- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A Jbl (bár egy jól bejáratott márka) nálam akkor is egy agyon hype-olt valami olyan mint az apple telefonok (no offense). Sokan hamisítják mindenki ilyet akar, mindenkinek ilyen van, a hangminőség meg nem egy nagy durranás. A legjobb termékük az extreme2 (ami hangerőben jobb és a térhangzásban) másban viszont nem egy kategória denon-nal. Viszont nehezebb nagyobb stb.
A vifa oslo nak ugyanaz a súlya, ehhez képest hangereje 2x es a hangminőséget meg ne is említsük. Oké az ára is jóval magasabb.Arra akarok kilyukadni, hogy ár/érték arányban ez a legjobb hangfal. Pont. Ez az én véleményem. Ott van még a nagy hk de az nálam már nem hordozható.
A vifa helsinki nem ér 2x annyit, ami talán megéri a következő lépcső a vifa oslo, vagy ha keveset hordozzuk a copenhagen.#5644) Wolfskin
Ja bocs az tényleg jó. Én kevertem a 2. generációs változatával ami nem nagy eresztés.
Az jó ultra hordozhatónak. Én erre a hk travellert használom.Amúgy 250 es csak 750 gramm, szóval még a hordozható kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Battlefield 6
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Exkluzív órák
- PlayStation 5
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest