- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #13707 üzenetére
Én a mostani árakra utaltam, az hogy te akciósan "anno" ilyen olcsón vetted azért kezeljük helyén a dolgokat...
Az első Groove e-mag kuponnal és szállítással 6900 ből kijött, de ettől még nem ezzel az árral számolokde ha ugyan úgy torz és puffogó basszusa van mint az Element T6-nak alapból tárgytalan.
Alapból más hangzása van a Groove-nak mint a T6 vonalnak,.de egyszer már beszéltünk erről, mikor kicsi hangszórót kerestélAmúgy meg a Groove-t kategóriájában ütköztesd, pl. sony xb10, lg pl2, stb. ne Uboom-okkal, attól hogy súlyban hasonlóak, fizikailag jóval nagyobbak.
De majd vennem kell megint valami fél kilós vackót amivel meg tudom fingatni a Groove-ot!
Evoveo Armor 02?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #13707 üzenetére
Még otthon rá kell hallgassak, (mert itt a melóhelyen csak egy közepes füles van kéznél) de belehallgatva Oluv azt állítja, hogy az asztalon lévő cuccok mindegyikét (Motion+ -t is!) veri. Egy kivétel van a Vifa ...
Az előbb említett fülesen azért a nagy Motion+ "verést" nem hallom, de tény, hogy olcsóbb, és ez "out of the box" szól elég jól (nem kell EQ-val vacakolni annak aki nem szeretne). Az ár pedig igencsak versenyképes (a bevezető pláne).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest