- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Figyu, tudom, hogy hol a Tronsmart helye, semmiféle rangsort nem állítottam fel és nem is istenítem, nem hiszem, hogy bármikor is az itt agyig magasztalt kb. 5-6 db hangszóró elé, vagy akár a közelébe is helyeztem volna

Van egy jó pár Tronsmart a birtokomban + az ismeretségi köreimen keresztűl még többet is tudtam kipróbálni, és állíthatom, hogy vannak különbségek rendesen, sőt, hagzásmódosítási/javítási (külső eq, stb) lehetőségek sem mindegyik tipusnál hozzák az elvártat, ez tény, de van egy pár ahol elég tisztességes eredményt lehet elérni az alapokhoz képest.
A "sereghajtó" kifejezés azért kicsit erős, ezek szerint kevés az 100 db amit hallottál, hidd el rengeteg hangszóró van ami messze nem éri el a Tronsmart minőségét/színvonalát csak azokról itt nem lehet (szabad?) beszélni, pedig tuti, hogy vannak akiknek még azok is tökéletesen megfelenének, de hát ugye itt élből elvannak hajtva pi...ba

..sajnos sok helyen sántít a kijelentésed."
De nem jelentettem ki semmit...
Ezzel az akku teszttel amúgy mire vagy kíváncsi? Dockin vs. Groove? 6600 mAh vs. 1700 mAh? Szerintem az Upgradedre gondoltál nem a Groovera..
Az igazság az, hogy nem is tudom hol tudnám csuma hangerőn órákon keresztűl kipróbálni, mivel brutál hangos méretéhez képest a Groove. De most már kíváncsiságból engem is érdekel, pláne, hogy kb. félhangerőn 15--18 órára is képes
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Projektor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest