Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
szab120 #14349 üzenetére
Én sem igazán értem, miért vergődik valaki 2 db bluetooth hangszóróval. Biztosan jó a TWS, de annyi pénzből már lehet egy használt hifit venni, ami lényegesen jobban szól. Persze az nem hordozható, de szerintem sem életszerű, hogy valaki 2 db bluetooth cuccal menjen bárhova is.
Véleményem szerint ez most trendi/menő, ezért vannak sokan "tévedésben". -
belashx
senior tag
válasz
belashx #14246 üzenetére
Még pénteken feltettem a legfrisebb(0.4.5) firmware-t az Uboom L-re.
Mivel az eredetivel nem sokat ment, részletekbe nem mennék bele, de első blikkre az eredetivel jobban szólt. Kissé sok lett a mély szekció. mást meg ugye nem tudok véleményezni. Gondolok itt többi tartomány milyenségére.Eredtei firmware megtalálható valamerre, vagy a supporttól kell kérnem?
Csinálhatnának 2 verziót. Egyet az eredeti, egyet az Oluv-féle hangolással, hogy pl. megmaradjon az akksi kijelzés a telón.Egyébként tetszik egyáltalán nem bántam meg, nagyon jó kis cucc.
-
belashx
senior tag
No, megérkezett az Uboom L.
Még melózok, de azért próbálgattam. Eddig elég jónak tünik, főleg a Tronsmart T2-höz képest. Nagy hangerőn elég bántó a hangja(magasba húz ilyenkor), de majd kipróbálom a legújabb firmware-rel - most 0.3.6-os verzió van rajta.UPS hozta, nulla jelzéssel. Igaz, már az első visszaigazoláskor írták, ha ma fog érkezni. Este indult Nürnbergből, aztán nem frissült az infó, csak miután leszállították.
-
belashx
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14239 üzenetére
-
belashx
senior tag
válasz
francz'70 #14179 üzenetére
Köszi!
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Uboom L lesz a kiválasztott. 60 euróért jó dealnek tűnik.
Szívem szerint Jbl Flipet vennék. Azt próbáltam, megfelene, akár 5-ös, akár 6-os verzió, mert elég kicsi, és nem szól rosszul, de 40-50e Ft-ot nem adnék olyan cuccért, ami 1-2 havonta lenne használva.Eléggé maximalista vagyok kütyük terén, de tudom, hogy egyik sem összemérhető egy normális hifi szettel.
-
belashx
senior tag
válasz
francz'70 #14173 üzenetére
Köszi!
A tekerőnél inkább azt vélem problémának, ha benne lesz a táskában csomó egyéb mellett. Benyomódik, letörik valami másik cucctól, ilyesmi.A T2 jól szolgált, de nagyon torzan szól. Mmint nem a hangszóró torzít, hanem az erősítő része lehet ergya. Nem volt nagy szám, de lehetett strapálni. :)
Szerintem az is 15 órát bírt, mint az összes Tronsmart , de ugye a többivel nincs tapasztalatom.Annyira vagyok vájtfülü, hogy az erősítőmön nincs EQ, így nem rontja a hangot.
Persze itt más kategóriáról van szó, itt elnézem, megértem a szükségességét.
Próbálok olvasni, tájékozódni. Most épp az "Uboom "L-nél tartok. Elég olcsón hozzá lehetne jutni, de hétvégén megfülelek néhány alternatívát, hogy tudjam, mire számíthatok (Euronicsban, MM-ban).
-
belashx
senior tag
válasz
<Adamsky> #14170 üzenetére
Ó, ez jó tipp, köszi, de általában beszélgetés van mellette, így félre szoktam tenni valami "sarokba", szóval ez nem szempont.
Hátizsákban csak cipelni szoktam, így az akasztó nem oszt, nem szoroz.Ahogy nézem, ezeket nem nagyon kell itthon kipróbálni... Ajka környékén nem lakik valaki, akinél fülelhetnék hasonló cuccot?
Visszaolvasva láttam, hogy itt nem divat a Tronsmart, de a T6 Upgraded szimpi, bár kétségeim vannak a tekerő strapabíróságával kapcsolatban. Valakinek nincs ezzel tapasztalata?
-
belashx
senior tag
Sziasztok!
Jöttem érdeklődni.
Szeretnék egy bluetotth hangszórót a régi Tronsmart T2 Element helyett.
- Bírja a strapát, ne kelljen pátyolgatni,
- férjen be hátizsákba, lehessen könnyen mozgatni (kb a sörösdoboz méretűek érdekelnek), otthon nem lenne haszálnva, csak haveroknál, vagy akármerre, ergo életének nagy részében a mindenes hátizsákomban lenne,
- szóljon normálisan, kiegyenlítetten,
- nem elvárás, de jó lenne, ha ki-bekapcsoláskor sem üvöltözne,
- fontos a jó üzemidő - legyen 10+ óra,
- ár: 10-30e Ft közöttAz előd nem volt acálos hangminőség terén, annál gondolom jobb lesz, bármit veszek is. Hifizni nem ezen szeretnék, arra van otthon normális szett.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- EK-XRes140 Revo D5 kis extrával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged