra 60E forintért......
A kérdés ki add ezért ennyit?
Ugyan az a tag az aki itt apron 40E-ért hirdette, a kép ugyan az lényegében is a leírás is.
De ez milyen hogy árulok valamit 40E-ért annyiért nem veszik meg, aztán felidegesítem magam és felrakom 60E forintért. LOGIKUS....Amúgy egy Százast megérhetett, de az a baj hogy 4 ceruza elem drágább mint maga a készülék XD
(#5613) Jarod1 Ezt a videót láttam már feltöltéskor, pénz nem érdemes kiadni az ilyen Fake kütyükre. Csak lehúzás és átverés,de van akik reménykednek hogy megveszik és milyen jó vételt csinálnak vele.
-
carl18
addikt
válasz
Pandaboy #5604 üzenetére
De nem ugyan az a neve..... Hamisítvány alatt ott gondolok mikor már egy elterjedt néven kapsz gagyibb terméket. Amúgy is erről ránézésről meg tudok állapítani hogy gagyi, akkor mi itt a gond.
A Tronsmart T6 is megjelent minimális változtatással ezer megy egy néven, Enusic és eltoro meg volt még sok márka. -
carl18
addikt
válasz
Pandaboy #5598 üzenetére
Azért ez a kínai hangszórót hamisítanak a kínaiak
Annyira nem nagy dúr azért, és mit nyernének rajta?
Főként a JBL-t másolják a kínaiak le, Sonyból például egyik szériát se hamisítják.
Szóval egy kínai terméket nem fognak hamisítani, nem is volna értelme.
Gearbesten értékelés alapján nem tűnik rossznak
[link] -
Redneck
nagyúr
válasz
Pandaboy #5579 üzenetére
Visszavittem ma a Sencort, egyből visszakaptam a pénzt. Kár érte, ha jobb hangzást pakolnak bele, jó lehetett volna, eléggé egyben volt. Az üzletben meghallgattam egy Tronsmart T6-ot. Hát nem voltam elájulva attól sem.
Végülis XB-31 lett 2 év garanciával az edigitalból 35-ért. Ha 2 évet kibír, már jó vétel volt. Az XB-30 és 40 az Euronicsból sajnos nem jött össze, nem hozzák át másik boltba, vagy házhoz. A JBL Charge 2+ lett volna még ennyiért, de az 2 éven belül döglődött barátnőmnél is, szóval nem erőltettem.
A Charge 3 tetszett még, de az +15 rugó, és ki tudja, lehet az is 2 évet bír max.Mikor az edigitalban voltam, egy nő épp az Xtreme helyett keresett valamit, mert az már nem tölthető és halódik. Továbbá arról panaszkodott hogy nincs szerviz háttér.
Pandaboy:
Nyilván élőben érdemes meghallgatni, de van hogy nincs sem idő sem lehetőség erre. Egyébként youtubeon és a carl18 által linkelt oldalon is vannak elég korrekt minőségben felvett összehasonlítások, ergo egy jó fejessel nagyjából képet lehet kapni a termékről. Nem azt mondom hogy olyan mint élőben, de azért átjön ha valami egy nettó fos.Felesleges nekem nagy hangfalakat ajánlgatni, mivel kompakt kellett és micro USB-s. Ennyi erővel minek az akku, és a bluetooth? Vihetnék kerti sütéshez komoly hangtechnikát, kábellel.
carl18:
A nagyok nem játszanak. Egy kisebb hangszóró kellett a konyhába, és kerti sütögetéshez. Nem házibulit hangosítani akarok vele, arra nem bt cuccot vinnék.randras:
Csak azt a célt szolgálta hogy nagyjából halljam milyen, illetve egymáshoz képest hogy szólnak. A semminél, és a "négyet berendelek, amiből hármat visszaküldök" jelenségnél jobb. Megtehettem volna utóbbit is de nem tettem. -
carl18
addikt
válasz
Pandaboy #5579 üzenetére
Most voltam házi bulin, és az Onyx studio 3 volt bevetésen teljes hangerőn. Elég jól kiszolgált 15 embert durván, szóval azért ez a durván 2 kilós hangszóró is simán hozza amit elvár az ember.
Ja a Sony és jó pár bluetooth hangszóró vissza vesz a mélyből, ez a DSP tudtommal. De ez is egy védelem hogy ne menjen tönkre a hangszóró, lekorlátoz. De Itt valóban ilyen méret/súlyból nem is igazán lehet többet kihozni. A Tronsmart T6 ami van nekem az is egy sörös doboz méretével rendelkezik, még is volt valaki aki meglepődött hogy nagy hangerőn torzítja a basszust. De egy sörösdoboztol ne várjunk már házi mozi mélyláda szintű mélyet. így se kell szégyenkezni, a régi 6 kilós kazettás magnót odaveri, ami "Ghettoblaster"
Azért így is sokat fejlődtünk, hogy egy régi 6 kilós kazettás magnót odaver egy fél kilós hangszóró.
Na most józanodok, és úgy látom nem írok olyan rosszulDe igen minél nagyobb a súly annál jobban fog szólni, se javulni fog a basszus is.
6 kiló a JBL Boombox is, az is elég szép mély hangokat tud. De hát az meg nem igazán hordozható
Szóval valamit valamiért, nyilván ha kicsi hordozható méretű hangszórót akarsz nem fog öblös kemény mélyládákat megszégyenítő mélyhang kijönni egy kis dobozból.Nekem például itthon van rendes hifim minőségi zenehallgatásra, filnézésre például.
De ha valahova megyek és kell a kihangosítás, vagy a fürdőszobába tisztálkodok akkor meg jól jön a bluetooth hangszóró. -
Yellow73_a
tag
válasz
Pandaboy #5559 üzenetére
De amelyik terméknél nincs ott a kosárba rakás lehetősége, azt a neten nem tudod megrendelni.
Történetesen ennél az XB40-nél is oda van írva, hogy csak az üzletükben elérhető, alatta pedig ott van, hogy a veszprémi és a pécsi boltban van készleten.
https://euronics.hu/termekek/sony-srsxb40b-vezetek-nelkuli-bluetooth-hangsugarzo-fekete/p/212319 -
-
kaszibat
tag
válasz
Pandaboy #2230 üzenetére
Igen, az Sl-1000s - t már elég sokan gyártják. Nekem sem az eredeti isoundbar verzió van, de hamis vagy nem, nagyon szépen szól, olyan basszussal, hogy a múltkor újonnan érkező kollégák azt hitték, hogy a mellette lévő két nagyobb (de kikapcsolt) Genius hangfallal együtt adják. Amikor felvilágosítottam őket hogy csak ő egyedül nyomja, rögtön körém gyűltek. Sajnos ahol én vettem, ott már nem kapható, pedig azt bátran ajánlanám.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Pandaboy #2230 üzenetére
Meg sem figyeltem, hogy vannak méretbeli különbségek is. Az eredeti SL-1000S a hosszabb, vagy a rövidebb?
Azon agyalok, hogy be kénr rendelni egy SL1000S-t, meg egy Leadzm-ez, aztán amelyik jobban bejön, marad. Kb. 22 ezer. Nem tudom, hogy ennyiért van ezeknél sokkal jobb ajánlat?
-
-szabi-
addikt
válasz
Pandaboy #2189 üzenetére
Azt már hetek óta nem árulják.
Viszont fut más néven is.
Itt a fórumon yanesz rendelt ilyet: leadzm
Neki bejött.
Pár napja nem volt itt pedig én is kíváncsi lennék hosszabb távú tapasztalatára.Egyébként volt róla cikk: sörösdobozba zárt hifi
Ott is elég jókat írtak róla.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Óra topik
- VR topik
- Tenisz topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest