Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz carl18 #12808 üzenetére

Az igen, mi történt? :Y kicsit megváltozott a stílusod...elolvasod rendesen amire kommentelsz? Az a "Fuck Logic" ahogy értelmezel, olvass már vissza egy kicsit, hogy miről írtam eddig,...segítek, egy pár mondatban leírom a lényeget..

Eddig nem volt szükségem hordozható bt hangszóróra, de most csak úgy jött egy ötlet, hogy miért ne, jó lesz majd a műhelybe, udvar, stb. háttérzajnak.Kinéztem ezt az UE-t, hogy ez majd jó lesz, csak közben annyira bejött, hogy kíváncsi voltam mit lehet belőle kihozni, érted? kíváncsi! Szórazkoztatott ez tesztelgetés, kínlódás a hangolással stb. és leírtam a tapasztalatomat egy kis saját véleményt hozzáfűzve, ENNYI! :W
    (....mondjuk lehet kicsit sok volt már, sorry.)

Hol hasonlítottam egy dockinhoz, motion+ hoz, boomhoz, w-kinghez stb. és állítottam, hogy hozza vagy akár jobb is náluk :Y sőt az egyik kommentemben még írtam is, hogy nyílván nem ezekhez kell hasonlítani!
    Vessél már egy pillantást a hasonlítgatott példáimra :F

egy 20 ezer forintos hangszóróhoz használjuk 300E forintos csúcs mobilt. "Fuck Logic"
    Hát szerintem ez a kijelentés az igazi "Fuck Logic" :DDD
    Árúld már el, hogy ez most, hogy jön ide? Na akkor mégegyszer, tehát ezt a hangszórót csak KÍVÁNCSISÁGBÓL vettem meg, nem a legjobbat kerestem, az ár/érték teljesen hidegen hagyott, nem is törekedtem rá, megtetszett megvettem, kész! Az ár/értéket csak a hangszóró képességeihez képest emeltem ki, nem az, hogy ez most a bestbuy :F Hidd el ha a legjobbat keresem akkor nem ezt veszem, a pénz nem lett volna gond, de nem ez volt a cél, szórakoztatott a dolog, ennyi, mit nem értesz ezen?
    Miért kampányolsz folyamatosan a dockin és társai mellett, ha nekem nincs rá igényem, tudom, hogy szuper hangszórók de igazán leeshetett volna már, hogy ez nyamvadt tronsmart hangolgatása jobban érdekel.
    Amúgy meg nem tudtam, hogy egy csúcs mobil mellé csak csúcs bt hangszórót szabad venni, mi köze a kettőnek egymáshoz, ezek csak igények, nem elvárás b@szki :F

Új hozzászólás Aktív témák