- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #13707 üzenetére
Én a mostani árakra utaltam, az hogy te akciósan "anno" ilyen olcsón vetted azért kezeljük helyén a dolgokat...
Az első Groove e-mag kuponnal és szállítással 6900 ből kijött, de ettől még nem ezzel az árral számolokde ha ugyan úgy torz és puffogó basszusa van mint az Element T6-nak alapból tárgytalan.
Alapból más hangzása van a Groove-nak mint a T6 vonalnak,.de egyszer már beszéltünk erről, mikor kicsi hangszórót kerestélAmúgy meg a Groove-t kategóriájában ütköztesd, pl. sony xb10, lg pl2, stb. ne Uboom-okkal, attól hogy súlyban hasonlóak, fizikailag jóval nagyobbak.
De majd vennem kell megint valami fél kilós vackót amivel meg tudom fingatni a Groove-ot!
Evoveo Armor 02?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #13707 üzenetére
Még otthon rá kell hallgassak, (mert itt a melóhelyen csak egy közepes füles van kéznél) de belehallgatva Oluv azt állítja, hogy az asztalon lévő cuccok mindegyikét (Motion+ -t is!) veri. Egy kivétel van a Vifa ...
Az előbb említett fülesen azért a nagy Motion+ "verést" nem hallom, de tény, hogy olcsóbb, és ez "out of the box" szól elég jól (nem kell EQ-val vacakolni annak aki nem szeretne). Az ár pedig igencsak versenyképes (a bevezető pláne).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Formula-1 humoros
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 4
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27%, 16.1" Retina LCD IPS, i7-9750H, Radeon PRO 5300M, 16, 500, gar
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe gar
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged