Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70
üzenetére
A Samsung-okon én úgy tudom, hogy ez a beállítás ki van téve a "rendes beállítások" közé (vagyis nem kell a dev. options-ben turkálni).
A dev. options-ben gyártótól függően hol az van, hogy absolute volume v. disable absolute volume. Előbbi esetben ugye be-, míg a másiknál ki kell kapcsolni ezt az opciót, ha azt szeretnéd, hogy a hangerők szinkronban legyenek.Nem ismerem a Tronsmart T6 Plus UE-t, de azt sem tartom kizártnak, hogy ezt a "hangerő szinkront" nem támogatja. Nincs más bt.-s cuccod (fej- v. fülhallgató, amin lehet állítani a hangerőt), amin ki tudnád próbálni?
Az a baj, hogy ha nincs szinkron, akkor tényleg csak ezt tudod tenni, amit Lami66 is írt. Vagyis vagy a telefonon vagy a hangszórón csutkára tekered a hangerőt, így a másik eszközön tudod állítani a 0 és 100% között.
Szerintem nagyon prosztó megoldás, engem anno nagyon idegesített, mikor kiderült, hogy bizonyos Emui (a Huawei rendszere) verziókon ez a funkció egyszerűen nem működik (döglött volt a gomb a dev. options-ben is).
Új hozzászólás Aktív témák
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest