Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #14255 üzenetére
Sajnos a Groove-ban valami el lett kottázva
Hát igen, szerintem ez nem is szinkron probléma lesz, mivel működik rendesen "két irányba" úgy ahogy kell.
Itt a probléma az, hogy minden egyes fizikai bekapcs után nagy hangerővel indul az "első" hang/zene lejátszás, és hiába nyomom BT csatlakozás után egyből lefelé a hangerőgombot telón vagy a hangszórón, ( amit mutat és hanggal is jelzi, hogy nullán van) ahogy elindul a hang/zene, már üvölt, és látom telón, hogy több mint 50% ra felugrott a hangerő, aztán meg lehet pánikszerüen hallkítani mert ilyenkor még a holtak is felébrednekViszont most bekapcsoltam fejlesztőibe ezt az "Abszolút hangerő funció letiltása" opciót,
igaz, hogy így most nincs szinkron, viszont nincs üvöltés sem bekapcs után, és finomabban lehet állítani a hangerőt is, mivel szinkron alatt egyrészt nagyobbakat lépett/ugrott, másrészt a legkisebb hangerő sem volt elég halk.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Dune: Awakening
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest