- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
blendész #18438 üzenetére
Motion+szal simán bejátszottam egy gyerekzsúrt ami egy kb 40m2-es teremben volt, és nem volt 50-60%-nál magasabban a hangerő. Szépen, jól szólt.
Táncnál, pláne ha valami modern tánc és nem balett, akkor azért kellene valami basszus ami adja az ütemet, és nem csak cöccög. -
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #18428 üzenetére
Motion+
Tavaly voltak karácsony előtt nagy Soundcore akciók, én is akkor vettem, "75-ért", és újévi akció is volt, akkor 73 volt (+Posta). Azért tudom ezt ennyire pontosan, mert éltem a 30 napos árgaranciával (amivel aztán veszettül nagyon jól jártam, a SC bénasága miatt)
Szóval ha nem kell a fa alá (ami már úgyse jönne meg addig), akkor megérheti várni egy kicsit, hátha... -
cidalain
veterán
válasz
herdsman12 #18418 üzenetére
Nálam nem csinál ilyet.
-
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #18390 üzenetére
Motion+ befér a hátizsákba, de inkább állítva mint egy palack, mint keresztbe. Szóval hátizsákban elvinni A-ból B-be teljesen oké.
De hátizsákból hallgatni szerintem nem annyira. A legtöbb táska felül túl szűk lenne, alulra meg nem pakolnám, hogy aztán rátegyem a cuccokat (kaja, innivaló, strandcuccok) -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #18157 üzenetére
Értem persze, de addig csesztetném őket telefonon, szükség esetén minden nap, amíg a tracking végén ott szerepel a visszaküldés szöveg. Ne küldje vissza, itt a cím, telószám, minden nap keresed, vàrod, átveszed, csak jöjjön már el vele a futár Bivalybasznád külsőre, vagy legalábbis a környékre, még elé is mennék pár kilométert.
-
cidalain
veterán
válasz
hentes555 #18031 üzenetére
Szerintem nem kibabrálás, azért van az elállási jog. Kipróbálod, nem tetszik, mehet vissza (akár a hangja, akár a mérete, stb, nem kell indokolni)
Szvsz a túrázás (mindegy, hogy gyalog vagy bringa) közben hangszóróval hallgatott zene elég "izé" szokás. (Nem megbántásból írom, csak engem zavarni szokott ez a fajta zenézés. Ha a természetben hallom, akkor még jobban zavar)
-
cidalain
veterán
Mennyire megbízható az a bolt, ahol a kapcsolatnál nincs cégnév, cím, telefonszám?
Mennyire megbízható az a bolt, ahol az adatvédelmi nyilatkozat egy az egyben egy cipőbolté?
Mennyire megbízható az a bolt, aminek nincs neve? Ahol magukra hivatkoznak, ott csak a weboldal domainre hivatkoznak "soundcorehungary.com".
Sehol egy adószám, se semmi.
De a fizetés oldalon készségesen leírják, hogy a bankkártyád milyen adatai fognak majd kelleni a fizetéskor (persze a szokásosak).
A vásárlásod 10-30 nap alatt érkezik meg, és 30 napon belül ingyen visszaküldheted. Hova is? Nem tudjuk, de a Visszaküldés menüpont szerint ha bemész a postára, akkor csak annyit kell mondani, hogy csak szeretnéd visszaküldeni a cégnek. Melyiknek? Tudjaarosseb.Szóval ezekután szeretnél még itt vásárolni?
-
cidalain
veterán
Most voltunk barátokkal hosszúhétvégézni. Vittem a Motion+t. Haverom hozta a Charge4-et. Kültér, terasz, medence mellett. Olyan hangerő, hogy beszélgetni is lehessen, tehát nem az volt a cél hogy falusi diszkót csináljunk.
Teljesen jó volt mindegyik, bár kicsit máshogy szóltak. Főként hangszeres-énekes zenék nem nem tucctucc. Motiont kb 70%-os hangerőre toltam fel, és 10-15 méterre is tisztán lehetett hallani a zenét, nem volt dobozhang, torzulás.Volt egy másik társaság is ott, ők valami kis borzasztással próbáltak legénybúcsúzni, na az fájt. A mieink sokkal jobban szóltak szolid bulihoz háttérzenének.
-
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #16963 üzenetére
tableten és a hangszórón is nyomtam a hangot felfele.
változott de a bolhasuttogásból kb hangyaordításra.
Én tablet BT átvitel, kodek, vagy nemtudom mire gondolnék elsősorban, de nem tudom hogy lehetne tesztelni. pláne megoldani. bár ha csak 3 havonta egyszer jön elő, és egy újracsatlakoztatás megoldja, akkor elviselem. -
cidalain
veterán
válasz
herdsman12 #16961 üzenetére
van telefonom, nem kell kölcsönkérni
igen, célszerű lenne ilyenkor rácsatlakozni a telóval tablet helyett. de az kb hangszóró szempontból olyan lenne, lecsatlakozás-visszacsatlakozás, amit a tablettel is csinálok amitől megjavul. így nem jutok közelebb.
hosszabb távon kéne csak telóval használnom, ha úgy is előjön akkor speakernél van gixer, ha nem akkor a táblagépnél. viszont ilyen hosszan csak telóval még nem tudtam tesztelni. ez a hiba nem állandó, fél év alatt 2 eset volt csak. -
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #16958 üzenetére
jó, midegyik volt olcsóbb, de az akcióknak köszönhetően.
az alapár 100 euro szokott lenni, és ebből jött le a 20-25-30%-os akció.
soundcore oldalán van 30 napos price match, szóval ha a rendelés után jönne egy akció, akkor visszatérítenek (és tényleg, mert megtapasztaltam)már kétszer előjött nekem, hogy a motion+ halkan szól.
tabletem van ráakasztva, amin folyamatosan on a BT kapcsolat. ha a Motion+t bekapcsolom, akkor egyből konnektál a tablettel. és amit elindítok az hibásan halkan szól. ha feltolom maxra a hangot, akkor is csak éppenhogy. a Motion+ bekapcsolási hangja normál hangerőn ment. Ilyenkor a tabletben a BT eszköz leválasztása, majd újracsatlakozása megoldja ezt, de nem tudom miért lehet.
A hangszóró hibázik, vagy a tablet? -
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #16950 üzenetére
De ezt így is kell support szempontból.
Nem ugrik egyből fejest a problémába, mert elcsesz 25 levélváltást, aztán kiderül, hogy a legalapabb hiba van, pl 1000 éves sw verziót használ, nincs telepítve a driver, fordítva kötötte rá a 12V akkut, stb. (Nem hangszórós esetek ezek most persze)
Ok, ezt levélben macerás, de telón pl flottul megy az első 5-6 keresztkérdés 1 perc alatt, és az esetek 20-25%-ában meg is lesz a user error egyből. -
cidalain
veterán
válasz
Peaceliker #16938 üzenetére
Amikor én leveleztem velük annó, akkor szokásomhoz híven (több éves kínaiakkal való tapasztalat alapján), röviden 2 tőmondatba leírtam mi a bajom + rendelés ideje, rendelés száma.
Válaszukban ó nagyon sajnálják, küldjem már el a rendelés adatait, kivizsgálják.
Az ügyintézés során is totál fogalmatlanok voltak, cserébe extraultrabrutál akciós áron lett nekem a Motion+. -
cidalain
veterán
Csak, hogy meglegyen: Motion+ra most 30 euros kupon van.
-
cidalain
veterán
válasz
Cyborg #16735 üzenetére
Én is jól jártam, vettem speakert x kuponkedvezménnyel. 30 nap árgaranciájuk van, és időn belül y kedvezmény is érvényes lett, ahol y nagyobb volt mint az x. Mondom azért van az árgari, hogy használjuk. Megírtam hogy ilyen rendelésszámmal vettem, 30 napon belül vettem, most olcsóbb, mi a módja az árgarancia érvényesítésének. Azt gondoltam hogy kapok y-x értékű kupont, vagy visszatérítést, erre kaptam y refundot. Így a cucc végül teljes ár-x-y euroba került. Mivel leírtam a konkrét rendelésazonosítómat, így nyilván utánanéztek hogy mennyiért is vettem, és hogy mennyit kéne visszaadni árgaranciában, és náluk így jött ki a matek. Nem veszekedtem velük.
-
cidalain
veterán
válasz
Cyborg #16730 üzenetére
Én totál elégedett vagyok a soundcore customer servicével, bár leginkább azért mert az ügyemmel fogalmatlanok foglalkoztak, és anyagilag éppen pont jól jártam. Persze kérdezhettem volna, hogy bocsi ti milyen számológéppel számoltok, de úgy voltam vele, hogy hát mégis az ő dolguk a saját cégüket képviselni, biztos jobban tudják, mint én...
-
cidalain
veterán
válasz
Dhampir #16699 üzenetére
Az lehet, hogy másképp megy.
A héten lett egy új android eszközöm, és idegbaj kerülgetett, hogy nem látja a Motion+t a Bt eszközöknél. A régi cuccaimmal ment a speaker, kipróbáltam. Huh, a speaker jó. Aztán leesett, hogy új párosítás lesz, meg kéne nyomni a BT gombot a hangszórón. -
-
cidalain
veterán
válasz
carl18 #16638 üzenetére
Azért is írtam, amit írtam. Sem árban, sem teljesítményben, sem egyéb szinten nincsenek egy polcon az említettek a Boombox-szal, így az összahasonlításuk irreleváns.
Az mondható, hogy a Boombox k jó cucc, és hogy értelemszerű hogy bármi másnál jobban szól aminél persze 5-6x többe is kerül. De ez nem feature, hanem azért van, mert egész egyszerűen ez egy másik ligás játékos. -
cidalain
veterán
válasz
pamesz #16606 üzenetére
Amikor legutóbb rendeltem, csak egy kupont lehetett felhasználni.
Tehát ha van is olcsósító kupon, akkor nem lesz ajándék füles.
Olcsósító kupon meg szokott lenni az oldalukon fent a terméklapon, nem titkolják.30 napos árgarancia van egyébként náluk. Megveszed az ajándék fülessel, és ha húsvét körül jön kupon a Boom2-re, akkor írsz nekik, aztán utólag kompenzálnak a discount összegével...
-
cidalain
veterán
válasz
francz'70 #16586 üzenetére
Most teszteltem. Normál hangerőn indul, ugyanúgy folyatódik tovább. Az első hagok semmivel sem hangosabbak.
És jól emlékeztem, megjegyzi a hangerő beállítást. Ha halkon hagyom akkor a legközelebbi bekapcs után halk lesz.
Ezt eszközfüggetenül is teszteltem: tabról lejátszva a speaker vol- gommbal nagyon halkra levettem, majd kikapcs. Bekapcs, majd telóra kapcsolódva lejátszás tök halkan indult.
Szóval a Groove 2 esetén akkor biztos fejlesztettek valamit.
Viszont a bekapcs pittyputty kicsit hangosabb, mint ahogy emlékeztem. De lagalább rövidebb mint a "Hello, the blútúsz divájsz is redi tu peer". -
cidalain
veterán
válasz
joci86 #16572 üzenetére
Nekem van egy Tronsmart Groove 2 speakerem. Bekapcsoláskor nem vonyít kínai néni, csak pityputty, azt se 5000 decibelen. A hangminőség fehér zajhoz tökéletes. Egyébként egy teló hangszórójához képest szuper. Motion+ speakerhez képest kevésbé, de neked nem is az a cél. Amikor vettem akkor valami 8k volt geekbuyingról.
A T6 is gondolom hasonlóan kapcsol be. -
cidalain
veterán
válasz
TeebyKay #16566 üzenetére
Hogy saccperkábé kitalálja, hogy nálad a belépőszint milyen szinten van. Nyilván azért nem írtál pénzösszeget, mert egy olcsó, de kompromisszumokkal elfogadható cuccost keresel, és lövésed sincs, mi-merre-hány méter.
De persze azért mégiscsak meg kéne ezt valahogy közelíteni.
30-35000 forint körüli vételár fájna? Ha nem, akkor ezért már elég jó cuccot lehet kapni, jobbat is, mint a belépő szint. -
cidalain
veterán
válasz
Janika(1982) #16506 üzenetére
A Motion+ pl tud jack bemenetet is, azt meg minden TV tudja, ha a BT kapcsolatot esetleg nem (vagy szar a TV és nagy lenne a késleltetés a hangban)
(Egyéb téma: Működik a 30 napos árgarancia a Soundcore-on!)
-
cidalain
veterán
válasz
lorcsi #16504 üzenetére
én a Motion+ speakert simán rátettem a TV-re BT-szal, teljesen rendben van, minőségi ugrás a beépített 2×5W körüli TV hangszóróhoz képest. egy átlagos nappalit bejátszik, de nem mozis sorround hangzás. cserébe nem 60k-tól kezdődik mint a soundbarok, és hordozható, és viheted máshova is.
ugyanakkor nem szórakozok ezzel mindig, este az ismeretterjesztő csatornánál nem kapcsolom be, meg a n+1. "elaltató" bűnügyi sorozatnál sem. filmet meg ritkán nézek, de ahhoz meg bőven elég lenne. -
cidalain
veterán
válasz
lorcsi #16462 üzenetére
Nem titkolják, ott van a termék adatlapjánál a 27%-os kedvezményt biztosító kód. Ez még 4 napig érvényes.
-
cidalain
veterán
Most 27% kupon van a Motion+ra.
Pont 30 napja rendeltem, szóval úgy döntöttem írok nekik a price match miatt. Kíváncsi leszek, 2€ forog kockán -
cidalain
veterán
válasz
skippper #16442 üzenetére
én most simán a gyári heavy-t használom, egyébként hasonló hangképet raknék össze magamtól is, max egy kicsit még húznék a magason is.
mi az oka, hogy a legfrissebb FW nem ajánlott? bugot nem találtam eddig, a hangzás meg rendben van, nem hiszem hogy egy régebbi sw jelentősen jobbat tudna. -
cidalain
veterán
decemberben már ez volt a helyzet
és a héten azt is kipróbáltam, hogy 2 db Motion+ 100+50€, és erre rádobtam a -20%-os kupont, de 160€ lett (mindkettőre a -20% kuponos árat számolta)
persze ki kell próbálni, nem tart semeddig beszúrni a két kódot.
-
cidalain
veterán
Azért megoldható. Múltkor átjött egy kiscsaj játszani a lányommal, este 7-re jöttek érte a szülők, aztán maradtak fél 10-ig, egy jó bort is kerítettem, almapálinka is volt
Haverokkal volt már nem egy gyerekes nyaralás 8 felnőtt 5 gyerek (ok ez inkább csak hosszúhétvége 2-3 éjszakás). Nyáron velük szokott sütögetős is lenni, igaz nem minden hétvégén már, meg karácsony után is szokásosan összejövünk.
Aki akarja az össze tudja hozni. Ha az egész baráti kört kell összerántani, azt már nehezebb időpontilag egyeztetni, de nem lehetetlen. -
cidalain
veterán
válasz
vicces #16375 üzenetére
Vagy ha van rá kereslet itt aprón, marketen, akkor a 100 euros mostani ár alatt is elpasszolhatja a másodikat. 80-ig lemehet, akkor jár kb úgy a sajátjával, mint amekkora a lejárt kedvezménnyel lett volna.
Tesóm is megkapta ma, de fel kellett hívnia a UPS-t.
Én rátettem ma a TV-re is BT-on, tök jól egybe volt a kép és a hang, nem tapasztaltam csúszást.@Dhampir
Karácsony előtt 25%, kari és újév közt 26% kedvezmény volt rá.
Postával 80 illetve 79 euro -
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #16370 üzenetére
Persze látom ennek az értelmét is így, ha mondjuk egymásnak mutogatnánk számokat, akkor nem kell a lejátszó eszközt átadogatni, mindenki keres a saját telóján, aztán indítja ha a másik befejeződik. És ilyen nálunk simán lesz is.
(Azért egy on-off gombot tehettek volna az appba - ott kerestem elsősorban, de akkor oké, hogy nem találtam - kb semmibe nem került volna)Másikfajtánál meg az nem tetszik, hogy ha csatlakozva van valami hozzá, akkor nem tud csatlakozni az új eszköz. Persze ha a család használja, akkor nem feltétlen tudom, hogy mit kéne leválasztani, így ott mindig a speakeren kell BT connection resetet nyomni.
Így végignézve nincs optimális mindig jó megoldás. Hol így hol úgy lenne jó. Sőt harmadikfajtaként az új csatlakozó miatt le is dobhatná a régit szó nélkül
-
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16367 üzenetére
Tesóm ugyanaznap rendelte, mint én.
Otthon volt szabin egész nap, sikertelen kézbesítés került a trackingba... Ő is UPS telefonnal kezd holnap.Nekem teljesen jó volt a csomagon a címzés. Irszám, város, utca házszám, név rajta volt rendesen (telszámra nem emlékszem, de nem hívtak kézbesítés előtt) Munkahelyi cím volt, szokott oda járni céges ügyben is UPS, nem volt gond, kollégák vették át, én nem dolgoztam.
-
cidalain
veterán
Megjött a Motion+
Elég jó cucc. Nagyon szépen szól.
Nekem sikerült egyszerre két eszközzel is rácsatlakoznom, amikor a második eszközön is indítok lejátszást, akkor az első eszköz lejátszása megáll (pause lesz a lejátszó).
Erre akkor figyelni kell, hogy ilyenkor az első eszközről mindenképpen csatlakoztassam le, mert nem választódik le. Vagy van erre vonatkozó beállítás valahol? (Pl ha van aktív kapcsolat, akkor ne engedjen másikat) -
cidalain
veterán
Na tegnap elindult a Motion+ rendelésem, jövő hét közepére ígérik az érkezést (szerencsére elhúzták, így már sima ügy a munkahelyi címzés)
Szarrágás: most 1 euróval olcsóbb, mint mikor vettem. A Soundcore árgaranciát vállal 30 napig. Ilyet csinált már valaki, tényleg elég egy képernyőkép neki emailben? Egy emailt megérne, de 35 levélváltást már nem. (Pláne, hogy a bankom 395-ös euróval könyvelte az árat, mikor előtte-utána 380-385 körül mocorgott az euró) -
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16345 üzenetére
Nekem sem ajándék lesz. Sőt jó lenne ha január 2 előtt meg se jönne, mert munkahelyre rendeltem, csak úgy jó lenne tudni, hogy van-e előrejelzés, vagy 29.-én csak úgy egyszer csak beesik, amikor üres az épület.
Töltés:
Az eszköz majd tudja, hogy hogyan akar töltődni, ne mi döntsük el hogy "kíméljük" a fél amperes töltéssel. Ez nem kíméli, csak lassan tölti. Illetve persze mondhatjuk, hogy kíméli, de ez önámítás csak. A gyorsabb töltéstől melegszik, ami káros? Igen. Ezért van benne hőszenzor, ha szükséges visszaveszi a töltési teljesítményt, adott esetben nullára. -
cidalain
veterán
A Soundcore oldalról kapok email értesítést tracking numberrel, amikor feladják a csomagot? Vasárnap rendeltem, de azóta semmi hír.
-
cidalain
veterán
válasz
zsolesz7503 #16332 üzenetére
ha nem dugod rá tölteni, akkor működik egyébként?
a definiált jelzés, nem feltétlen hibajelzés.
amit én írtam azt jelenti hogy be van kapcsolva a készülék, de semmi nincs rácsatlakozva BT-on. azaz párosítani kellene valamivel. de ezt nem tapasztalatból írtam, hanem a neten találtam leírva. -
cidalain
veterán
válasz
zsolesz7503 #16330 üzenetére
elvileg semmi köze a töltéshez: BLUE light flashing: Power ON, no Bluetooth connected
-
cidalain
veterán
válasz
zsolesz7503 #16319 üzenetére
Milyen szín villog? Kék és piros?
Reset megvolt? Play és hangplusz egyszerre 5 sec. -
cidalain
veterán
válasz
Aszpik #16269 üzenetére
kösz. lehet, hogy én is bepróbálok egy Motion+ speakert. még 3 nap amíg a kupon érvényes, addig megálmodom. bár ha mégse kéne árában simán el tudom adni.
kb mennyi idő alatt szállítanak soundcore-ról? mert így hogy karácsonyi szünet lesz, nem tudom hova rendeljem. vagy mindegy, ha mondjuk vasárnap megrendelem, akkor úgyse jön meg január előtt?
-
cidalain
veterán
a soundcore-on vajon lehet egyszerre használni a 10%-os első vásárlós kupont, és a karácsonyi akciós kupont?
-
cidalain
veterán
Tudja a TV a hangsáv szinkronizálást BT eszköznél (a Tronsmart Groove 2-vel ki is próbáltam teljesen oké. Sőt azt is tudja, hogy megy közben a saját hangszórója is, a BT speakert meg mögénk tettem és így egyfajta budget surround hangzást elérve teljesen szinkronban ment a hang)
-
cidalain
veterán
Hordozható BT hangszórót keresnék, főleg zenehallgatása telón keresztül (yt, mp3). És ha már van akkor néha rátenném a TV-re is (BT-on) és mint egyfajta soundbarként használnám (szintén zene menne rajta, akár yt, akár zenetévé).
Nagyon max 30k, de ha 15-ért is van olyan egy polccal lejjebbről ami erre megfelel, akkor arra is jöhet ajánlat.
Most egy Tronsmart Groove 2-m van, ami nem rossz a teló hangszórója helyett fejemtől 1 méterre, de azért egy teljes nappalit nem játszik be. -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Dhampir #15133 üzenetére
Bármit, ami megfelel a specifikációnak.
Nagyon nagy tévhit, hogy a töltő "pumpálja* bele az áramot az akkuba, és ha rossz töltőt használunk akkor tönkremegy az akku.
Ezzel szemben a töltésvezérlő áramkör "szívja" az energiát a töltőből. Annyit amennyire szerinte az akku töltéshez szükséges. Ez meg az eszközben van.
Mindezekből következik, hogy tökmindegy milyen töltőt használsz, ha megfelel a gyári specifikációnak. Ha az mondjuk 5V 1A, akkor 5V-osat használj. Ha csak 0,5A-es akkor fele olyan lassan fog tölteni, de baja nem lesz. Ha 2A-eset használsz akkor sem tudod elpukkantani, mert a töltésvezérlő csak 1A-t vesz ki belőle, szóval a töltő csak félgőzzel lesz használva. -
cidalain
veterán
Asszonypajti bevitte az isibe a Groove2-t, hogy kipróbája hogy a lejátszott anyag ne a laptop speakerjén szóljon. Totál meg volt elégedve az eredménnyel. Egyből rákapott az egyik kolléganője, hogy ő is kipróbálná. 1 perc alatt társította a laptopjához, annak is bejött. Meg is beszélték, hogy a francért nem lehet ilyeneket központilag beszerezni párat egy sulinak, simán jobb mint egy laptophagszóró, vagy egy régebbi CD-s magnó hangminősége.
-
cidalain
veterán
válasz
Acélfarkas #15046 üzenetére
Gondolom valami külföldi oldalról Google translate-ezte.
-
cidalain
veterán
válasz
Iludka #14988 üzenetére
Nagyon jó áron szerzik be.
Én 21 euro árat kaptam JBL GO3-ra (nem azt vettem végül)
Kollega JBL Partybox Encore-ra meg 55k körüli árat kapott (86 volt múlt héten nagy akcióba Alzán, de inkább 100k fölött van).
Ha kell tudok még két termék aktuális árat holnap írni: valami bedugós füles, meg a fürdőszobai akasztós kis speaker. Ezek nagyon ismerősi árak, gyakorlatilag egy-az egyben a dolgozói árak, nincs rátéve közvetítői sáp.
Ui: engem ne keressen senki ilyen ügyben, én nem dolgozom ott. -
cidalain
veterán
válasz
Rekureku #14961 üzenetére
Megvettem, itt írtam: [link]
Ki lehet kapcsolni a ledfényt.
Itt vettem CZ raktár
Van itt a termékoldalon a promó blokkban egy kód, amivel 21.30 USD-re lemegy. Plusz valami apró posta. 8200 Ft-ra jött ki. Vasárnap rendeltem, péntekre a kezemben volt. ( USD-ben fizettem, bankom váltotta forintra, úgy nyertem párszáz forintot) -
cidalain
veterán
Kollégám keres akkus BT hangszórót.
Egy kb 25 m2-es nappalit játszon be, házibulit nem nyomna róla, de azért szóljon rendesen.
néha kivinné a teraszra, másik szobába vinné a gyerek, így azért szempont hogy ne kelljen a mozgatásához két ember, és ne fél szekrénnyi mérete legyen.JBL Partybox Encore-t nézegetett méretre, súlyra max ekkora, nagyobbat semmiképp: de ott kicsinek tűnik az akku, felesleges a led, és persze jobb lenne olcsóbban a JBL felár nélkül. Ha ennél egy fokkal lejjebbi hangzás már vehető 50-ért is akkor az lenne a nyerő. Korábban hallott élőben 1 gen JBL BoomBoxot, az tetszett neki
-
cidalain
veterán
válasz
Z.É.T. #14919 üzenetére
Siófok környékén biztos találni olyat aki Fehérváron dolgozik a Harman-nál. Na ott csinálják a JBL-eket is. A dolgozók tudnak venni baráti áron termékeket. Nekem két hete ~21 eurót mondtak a JBL Go 3-ra, ami kb 30-40%-kal olcsóbb, mint a bolti ár (de nem azt választottam)
Update: gari nem tudom, hogy ilyenkor hogyan van
-
cidalain
veterán
válasz
francz'70 #14845 üzenetére
Köszi az ajánlást, megjött a Groove 2, 8100-ért postával EU raktárról. Ennyi pénzért ez nekem teljesen okés, sőt! Egy 10-15 négyzetméteres helységben sokkal jobban szól, mint a teló beépített hangszórója, nekem ennyi elég. Nem akarok ezzel házibulizni.
Minden mobileszköz szépen csatlakozik hozzá (vagy 4 különböző android verzió), a tévé is látja. A kicsi méret miatt mindenhol elfér.
A gyereknek bejön a ledfény.
(Mondjuk a hátuljára a basszus hangszóróhoz(?) elfért volna valami csirkeháló, mint előre) -
cidalain
veterán
Ajánljatok légyszi egy BT hagszórót általános felhasználásra. Otthon néha menne rajta zene telóról miközben teszek-veszek. Cél, hogy egy pöttyet jobban szóljon mint a teló. Esetleg strandra/ szabadba vinném, de akkor sem a teljes környéket, hanem a közvetlen közelünket kéne kiszolgálnia. Hordozható kis méret kéne.
Van ilyen amit meg lehet venni az 5-10000 Forintos intervallumban?
Pl vadiúj JBL GO3-at tudok 8000 Ft körül. Amit eredeti áron tuti nem vennék meg, mert annyiért a Xiaomi 16W-os sztereóját venném. Szóval van valami értelmes kis Speaker olcsón, vagy nem úszom meg a Xiaomi alatt (ami most 16-17k).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest