- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Macrodroid
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12808 üzenetére
Az igen, mi történt?
kicsit megváltozott a stílusod...elolvasod rendesen amire kommentelsz? Az a "Fuck Logic" ahogy értelmezel, olvass már vissza egy kicsit, hogy miről írtam eddig,...segítek, egy pár mondatban leírom a lényeget..
Eddig nem volt szükségem hordozható bt hangszóróra, de most csak úgy jött egy ötlet, hogy miért ne, jó lesz majd a műhelybe, udvar, stb. háttérzajnak.Kinéztem ezt az UE-t, hogy ez majd jó lesz, csak közben annyira bejött, hogy kíváncsi voltam mit lehet belőle kihozni, érted? kíváncsi! Szórazkoztatott ez tesztelgetés, kínlódás a hangolással stb. és leírtam a tapasztalatomat egy kis saját véleményt hozzáfűzve, ENNYI!
(....mondjuk lehet kicsit sok volt már, sorry.)Hol hasonlítottam egy dockinhoz, motion+ hoz, boomhoz, w-kinghez stb. és állítottam, hogy hozza vagy akár jobb is náluk
sőt az egyik kommentemben még írtam is, hogy nyílván nem ezekhez kell hasonlítani!
Vessél már egy pillantást a hasonlítgatott példáimraegy 20 ezer forintos hangszóróhoz használjuk 300E forintos csúcs mobilt. "Fuck Logic"
Hát szerintem ez a kijelentés az igazi "Fuck Logic"
Árúld már el, hogy ez most, hogy jön ide? Na akkor mégegyszer, tehát ezt a hangszórót csak KÍVÁNCSISÁGBÓL vettem meg, nem a legjobbat kerestem, az ár/érték teljesen hidegen hagyott, nem is törekedtem rá, megtetszett megvettem, kész! Az ár/értéket csak a hangszóró képességeihez képest emeltem ki, nem az, hogy ez most a bestbuyHidd el ha a legjobbat keresem akkor nem ezt veszem, a pénz nem lett volna gond, de nem ez volt a cél, szórakoztatott a dolog, ennyi, mit nem értesz ezen?
Miért kampányolsz folyamatosan a dockin és társai mellett, ha nekem nincs rá igényem, tudom, hogy szuper hangszórók de igazán leeshetett volna már, hogy ez nyamvadt tronsmart hangolgatása jobban érdekel.
Amúgy meg nem tudtam, hogy egy csúcs mobil mellé csak csúcs bt hangszórót szabad venni, mi köze a kettőnek egymáshoz, ezek csak igények, nem elvárás b@szki
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Airpods Pro 2
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest