Hirdetés
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aureal
üzenetére
Hát igen, a formaterv nekem sem a szívem csücske, de élőben, pláne kézbe fogva, teljesen más lett véleményem, sőt, a passzív membrán látványa/mozgása szerintem nagyon ütős.
Tény, hogy nem egy jbl go/clip (számomra inkább nőies forma világa,) hanem inkább férfias, amolyan military túlélő kinézetü
A T6 miniről nincs személyes tapasztalatom, de anno utána olvasgattam mikor a Groove -ot vesézgettem, és úgy tűnik, hogy olyan típikus T6 vonal, kevés magas, dörmögő mély, EQ kötelező
(bár nálam a T6 Plus Upgraded Edition-nél Adapt Sound + EQ val egész jó hangzást kitudtam hozni belőle, igaz a T6 vonalból ennek az Upgraded Edition-nek van a legjobb hangzása)Az elvárásaid alapján én Groove-ot választanám, sokkal szebben szól/szólhat mint a T6 mini, szvsz.
Most az e-magnál 9200.- ft, ez szinte ajándék (ennyiért vettem én is) és ha esetleg mégsem tetszik, visszaküldöd, semmi veszteni valód nincs
Én is így álltam neki, azóta már a másodikon gondolkodom...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest