Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #13884 üzenetére
Ezt egy kicsit Oluv túltolta ... szerintem.
" the one where you called me deaf " - írja Alen, Oluv-nak.... ill. ismerve a Motion+ -t Alan-nak sok igazsága van abban, hogy bizony sokszor utána kell állítani az EQ-nak attól függetlenül, hogy hol van épp a hangszóró (könyvespolc vs. ebédlőasztal). Adott beállítással, - bizonyos körülmények között - éppoly sz@rul tud szólni, mint Oluv videójában.
Szóval az igazság - szerintem - megint csak valahol félúton van. Igenis jó, ha van EQ, mert a körülményekhez (hely, hangerő, zene) jobban hozzá lehet hangolni. Ha pedig már van EQ, az azt jelenti, hogy van app is, amiben pl. ki lehet kapcsolni a welcome tone-t, ami nekem nagyon hiányozna. Éppen ezért nálam a Motion+ biztos marad. Amit esetleg lecserélek 1db ilyen Uboom L-re - már csak kíváncsiságból is - az Soundcore Boost-t.
Mindazonáltal, ami nekem az elejétől fogva hiányzott, hogy Oluv a saját beállításai mellett is összemérje a két hangszórót. Először a gyárival tesztelt, most pedig Alan-ét szedte ízekre.Egyébként nagyon keményen egymásnak estek. Kicsit túl keményen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vatera, Teszvesz topic
- Hardcore café
- Battlefield 2042
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Google Pixel topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged