- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A legtöbbet meg lehet itthon kapni szerintem. Sony denon, jbl még a vifa is. A nagyobb márkákat. Akinek valami extra igénye van annak rendelni kell. Ez így szokott lenni.
Pont erről van szó. Hordozhatóság. Jó a go and play de 4kg majdnem. Kerti partikra vagy ilyen helyere megfelelő. Egyébként meg fölösleges a legtöbb embernek hacsak nem valaki extra hangerőn akar zenét hallgatni.
A denon nak akkora hangereje van, hogy egy kisebb házibulira elég, és 750g.Ami előrelépés hangminőségben és hangerőben az a vifa oslo, (2.4kg) vagy talán a helsinki (az még hordozható). Ezek lehetnek számomra az alternatívák.
A többi max hangerőben jobb, hangminőségben nem (igazán).
Ja nálam is ez a gond.
A kicsit kiraktam a konyhába. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kicsit kiraktam a konyhába.