- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
20.000 alatti kategóriában mit ajánlotok?
Szeretem a mélyet és új korában azért 8 órát nem árt ha tud.
Lehetőleg az EU-ból. -
7Heads Drago
veterán
Nagyobb bt hangszórónál miben érdemes gondolgozni?
Jbl partybox méretű kb. A lényeg hogy legyen akku is meg akár hálózati kábeles kapcsolat is(220v). Engem csak a hang érdekel a fénytechnika felejtős. Mindenképp 90.e alatti legyen.
Van ennek itt külön topikja? -
7Heads Drago
veterán
Ezt a töltés közben nem tud lejátszani dolgot honnan vetted? Mert az enyém az tud tölteni közben is. Ha simán bekapcsolom kék a csík a gombok körül, ha lemerült piros vagy ha bekapcsolás nélkül töltöm akkor is, töltés-lejátszás közben meg olyan lilás. Xiaomi powerbank-kal működött.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
peter889 #5462 üzenetére
Sztem nem fognak. A szabvány visszafelé nem kompatibilis. Fordítót esetben nem lenne gond, de ez így halott ügy. De jönnek majd holnap, nálam okosabbak is.
A régebbi szabványokkal az a gond, hogy kicsi az áteresztő képességük, rövid a hatótáv ahol hatékonyan működnek. Zene lejátszáshoz pedig sztem ez a régi szabvány nem alkalmas. Ha jól emlékszek. -
-
7Heads Drago
veterán
Rendeltem egy Tronsmart T6-ot Eustockról.
Hmmm... hát.....
A Divoom Voombox Outdoor 2 után kicsit soványnak érzem. De nem rossz azért. (a divoomnak meghalt az usb csatija, meg egy kicsit gyenge az akkuja és eltart egy darabig, amíg megcsinálják)
A csajoknak itthon marad legfeljebb ha megjavul a másik. -
7Heads Drago
veterán
válasz
kispusi017 #2837 üzenetére
2. gen-est kaptam Én a speedshopból rendeltem. Akkor még volt nekik 18.000-ért.
Főleg a gari miatt vettem onnan. -
7Heads Drago
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #2817 üzenetére
De vicc. Nekem volt. Az ali-ról azt küldték tévedésből. Kb 3-4 órás üzemidő és bazári a hangja is. Kb mint egy 3-4000 ft-os pc hangszórónak. Szerencsére sikerült kis veszteséggel elpaszolni.
Ez helyett küldték: [link] -
7Heads Drago
veterán
Nekem fél éves használat után a Xiaomi 2 órás üzemidőt produkál, a max hangerő visszaesett. És egyre csúnyábban is szól. Én nem adnék érte 2 ft-ot se. Ezen kivül mivel full fémházas kivülről és eléggé túl van benne a mély tolva nem igen tudod úgy kemény felületre letenni hogy ne zizeregjen. Kell mindig alá valami. Az egész használt alatt ezt utáltam a legjobban.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Starz561 #2738 üzenetére
A speedshopnál van. Hivatalos forgalmazók. Az oldal engedi is megrendelni, attól függetlenül hogy azt írja hogy jelenleg nincs. Sztem érdemes rá várni. Nekem egyre jobban tetszik. Nekem kb 1 hete jött meg tőlük. És van rá 1 év gari, amit külföldről rendelve macerás érvényesíteni.
-
7Heads Drago
veterán
AZ XB 30 az hány wattos? Mivel sehol semmi adat sincs róla.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
holozis_HUN #2673 üzenetére
Ott van fent a link nézd meg. Maga a gyártó se tudja. Eléggé nagy betűkkel van kiírva hogy ez a 2-es verzió.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
-szabi- #2667 üzenetére
Már nem azért de fentebb ez már ki lett tárgyalva. És messze nem ennyi a különbség a kettő között.
Nekem meg az nem világos, hogy a gyártó a termék oldal tetején és alján miért nem ugyanazt adja meg: [link]
Fent 30 watt-ot ad meg 3600mah akkuval, lent meg 2x7,5 watt-ot 3200 mah akkuval.
Fent azt írja 6 drivers, ami gondolom a hangszóró lenne, alul meg 2"x2 van írva. Az 5-ik kis pöttyöt bal oldalt kiválasztva pedig azt látjuk hogy kettő 2" meg egy 3" hangszóró van. És elvileg hátul nincs is hangszórója.
Jól sikerült az infós oldaluk. -
7Heads Drago
veterán
válasz
konigjanos #2657 üzenetére
Hát én ezt javaslom neked. [link]
Nekem kb 1,5 évet bírt ki. Viszonylag jó akkuval és van visszajelzésed az akku állapotról is. Nincs annyi mélye mint a xiaominek, de az szerintem túlzás is. Hangerőben kicsit talán több is.Sokan odáig vannak még a xiaomi mi -ért is , de nekem elégé nagy csalódás. Főleg az akkuja a vicc. Új korában is csak kb 5-6 órát bírt. Most meg kb fél év után kezd behalkulni. És az akkuja most már igencsak vicc. (max 2 óra) És kb 70%-os hangerőn van járatva. Persze jó számoknál volt, hogy maxon ment régen. Most már nem merem addig nyomni.
Sokan dicsérték és azért vettem meg, hátha jobb. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Krill77 #2625 üzenetére
Hát én meg a xiaomi mi se ajánlanám. A mélyei jónak tűnek, de én visszavettem belöle de így is csak fél évet birt ki. Az akkuja vicc, és semmi visszajelzés sincs az akku állapotáról. Nekem előtte egy sdy-019 volt. Lényegesen jobb akkuval, nincs benne eltúlozva a mély és van akku jelző is. És több mint 1 évig bírta. Az ára meg lényegesen jobb mint a xiaomijé. Hangerőben megint csak az sdy a jobb.
A divoomot most rendeltem meg, de ha ez nem jön be visszaküldőm és maradok az sdy-nél. -
7Heads Drago
veterán
Rendeltem egy divoom-ot. Kíváncsi leszek.
-
7Heads Drago
veterán
A divoom voombox az töltés közben tud lejátszani? Illetve mivel elégé nagy akku van benne lehetséges hogy powerbanknak is használható?
-
7Heads Drago
veterán
Én is most szeretnék valami értelmesebb hangszórót. Bent a cégnél sokaknak van. A csak gagyik. Nekem is volt már pár. Az első egy Sdy-019 volt. Illetve egy Xiaomi Mi Bluetooth Speaker. Sajnos ez utóbbi elégé viccre sikerült. Gyenge akku és bő fél éves használat után gallyra akar menni. Az sdy több mint 1 évig bírta.
Én a blitzwolfot néztem, csak valami tetsztet olvasva elvették a kedvemet tőle.
Lehetőleg valami nagy akkus kb 15.000 ft-ért jöhetne szóba. -
7Heads Drago
veterán
üdv
Na egy kis tapasztalat.
Nekem sdy019 volt, de kiment rajta valszeg a végfok. Sokat bírt az akkuja és elég volt a hangereje is. Aztán rendeltem egy xiaomit. A xiaomi cucc, nekem nem jön be. Túl erőlteti a mélyet. Én targoncán hallgatom, otthon meg az asztalra van letéve, de sajnos minden berezonál tőle. Egy sapkát vagy könyvet alá kell tenni hogy ne ciceregjen semmi se. És hangerőben is elmarad az sdy-től. Az üzemidő is csak kb 50-60%-a lehet. És árban meg azért jó pár euróval drágább. És hiába a sok mély, muszály belőle visszavenni. Az sdy-t mindegy volt hova raktam.
Az sdy-ből viszont volt szerencsém rendelni másnak is. Nekem még az elejébe sikerült vennem azzal nem volt sose kapcsolódási gond. Az újabbaknál viszont néha meghülyül az elektronika. Ha hihetek az idős Usernek. (egy nyugdíjasé lett) Nem mindig bírta kikapcsolni. Szegény volt úgy hogy el kellett hogy dugja és betakarta, hogy tudjon tőle aludni.
Ezek után még egy blitzwolf f4-et próbálnék ki. De ha az se jön be megyek a jól bevált sdy vonalra. -
7Heads Drago
veterán
Érdekel valakit gearbest kuponkód?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Krill77 #1590 üzenetére
2 napja jött meg. Érdekes lenne ha fáradt lenne az akku. [link]
Kb 5-6 órát bírt ki az akkuja kb. De nem ment maxon. És az nekem kevés. A külső akku az elégé kényelmetlen. Nem lehet az akkut cserélni?
Amit te ajánlottál az is csak 5 óra üzemidőt ír. A hangerő elég a xiaomiben nekem, a mély sok de azt lejátszóval tudom kompenzálni. -
7Heads Drago
veterán
A xiaomi-ban milyen akku van? Nem bírta ki a műszakot. Az sdy-019 az simán kibirta. Hogy lehetne nővelni az akkuidőt?
Vagy melyik típus az ami többet bír, de nem drágább....
Szerintem kár volt ennyi mélyet beleerőltetni... nyilvánvaló, hogy nem fogja sokáig bírni, ha az ember nem vesz belőle vissza. -
7Heads Drago
veterán
Na megjött a xiaomi hangszóró. Hát tényleg brutálisan tolja a mélyet.
Az akku időre leszek még kíváncsi. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Prinz Eugen #1419 üzenetére
Ezt a verziót küldte a gyerek:
[link] -
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #1414 üzenetére
Ez a birka a hangszóró mini verzióját küldte el nekem.
Nem hiszem el! Kíváncsi leszek mit reagál a kínai. -
7Heads Drago
veterán
Most jött meg ez: [Xiaomi]
Nem vágom most, hogy ez melyik verzió, de nem vagyok tőle elszállva. Nekem előzőleg egy sdy 019 -em volt. Ennek ahhoz képest olyan gyerek hangja van. A hangerő is kevesebb, és kicsit túlerőlteti a mélyet. Az akkuidőre kíváncsi leszek. Sajnos nincs róla semmilyen visszajelzés, hogy mennyi van benne. Az sdy-n igaz csak 3 fokozatú, de az is volt. A bekapcs gombot elég sokáig kell nyomni, hogy bekapcsoljon. (3-4 mp) Ugyanez ki is. Amikor hívásom van, átveszi az irányítást, és én hiába hallom a bejövőt, a túloldalon engem nem hallanak. Ami pozitív az a mérete, ez kabát zsebbe simán elfér. A munkatársam már vett egy sdy-t, este össze fogjuk hasonlítani a hangzást. Sajnos az enyém hangzásilag teljesen szétesett. (1,5 évet bírt)
Vagy rossz verziót rendeltem?
Hoppszika
Átvert a kínai.
Most jövök rá, hogy amit én rendeltem, van 3,5 jack és card slot is, ezen meg csak bekapcs gomb és egy usb. -
7Heads Drago
veterán
válasz
nederlanden #1170 üzenetére
Ha a kocsiban megszólal a lakásban meg nem akkor nyilván jó a cucc, csak valami nem jól van beállítva.
Az autóban is kell az átalakító? Mert lehet hogy az a ludas. Az mondjuk biztos, hogy jó minőségű zene hallgatáshoz kimondottan ezzel foglalkozó céget kell keresni, és ott venni. Mert sok kábel, átalakító rossz minőségű.
Ennek ellenére piacon vettem már én is töredék áron iphone töltő kábelt és nincs vele baj. -
7Heads Drago
veterán
Sardine sdy019 em volt eddig.
Sokan mondtak róla sok mindent. Szerintem az árához képest korrekt kütyü. Nem kell maxon hallgatni, max14-esen, és jó az akku ideje is. Sajnos történt vele valami, és elkezdett recsegni. Most kb 1,5 éves.
Egy nagy cégnél dolgozom, ahol éjjel sokan zenét hallgatnak. A kollegák zömének leesett az álla, hogy szól az ővéhez képest. Volt egy kollega aki a t-hometól rendelt 50% engedménnyel egy ilyent, nyilván rá akart verni az én 8300 ft hangszórómra. Sajnos vicc kategória ez a SONY BLUETOOTH SRSX11
A topik olvasása után rendeltem egy xiaomit, remélem jobb lesz.
Mellesleg a sardine nálam akkor szólt a legszebben ha vezetéken volt.
Nem voltam rest és darabokra próbáltam szedni, hátha meglenne a hiba. 1 db ceruzaelem méretű akku van benne, és a hangszórók bele vannak ragasztva csavarozva. Az a legvalószínűbb, hogy a hangszórók nyiffantak ki nála. De mivel 1,5 év alatt megdolgozott az áráért nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest