- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13477 üzenetére
Szerintem nem is fogsz tesztet találni, bár ki tudja lehet teljes mértékben ugyan az. Csak Evolveo helyett Trashmart van rányomtatva, de valahogy Trons..smart dolgot nem fogok venni.
Az eddigi tapasztalataim alapján semmi esetben se vennék tőlük semmit. Az Evolveo ami unokaöcsémnek van azért első benyomásra is elég jó teljesítményt mutatott.
Én pár napja/hete pár hallottam egy JBL GO 3-at, jött pár fiatal velem szembe lestem is honnan szól a zene. Voltak mélyek és szép tiszta hangzás, meglepetésemre egy piros JBL GO3-ról szólt a zene.
Nyilván az Evolveo mérlegére billen az akku idő és az SD kártya lejátszás, és lehet basszusból is több van,de ettől függetlenül nem vagyok benne biztos szebben szól mint egy JBL.
De lehet veszek egy JBL Go2-et próba gyanánt, hardverapron egy tag árulja 5500-ért. Sokat nem kockáztatok vele, kicsi szép és kompakt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby rádiós topik
- Synology NAS
- Gumi és felni topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest