- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
francz'70 #14233 üzenetére
Ezt nem tapasztaltam eddig, mondjuk én alapból úgy indítom el mindig a zenét, hogy a telón alacsonyra van állítva a hangerő, hogy véletlenül se kezdjen el üvölteni a hangszóró és innen növelem arra a szintre, ami számomra éppen kellemes, viszont ahogy figyeltem kb közepes hangerőn indul az eszköz, tehát ha maximum hangerőre állítom, kikapcsolom, majd újra bekapcsolom, akkor visszaáll közepes hangerőre.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
francz'70 #14190 üzenetére
Kíváncsi leszek. A kiszállítás sajnos eltart vagy jövő hét közepéig, néztem, hogy külföldről szállítják, de mivel a gyártó Magyar oldaláról rendeltem, így a szállítási költség kb 1700 Ft utánvétellel.
Erről mik a velemények?:
Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker (MDZ-36-D/QBH4195GL)
Megnéznék egy összehasonlítást ezzel, a Mac Audio Elite 3500-al és 2 db Evolveo Armor 01/02-vel, hogy melyik szól a legjobban. -
belashx
senior tag
válasz
francz'70 #14179 üzenetére
Köszi!
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Uboom L lesz a kiválasztott. 60 euróért jó dealnek tűnik.
Szívem szerint Jbl Flipet vennék. Azt próbáltam, megfelene, akár 5-ös, akár 6-os verzió, mert elég kicsi, és nem szól rosszul, de 40-50e Ft-ot nem adnék olyan cuccért, ami 1-2 havonta lenne használva.Eléggé maximalista vagyok kütyük terén, de tudom, hogy egyik sem összemérhető egy normális hifi szettel.
-
belashx
senior tag
válasz
francz'70 #14173 üzenetére
Köszi!
A tekerőnél inkább azt vélem problémának, ha benne lesz a táskában csomó egyéb mellett. Benyomódik, letörik valami másik cucctól, ilyesmi.A T2 jól szolgált, de nagyon torzan szól. Mmint nem a hangszóró torzít, hanem az erősítő része lehet ergya. Nem volt nagy szám, de lehetett strapálni. :)
Szerintem az is 15 órát bírt, mint az összes Tronsmart , de ugye a többivel nincs tapasztalatom.Annyira vagyok vájtfülü, hogy az erősítőmön nincs EQ, így nem rontja a hangot.
Persze itt más kategóriáról van szó, itt elnézem, megértem a szükségességét.
Próbálok olvasni, tájékozódni. Most épp az "Uboom "L-nél tartok. Elég olcsón hozzá lehetne jutni, de hétvégén megfülelek néhány alternatívát, hogy tudjam, mire számíthatok (Euronicsban, MM-ban).
-
Peaceliker
addikt
válasz
francz'70 #14159 üzenetére
Na igen, picit fel is keltették az érdeklődésem ezek a kis hangszórók. De ez is csak ajándékba volt Band mellé és nagyon nem is tudom mikor és hol használnám őket.
És persze abba is bele lehet futni, hogy nekem valami jó, más meg rosszul van tőle. De nemrég is 16 usd volt akcióban, annyiért simán lehet adni neki egy esélyt, ha megy piacra sem lesz nagy bukta -
v.attis
őstag
válasz
francz'70 #14071 üzenetére
Köszönöm a tippeket, az lesz amit javasolsz, olvasgatok és nézelődök, annyira nem sürgős, hogy beleugorjak valami hirtelen vásárlásba.
Eq-t amúgy is kell keresnem valami értelmeset, az sem baj ha kicsit fizetős. A telefonom (Poco X3 Pro, tehát Miui rendszer) hihetetlenül erős felső tartományt tol, amit csak hangszórókon, hangfalakon veszek észre, nameg az autóban. A Bluetooth és a kábeles fülesen szép a hang, de gyanítom ez a fülesek miatt van...
Itthon HK házimozim van, kocsiban JVC fejegység, mindegyik bluetoothos, mindenhol zavaró a magas, hiába állítottam a gyári eq-n, valahogy nem szép a hangzás. Blitzwolf bt fülesen meg szuper, tehát tudna szépen szólni, csak be kell "hangolnom". -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13973 üzenetére
Jó elismerem valóban gyorsan írtam olyat amit nem kellet volna!
Sajnálom hibáztam ezt el is ismerem, lehet túl reagáltam.
Te írtál offense jelegű kommentet, ne csodálkoz nem hagyom magam.
Ha gondod van írj prívátot, de ez a topik alapvetően a Bluetooth hangszórókról szól, nekem erre nincs sem időm sem energiám.
Én általában mindig azt tartom szem előtt ha valaki a topikba ajánlást kér egy bluetooth hangszóróra az miután megvásárolta garantáltan elégedett legyen vele.Vagy hogy azért elfogadható minőséget kapjon.
#13976<Adamsky>
Arra én is kíváncsi vagyok hogy Alan-nak lesz egy új videó az Uboom L-el főleg úgy hogy megkapja a hangszóró az updatet.
Vagy hogy az Oluv updatet és a gyári firmware között mekkora is lesz a különbség.Yep sajnos az biztos ez a gyenge forint és a piaci helyzet alapján valóban nem lesz olyan nagy választási lehetőség.
Az Uboom L a 60 dolláros akcióban az Myearfun oldalrol majd 24-25E forintba fájna. A 80 Dolláros árral számítva meg meg is van a 30E forint.Bár kétségtelen ennyiért lehet valóban igen jó hangminőséget kapunk, ha úgy nézzük egy Charge 5 árának fele ez.
De ha azt nézzem mennyiért vettem anno D Fine-t (40E alatt)
Vagy W-King D8-at 20E, vagy Motion Boom 27E már nem biztos hogy olyan jó ajánlat.De hát ez van a piaci helyzet változott, a forint inflációja tovább erősödött kínába megint kitört a vírus. Aztán hiányok vannak voltak lesztek, és most minden sokkal drágább mint volt.
Belegondolni is vicces 1,5 év telt el a D Fine Plus vásárlása óta, és úgy látszik az áremelkedések láttán mindig egyre jobban áldom a napot amiért megvettem. De az Xtreme 3 árát mikor láttam az M_Markba is az állam le esett.(120E forint már elég tiszteségtelen ár azért)Lehet valamivel jobb hangot adhat mint a Dockin, de a 3X árkülönbséget ez akkor se indokolja.
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13969 üzenetére
Hát nem mindenki vásárol magának telefont státusz szimbolumként. Csak úgy megsúgom, a régi mobilom egy Mi A2 Lite volt.
4 évig használtam, és a tervezett elavulás miatt tartottam meg ennyi ideig. Nem akartam a mobilommal senkinek se imponálni.
Engem kiszolgált, és a többi nagyon nem érdekelt.Telefonoknál meg különösen nagy az értékvesztés, volt anno Galaxy S4-S5 mind kettő betört. Aztán ráúntam hogy az árát kidobtam az ablakon.
(Off)
Gonoszkodj, senkit se érdekelsz.Vicc amit itt leművelsz.
Én is lesülyedek a szintedre, van 300K telóra de bluetooth hangszóróra nincs 40K. Fuck Logic.
Ez aztán nagyon magas IQ-ra utal.
Szóval felejtsük el egymást, csak idő pazarlás vagy.
Olvass könyveket vagy fejleszd magad.... -
KeLevente
újonc
válasz
francz'70 #13926 üzenetére
Köszönöm! Igy Tényleg találtam sok tesztet..efelett valahogy elsiklottam a Tronsmart T6 + hengeresrol láttam,olvastam sokat, de az valahogy nekem nem tetszett kulsore..mivel alpinban dolgozok, vasszereles főképp, ott meg kell birja a strapat és kár kiadni sokat érte.. Ma meg is vettem, mar itt van mögöttem a kicsiket(kicsi a büdös francokat:D ) 17 ezerért nem vártam nagy csodát. Nem is kaptam😁 De bizony mondom néktek, ennyiért szerintem ez simán jo. Hangos...legalabbis a kocsiban..Majd meglátjuk természetben, zajban mit produkál, elég szépen is szól, amennyire lehet szépen szólnia. Tény, kollegam JBL charge 5-jehez képest nem szól szépen, de hangosabb és harmadába kerül. Ezt sosem értettem miert is vannak azokhoz hasonlitva a Kínából rendelt(joooo,minden onnan jön szinte) "occcsosagok" . Szóval...Gondolom ne nyuzzam max hangerőn egyből, hagy járatodjon be, mint a hangfalak. Aztán meglátjuk az üzemidőt, hasonlókat ☺️ Köszönöm a segítséget!:)
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13880 üzenetére
"egy go3 nál valóban jobb a groove" neked meg van egy go-d ha jól emlékszem...
"
Egy 460 Grammos súlyától ez el is várható tőle....
"evolveo armor 02 olyan 5500 "
Nekem ezt dobja....
GLS - 48h (RENDELÉS MUNKANAP DÉLI 12 ÓRÁIG)750 FtKészpénz utánvétellelFizetendő végösszeg:8 350 FtAz 5500 jelentősen túl megy az mint amit te írtál.
Mert ha azt mondom a szar helyet hogy nem rossz jobban érzed magad? Neked elég és elégedett vagy vele.
Nekem megjön a JBL Go utodja szerdára, a Chage 2+ személyében.
A Puding próbája az evés, jól mondod.
De a Charge 2 ellen így se úgy se veszi fel a versenyt.
Nekem 10E forintot nem ér a Groove, 10e volt Earfun Go is.#13882<Adamsky>
Igen, de már kapja Oluv az ivet kommentbe is. Írták neki eddig a Motion+ volt a legjobb hangszóró most meg már Bommi a hangja, írták neki vegye vissza a túlvezérelt basszust és már is nem lesz Bommi.
Azért kapja Oluv az ívet, még nem láttam hogy így szét trollkodják.Azért hallani kéne ezeket élőbe, az kétségtelen az Uboom L egy elég jó hangszóró. De lehet a Motion + túl nagy falat neki, alapból előnye van sokkal nagyobb 2 útas hangrendszer és az egyedi EQ miatt is borzasztóan személyre szabható.
-
Aureal
őstag
válasz
francz'70 #13879 üzenetére
Nem is tudom mindezekre mit mondjak, de itt már látványos a magadat felmentő és a hibákat másra hárító hosszas értekezésed...
Mint írtam, nem célom senkivel vitatkozni és mást megvédeni, tényekről, tapasztalatokról kell szólni, csak bizonyos dolgok azért mégis csak kézzelfoghatóak pro/kontra!
(Besenyő MMM István, azaz Besenyő Megmondom Mi hülyeség Mi nem az István szavával élve.)
S akkor a tények:
Azért arra emléxem mennyire ajnároztad azt a T.Grooveot, hogy már minden ismerősöd csak azt hajlandó hallgatni, így tulkép. a több fül többet hall alapon gondoltam anno, egy próbát megérhet, hogy nem 1 véleményre hagyatkozom vele (itt tévedtem), ha tényleg annyira jó.
Az meg teljesen irreleváns, hogy ki mit hallgat rajta, mert ha ma popot hallgat az ember, lehet hogy holnap már népzenét. Egy hangszóró meg ha tényleg jó, akkor az nem tesz ebben különbséget, mert akkor kvázi nem is jó hangszóró!
Azzal senki sem vádolt téged, hogy te volnál a hibás, mert ingyen kipróbálhatunk vmit. Inkább az ajnározás és másokkal szembeni intolerancia az ők cuccaik és tapasztalataik aláásása ügyén a nagy hiba!Nos aki ezt megérti, annak nem kell többet magyarázni azt hiszem.
Részemről ezt zártam volna a továbbiakra nézve. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13867 üzenetére
Vissza olvastam kicsit toppikba a jelenléted, egy tag nem volt aki téged ígazolt volna
(Idézek Január)
"
Nem tudom, pontosan melyik típus volt: T6 néven maradt a bt eszközlistában és henger alakú volt. És borzalmas. Leginkább az.
Ezek után csodálom az elhivatottságod!"
Tény és való a Tronsmart jobb mint a kínai 2X3 wattos kínai replikák, itt nem a gyártási minőséggel van a fő gond hanem a hangolással.
Én amúgy azzal kezdtem ezt az egész perpatvart, hogy ne prómozd itt jó alternatívaként ezt mert láthatod csak másokat vezetsz vele félre.
Én az Earfun Uboomot akcióba vettem 12800 ft táján ingyen szállítással, kicsit nehezebb mint a Tronsmart Groove de határozttan egyértelmű hogy jobban szól és nem kell EQ-val bajlodni, mert a gyári hangja jó.
Az Earfun Go-d anno szállítással 10E forintért vettem, na az kegyetlen jól szólt a méretéhez képest.
Nekem is volt Tronsmart T6, EQ mellet elfogadhatóan szól de akkoriban még nem volt sok lehetőségem sok hangszórót kipróbálni.
De a 16E vásárolt Divoom Onbeat 500 elég szépen felmosta vele a padlót.Én a Tronsmart T6-ot a sok pozítiv értékelés miatt vettem, aztán mikor meglett hát elégé kiábrándultam belőle.
Egy darabig elhasználtam mert nem akartam vissza küldeni, EQ-kötelező volt alatta.Amúgy nincs gond a jelenléteddel a topikba, de valahogy rajtad kívül egy tagnak se esett még le az álla a tronsmartól.
#13868Aureal
Már lusta vagyok ki keresni a régi véleményed, de hogy nem tetszett?
Csúnya kásás vagy torz volt a hangja?Hát pont ezért nem rendelem be én se, mert ősszintén megrendelem kipróbálom és ha xar meg küldheted vissza.
Vagy eladni használt piacon bolti ár alatt, hát ez nem a év üzlete. -
Aureal
őstag
válasz
francz'70 #13867 üzenetére
Nem akarok senkit se védeni, se támadni, de azért nekem sem jött be az a T.Groove ha emléxel, pedig a javaslatodra próbáltam ki én is.
A mázli csak az volt, hogy online vásárlás okán az Edigital/Emag üzletben egy rövid indoklás után kiállították a visszáru igényt, majd egy hét alatt el is utalták az árát. Csak hát utánajárás, sorbaállás... van akinek már ez sem tetszene.Amit meg itt ajánlgatnak pár cuccot többen, sztem bizonyítottak azoknál, akik nem a Tronra vannak beállva.
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13858 üzenetére
Egyáltalán nem csúsztam szét, csak helyére raktam a dolgot!
Én tudom mire számíthatok nincs meglepetés. xdCsak helyére raktam a dolgokat, sajnos sok helyen sántít a kijelentésed.
Nálam a HK az egyik nagy csúcspont a hangzás terén, a te általad bírtokolt márka meg a sereghajtó. Sajnálom ez a tapasztalatom, és itt a forumba nem én gondolom így.
Jó éjt és sok szerencsét!
Ha már más szinten nem is tudom kipróbálni, nyomj a hangszórón egy teljes hangerős akku tesztet. Feltöltöd teljesen, és egy zene lejátszási listát teljes hangerőn letolsz, a D FIne Plus 3 óra 32 percet megy maxon.
Kíváncsi lennék a te eredményedre a Groove-al.
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13856 üzenetére
"Én inkább személyesen kipróbálnám, mielőtt lehúzom..."
Mi tart vissza? Mit vársz ? Verebet aki lesz helyeted teszt alany?Vedd meg hozzom a Dockin és össze mérjük!
Ha annyira hiszel benne miért nem te veszed meg? Ja és hogy ajánlasz valami másnak ha te magad se mered megvenni.
Ja bocsánat, az én hibám hogy 7 éve foglalkozok bluetooth hangszórókkal sok tapasztalatom van.
Szerintem olvass vissza a topikot, én nekem nincs kedvem lefekvés előtt magam ajnározni.
Alan Rossi is kijelentette komment szekció nincs több Tronsmart nem nagyon nem üti meg azt a szintet ami megérdemli a teszet.
Oluvnak is égnel áll a haja ha azt a márkát hallja.Én nekem volt pár éve Tronsmart T6, havernek T6 Plus, utána Mega, meg a T6 Max. Nekem volt 3 hónapig T6 Max por fogónak, és egyik se kreált semmi maradandót. Na most 4 év döglödés után mi változott náluk?
És ez csak egy márka, nekem nagyon kiábrádító volt.
Én hallottam 100 hangszórót kb az évek alatt, szóval azért már van egy viszonyítási alapom mi a jó és rossz, és mi a vállalhatatlan. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13853 üzenetére
"A Bang viszont egy új szerzemény és nem tűnik rossznak"
Az old school JBL Xtreme 1 ellen nem állja meg a helyét, szóval jónak se nevezzük!
Tronsmart Bang VS JBL Xtreme
A videó alapján teljes mértékbe tudom hova lehet ezt besorolni.
Olyan semmilyen a hangja, a basszus is nagy 0. Tisza hars a hangja, ezt hallanom se kell élőbe és már tudom hogy rossz.Dockin D Fine>JBL Xtreme>>>Tronsmart Bang.
Teljesen egyértelmű az erősorrend.Amúgy ha hazai piacról kéne valami akkor inkább ott az Evolveo (W-King D8) Alternatívája. Én ilyen áron nem kockáztatnák, a biztosat nem cserélném a bizonytalanra.
Vagy veszel valamit ami vagy jól szól vagy nem, vagy vásárolhatsz olyat ami garantáltan megállja helyét a piacon.Kíváncsi vagyok a Tronsmart Bangra, de nekem ez pénzt nem ér főleg nem 34E forintot. Túl drága tanuló pénz, na meg túl sok hangszórót hallottam ami kiábrándította a ízlésem.
+ ha már hangszórót ajánlasz szerintem ne más kárára tedd, ha valamivel nincs tapasztalatod, jött ide egy tag aki vásárolni akar.
Lehet berendeli azt a hulladékot és ha véletlen elégedetlen lesz meg majd a topikot köpködni hogy szart ajánlottak. -
minek?:S
őstag
válasz
francz'70 #13844 üzenetére
Én is így gondoltam. Köszönöm.
Az Evolveora rákeresve árukeresőn, van a 6A, ami ~20k. Ott nincsenek külön véve, sőt, csak a hivatalos oldalon van a "sima" 6. Gondolom van különbség a 6 és a 6A között, ugye?
(#13845) <Adamsky>
Általában nem szoktam elzárkózni a külföldi rendeléstől, de most a "sürgősség" miatt kénytelen vagyok kompromisszumokra. -
mckay
aktív tag
válasz
francz'70 #13709 üzenetére
Hát, úgy néz ki, hogy a család megszavazta: költsünk többet, abból baj nem lehet.
Legyen akkor 50 ezer, és abból kijön 2 db EarFun UBOOM.
Ha csak nem mondtok jobb vételt sztereo hatásra, 60 ezer alatt, akkor keresek egy webshopot rá, ahol lehetőleg készletről megvehető.
Csak azt nem értem, hogy az arukereso/argep szerint hogyan lehet olyan nagy különbség egy-egy bolt között, mármint az árban.
Lehet, hogy az olcsóbbik az csak ígérné, és soha sem küldené?
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13709 üzenetére
Úgy ahogy mondod, de a Dockin is más dimenzió az Uboom mellet.
Dockin D Fine Plus VS Earfun Uboom? How to big the difference?
De majd vennem kell megint valami fél kilós vackót amivel meg tudom fingatni a Groove-ot!#13708<Adamsky>
Hát én még kicsit várok, megnézném Allan Ross véleményét is a hangszóróval kapcsolatban.
De eddig mind a kül alak és felépítés szimpatikus.Nekem Earfun dolgokkal csak jó élményeim vannak.
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13701 üzenetére
Én az Earfun Uboomot akcióba vettem anno 12E forintért ingyen szállítással, ha ráadjuk a Tronsmart Groovra a szállítási költséget majd nem ugyan ott van.
Súlyba is majd ugyan az, kicsit nehezebb az uboom.
"miközben egy jbl go-ra azt montad, hogy meglepődtél hogy szól"
A hangminőség és a teljesítmény között van azért egy pár különbség.
Biztos hogy nagyobb a teljesítménye mint a Go-nak, de ha ugyan úgy torz és puffogó basszusa van mint az Element T6-nak alapból tárgytalan.Az Earfun Go-t is 10.000 ft-ért vásároltam szállítással.
Szóval ne mond már más ligában vannak......
A Tronsmart Groove ellen meg harcba külföm az Earfun Go-t!
Earfun Go - Maximum Bass ComplitationKár már kifutott széria, kellet nekem mindig kíváncsiskodni új hangszóró után.
#13705<Adamsky>
Jó látni megjelent, Ha a Bose-t odaveri akkor tényleg nagy durranáss lesz.Hiába a 2X55mm Driver csak megteszi a hatását.
Pláne ha Oluv hangolja, arra kíváncsi vagyok egy old school SRS-XB30 hogy állná meg a helyét az Uboom L. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13686 üzenetére
Én azért össze ereszteném ezt a Tron... Groovot valami konkurenciával.
És utána hívnám bestbuynak.Egy Earfun Uboom, vagy Tribit Xsound Go.
#13673mckay
20E alatt a legjobb vétel egyértelműen haza piacról az ami unokaöcsémnek van.EVOLVEO Armor POWER 6A, outdoorový Bluetooth reproduktor
Erre pénzbe is merek fogadni hogy ez odaver 2 Tronsmart Groove-t...
Ha már kijelent néhány tag legyen tétje is.
20.000 rámerek ajánlani, ha már lúd legyen kövér.
Nekem valahogy science fiction hogy egy Tronsmart termék jól szól vagy hogy ár-érték bajnok. Valahogy nem veszi be a gyomrom, sajnálom. -
mckay
aktív tag
válasz
francz'70 #13688 üzenetére
Francz70,
köszönöm, akkor szerintem le is ütök egy ilyent, pont ott, ahol mutatod.Pontosabban két ilyent.
Ugyanis az az elképzelésem, hogy a TWS révén majd stereoban szólnak, és még csak nem is kell majd kábelt forrasztgatnom Aureal útmutatása szerint.Nézegettem a neten, hogy mit is jelent ez a TWS. Van olyan módi, hogy nem az audio forrásra kapcsolódik mindkettő, egyenrangúan, hanem csak az egyik kapcsolódik és a másik lesz a slave.
Ebben az esetben, amikor az inputot jack dugón kapná, akkor talán még késleltetés sem lenne sok.
Ez persze csak álom. Lehet, hogy ez analóg-digital átalakítást követelne meg, amit lehet hogy alapból nem csinál, és akkor nincs mit átlökni TWS protokollal.
Vagyis lehet, hogy TWS-t csak olyan forrásból tud, ami Bluetooth, vagy saját SD kártya.
Egyébként, ha már itt tartunk: a Windows-ba, ha veszek kék fogat, akkor nem tudná maga is bluetooth hangszóróként használni?
Úgy biztosan menne a TWS...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70 #13680 üzenetére
Azért TWS esetén már felléphet érezhető hangcsúszás, nem? Te próbáltad úgy, ahogy ajánlod? A fórumtárs a PC-jével (is) szeretné használni ott pedig talán a kábeles kapcsolat szerencsésebb lenne ... bár ... elvileg egy házilag tákolt kábellel ( Y formájú jack kábel, aminek az alsó "szára" sztereó, a másik kettő pedig a bal és jobb csatorna) ez is megoldható.
#13684 mckay
Mi a keret?
" azért a 20 ezer forintos Lidl hangprojektorkánál picit szebben szól, és mégsem kerül a triplájába."
Ez alapján 20e × 3 = 60e, vagyis ≤60e Ft → ~50 eFt ? -
mckay
aktív tag
válasz
francz'70 #13680 üzenetére
No, micsoda időzítés, épp egy topik-megújító diskurzusba csöppentem!
Ez nekem még jól is jöhet, amikor földhöz ragadt best-buy dolgot keresek!Francz70,
nagyon szépen köszönöm, máris sokat segítettél! Elementáris az ötlet, hogy párosítani. Tényleg nem tudtam, hogy van ilyen...
Ez a TWS megoldás most megbirizgálta a fantáziámat. És ha egy kicsit több basszust álmodnék a történetbe, akkor válasszak nagyobbat, és kész?
Vagy nem is kell nagyobb, mert ennek az említett, névleg 10W-os, méretre öklömnyi (10 cm) kis hangszórónak sem kell lesajnálni a mélyebb hangjait? -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13477 üzenetére
Szerintem nem is fogsz tesztet találni, bár ki tudja lehet teljes mértékben ugyan az. Csak Evolveo helyett Trashmart van rányomtatva, de valahogy Trons..smart dolgot nem fogok venni.
Az eddigi tapasztalataim alapján semmi esetben se vennék tőlük semmit. Az Evolveo ami unokaöcsémnek van azért első benyomásra is elég jó teljesítményt mutatott.
Én pár napja/hete pár hallottam egy JBL GO 3-at, jött pár fiatal velem szembe lestem is honnan szól a zene. Voltak mélyek és szép tiszta hangzás, meglepetésemre egy piros JBL GO3-ról szólt a zene.
Nyilván az Evolveo mérlegére billen az akku idő és az SD kártya lejátszás, és lehet basszusból is több van,de ettől függetlenül nem vagyok benne biztos szebben szól mint egy JBL.
De lehet veszek egy JBL Go2-et próba gyanánt, hardverapron egy tag árulja 5500-ért. Sokat nem kockáztatok vele, kicsi szép és kompakt.
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12815 üzenetére
Igen ja bennem a hiba, én is segítő szándékkal írtam de gyakorlatilag bármit írok lepattan rólad. Mindig jössz téged nem érdekel mit produkál a többi, mert a Tronsmart aztán fű micsoda jót alkotott. Mert egy 500 grammos Flip 5-el felveszi a versenyt, vagy csak te a sajátod itélted jobbnak.
2014 óta foglalkozok bluetooth hangszórókkal, sok sok modelt kipróbáltam. Nincsenek Audifil igényeium, de a Tronsmart még csak emlékezeteset se tud produkálni.
Az első komolyabb hangszóróm a Sony SRS BTX 300 legalább valóban jól szólt.
Azért ne kenj már minden rám, a naív és elfogult álláspontod legalább olyan idegesítő.
Meg írtam, ha annyira komolyan gondolod lehet való világba is hangteszt.
Ahol olyan márkákkal is össze lehet mérni, akik már valóban elértek valamit.
Még tudok egy ismerőst, ő is hozza az Xtreme 2-őt.Nekem a Motion Boom annyiba fájt karácsonyi akcióba mint neked egy Tronsmart KB.
10 noname ember ha leszólitunk és megkérdezűk melyik a jobb, szerintem egyértelmű lesz szavazásuk. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12812 üzenetére
Mindegy, én elengedtem a dolgot, ennek értelme nincs max idő pazarlás.
Te írsz folyton ide, írtam ha elégedett vagy az számít.A 2Tronsmart árából már kijött volna egy Motion Boom is, akkár Dockin is.
"Miért kampányolsz folyamatosan a dockin és társai mellett, ha nekem nincs rá igényem, tudom, hogy szuper hangszórók de igazán leeshetett volna már, hogy ez nyamvadt tronsmart hangolgatása jobban érdekel."Igazság szerint, nem miattad hanem mások miatt. Egy nonami emberke betalál a topikba, és olvassa "Micsoda" Bestbuy a tronsmart. Megveszi, sír a szája elégedettlen és kidob pénzt, időt energiát. Írtam ha te elégedett vagy az számít, de nyilván sok jobb hangszóró, ezért az árért meg főleg.
Igazság szerintem, de kezdtél el személyeskedni, próbáljam a tronsmartot egy 300E csúcs mobil mellet hogy jó minőséget produkáljon. Én csak reagáltam a provokálásra, élőbe kipróbálhatjuk mennyit számít a mobil.
+ Azért vedd észre fordítva ülsz a hajón, egyik tag se élteti a hangszóród. A Másik kolega szerint is borzalmas a hangja.#12813francz'70
Láttom ha valakinek nem egyezik a véleménye betámadod. Szép gratulálok#12811Kapanyél
A Hazai webshopok 24-26 táján árulták, de a borzalmas hangért ez a ár már bőven nem tólerálható szerinten. Ennyiért az ember kap valóban jó hangú hangszórót is. -
válasz
francz'70 #12805 üzenetére
Te nagyjából ugyanazt csinálod amivel én is szórakoztam egyszer: kétszeresen is belemódosítasz a hangzásba, mert a lehetőség adott hozzá. Egyrészt használod a Poweramp beépített (egyébként kimondottan jó minőségű) eq-ját, és ezzel együtt használod a telefon beépített eq-ját is, amit elneveztek adapt soundnak. Én egyszer kisérletképp a Poweramp mellett még a telefonba gyárilag benne levő Dolby Atmos eq-t is ráeresztettem szegény kis Denonra. Az becsületesen állta a hangszíngyalázatot, és olyan mélyeket-magasakat tolt ki magából, hogy csak lestem. De talán jobb szó rá az, hogy elborzadtam. Az Envaya250 nem mélyszegény eq nélkül sem, azért is vettem meg mert eq nélkül tudja azt amit más hangszórók eq-val. A kisérlet elég hamar véget ért, mert a fülem nem bírja az ilyen eq orgiát.
Én megfordítom carl18 hasonlatát. Az a fuck logic, hogy egy (többszázezres) csúcstelefon mellé odateszel egy 25 ezres Tronsmartot aztán egyszerre 2 eq-val próbálod hallgatható állapotba hozni. Miközben egy Note10+ egy év alatt annyit veszít az értékéből, hogy abból HK, Bose, Denon, Marshall, Vifa hangszórót lehet venni, amik eq nélkül jobban, szebben szólnak mint egy Tronsmart 6 eq-val. És egy ilyen hangszórót nem három évre vesz az ember, mint egy telefont, mert egy komolyabb hangszóró 10 év múlva is ugyanolyan szépen fog szólni. A telefont meg cserélgeted 2-3 évenként. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12805 üzenetére
"Valahol írtad, hogy xiaomid van, próbáld meg egy csúcs samuval,...hátha neked is sikerül számodra elfogadhatót kisajtolni
"
Igen egy 20 ezer forintos hangszóróhoz használjuk 300E forintos csúcs mobilt. "Fuck Logic"
Én a beszélgetésből kiléptem, ennek már semmi értelme.
Biztos a telefon hibbája ha a hangszóró szar.Ha meg ennyire biztos vagy az év vételét csináltad, hoztad a T6 UE-t fúziónáld őket és EQ-t agyon a csúcs mobilodal. "A Xiaomi mobilom a D FIne mellet garantáltan jobb hangzást fog produkálni" És ezt bármelyik PH-tag előtt be is mutatom, a te véleményed meg talán csak akkor fog változni ha hallod egy valóban jó hangszóró milyen köröket ver a T6 Plusra.
Az árkategória meg ugyan az, a 2 Tronsmartod annyiért vetted mint én az 1 Dockinom.
Szóval szívesen felmosom velük a padlót... -
Kapanyél
őstag
válasz
francz'70 #12793 üzenetére
Végül nem írtam le, de pont ez a Tronsmart volt az első, amivel még a Poweramp sem tudott csodát tenni...
Karácsonykor apósomnál rácsatlakoztam az övékére, de pár perc után föladtam, hogy ez ilyen.
Nem tudom, pontosan melyik típus volt: T6 néven maradt a bt eszközlistában és henger alakú volt. És borzalmas. Leginkább az.Ezek után csodálom az elhivatottságod!
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12708 üzenetére
Már írtam itthon is van olcsobban garantáltan olyan ami lelépi a tronsmartot.
A W-King D8 mini alternatíva más néven fut 20E alatt, de a Divoom is biztosan megfingatja.
Az első bluetooth hangszóród, mást még nem is hallottál amit csinálsz inkább önbizonygatás hogy te milyen jól döntöttél. Van jobb hangszóró tőle nem is egy, de ne ezzel foglalkozz hanem élvezd amit vásároltál.
Csak ismétlem önmagam, neked kell megfeleljen és ha te neked tetszik a többi nem számít.Igen a videót láttam és emlékszem rá. 1 óra 42 percet megy max hangerőn.
Hát ő is azt mondta nem tiszta a hangja és nincs meg az egyensúly.
Ez a hangszóró csak basszusból áll és nem halasz mást tőle.
Egy videóban szereplt nála is az T6 UE amiből nem nehéz a következetést levonni abszólut nem versenyképes.EVOLVEO ARMOR POWER 6A Sound test. W-King D8 Mini alternative
Szép basszus, teljes hangerőn se torzít és kiegyensúlyozott hangzás.
Haveromnak mikor T6 Plus volt ennek még csak a nyomába se ért, és a T6 UE ugyan azokat a Drivereket használja mint a T6 + szóval túl sok különbség nincs a kettő között.
Az ARMOR 6A 100% hogy letépi a feltörli a Tronsmartal a padlót. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12665 üzenetére
Hát tudom hogy siralmas a felhozatal. Az energy System pár éve még kandalókat gyártott.
Igazság szerint már annyit írtál a Tronsmartról hogy én is kipróbáltam ma az enyémet.
A 3D hangzás volt életem legrosszabb élménye, a kedvenc zenémmel.
T6 Max 3D sound (Baddest sound ever)
0:20 másodperctől kapcsolom be a 3D hangzást, borzalmas a végeredmény még fél hangerőn is.Kétlem hogy túl sokat változhatott a Trashmart, kutyából nem lesz szalonna.
Ők se lesznek minőségi hangfal gyártó, szerintem még videón keresztül is.
Hát az igazság írtam neked kell megfelelnie, te használod.
Igazság szerint a hazai piacon is van ami tutira jobban szól mint a T6 Plus és társai.
Unokaöcsém kapta tőlünk még tavaly szülinapjára.EVOLVEO ARMOR POWER 6A
18E volt akkor mikor kapta, szép tiszta hangzás és erős basszus.
Garantálom hogy túl zenél egy T6 Plust. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12660 üzenetére
Nálam is nagy favorit a mély órientált hangzás, de azért ez nem sok hangszórónak megy.
Hát az a lényeg téged kiszolgál, de ha lenne viszonyitási alap akkor tudnál miből ki indulni.
Az ilyen személyes tesztek főként azért rosszak, mert nem tudsz mihez viszonyitani.Unokaöcsémnek egy W-king D8 mini van, az 1 kg de a méretéhez képest valóban jól szól.
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12656 üzenetére
Nem vagyok én Gonosz, csak realista. Én nálam egyik hangszórójuk se produkált elfogadható minőséget.
Haveromnak volt T6 Plus, hát az nagyon távol állt a jó terméktől.
Itthon van egy T6 Max is, mondhatom a porfogó szerepét remekül tölti be.Viccet félre téve, szerintem a Tronsmart még nem produkált normális hangminőséget.
Tronsmart Studio Bluetooth speaker - "a miracle of acoustics"
De oluvnál is csak 1 videó erejéig szerepelt. Nyilván ebből is leszűrhető hogy nem tud semmi rendkívűlit.Hallgattam a T6 Maxot és ha nincs viszonyítási alapod, esetleg valakinek botfűle van akkor valóban egy remek hangszóró arra hogy zajt keltsen.
De nekem az a gondom hogy még az átlag embernek se tudja kielégíteni az igényeit.Igazság szerint az a lényeg téged kiszolgál, én hallottam majd nem az összes hangszórót amit gyártanak. Egy dolgot leszűrtem, hogy én nem vennék tőlük semmit.
Sajnos a hangzás amit produkál nagyon távol van számomra az élvezhetőtől.
A T6 Maxot Hiába hangolom EQ mellet, sokra nem mentem vele mert a magas hangok valami borzalmas gyatra szinten jönnek elő belőle. A Mély bug és gyakorlatilag fél hangerőn minden más tartomány túl zeng. Szóval szerintem ki lehet jelenteni, aki ezt jónak találta fejlesztés alatt biztos hogy távol áll a zenéléstől.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70 #12650 üzenetére
"Nincs a "rendes beállítások" között ez az opció ... "
Fura.Anno, mikor ezen sokat "pörögtem" botlottam bele a link-elt képernyőbe, ami egy Samsung telefonról származott.
" ... de ezekkel is ugyanaz a helyzet ... "
Ezt sem értem. A helyedben én megpróbálnám a dev. options-ben átkapcsolni az említett beállítást. Működnie kellene... olyanra, csak a Huawei képes, hogy döglött kapcsolót tesz a rendszerbe" ... a minimum hangerő lesz nagyon hangos."
Erről mintha már olvastam volna, hogy a Tronsmart-oknál a min. hangerő túl sok. Sajna ezen - főleg, ha pendrive-ról is hallgatsz zenét - nem lehet segíteni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70 #12646 üzenetére
A Samsung-okon én úgy tudom, hogy ez a beállítás ki van téve a "rendes beállítások" közé (vagyis nem kell a dev. options-ben turkálni).
A dev. options-ben gyártótól függően hol az van, hogy absolute volume v. disable absolute volume. Előbbi esetben ugye be-, míg a másiknál ki kell kapcsolni ezt az opciót, ha azt szeretnéd, hogy a hangerők szinkronban legyenek.Nem ismerem a Tronsmart T6 Plus UE-t, de azt sem tartom kizártnak, hogy ezt a "hangerő szinkront" nem támogatja. Nincs más bt.-s cuccod (fej- v. fülhallgató, amin lehet állítani a hangerőt), amin ki tudnád próbálni?
Az a baj, hogy ha nincs szinkron, akkor tényleg csak ezt tudod tenni, amit Lami66 is írt. Vagyis vagy a telefonon vagy a hangszórón csutkára tekered a hangerőt, így a másik eszközön tudod állítani a 0 és 100% között.
Szerintem nagyon prosztó megoldás, engem anno nagyon idegesített, mikor kiderült, hogy bizonyos Emui (a Huawei rendszere) verziókon ez a funkció egyszerűen nem működik (döglött volt a gomb a dev. options-ben is). -
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12531 üzenetére
Szerintem egyiknek hangszórónak se tesz jót ha használod töltés közben. Főleg ha csak kizárolag akkumulátorrol működik.
Sajnos ilyenkor az akkut használja puffer tartályként, és ez hogy tölt és merül is egyben nem tesz jót neki.Talán olyan hangszóróknál nem gond ez, ahol a töltöre dugott teljesítmény jelentősen nagyobb. Harman Kardon Onyx széria, JBL Xtreme is erősebb kicsivel hálozatról.
Bár annyira nem drága hangszóró az hogy fél hangerőn ne bírja ki a zenehallgatást töltés alatt.
-
B1T3
addikt
válasz
francz'70 #12531 üzenetére
A T6 Plus Upgraded Edition-ről valóban nincs ilyen információ, de anno a T6 Max-nál olvastam, hogy a gyártó szerint nyugodtan lehet használni töltés közben, viszont az akkumulátor élettartamának jobbat tesz, ha használaton kívül töltöd. Hogy ez így van-e a gyártó összes termékénél, az jó kérdés.
Mindenesetre valószínűleg nem azért fog szignifikánsan megrövidülni az üzemidő, mert egyszer-egyszer úgy alakul, hogy töltened kell használat közben. (Különben is még mindig az eszköz van érted, és nem fordítva. Mondom ezt úgy, hogy értem a jogos aggodalmad, én is nagyon vigyázok mindenemre.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GIGABYTE G27F 2 165Hz IPS gaming monitor /2026.12.12-ig Garis/
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest