- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5686 üzenetére
Ja én is arra gondoltam valaki nyíthatná, khmm nem vagyok jó az ilyesmiben.
Vagyis az elején megírom én de az ilyen nagyon laza fealingot hozna arra aki ide látogat.Például!
Üdv!
, Csekkold a leírást mielőtt kérdést teszel fel.
Bluetooth hangszórót, szeretnél? a legjobb helyen jársz, van választék és a legjobb hangszórók vannak felsorolva az ajánlásba. Valami ilyesmiMég arra gondoltam a Tronsmart T6 típusnál le lehetne írni hogy van alapzaja, és nagy hangerőn torzít a basszus. Én telefonon mondjuk Equalizernél ki tudtam küszöbölni a basszus torzítását, és az alapzajt is ki lehet úgy hogy a telefonon a hangerőt kimaxolod és a hangerőt a hangszórón szabályzod.
Na mindegy lépek még, majd talán lassan össze épül ez a topik nyitó
Persze még kül és belföldi rendelést közt is különbséget kell tenni, valaki csak itthonról szeretne vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest