- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #13884 üzenetére
Ezt egy kicsit Oluv túltolta ... szerintem.
" the one where you called me deaf " - írja Alen, Oluv-nak.... ill. ismerve a Motion+ -t Alan-nak sok igazsága van abban, hogy bizony sokszor utána kell állítani az EQ-nak attól függetlenül, hogy hol van épp a hangszóró (könyvespolc vs. ebédlőasztal). Adott beállítással, - bizonyos körülmények között - éppoly sz@rul tud szólni, mint Oluv videójában.
Szóval az igazság - szerintem - megint csak valahol félúton van. Igenis jó, ha van EQ, mert a körülményekhez (hely, hangerő, zene) jobban hozzá lehet hangolni. Ha pedig már van EQ, az azt jelenti, hogy van app is, amiben pl. ki lehet kapcsolni a welcome tone-t, ami nekem nagyon hiányozna. Éppen ezért nálam a Motion+ biztos marad. Amit esetleg lecserélek 1db ilyen Uboom L-re - már csak kíváncsiságból is - az Soundcore Boost-t.
Mindazonáltal, ami nekem az elejétől fogva hiányzott, hogy Oluv a saját beállításai mellett is összemérje a két hangszórót. Először a gyárival tesztelt, most pedig Alan-ét szedte ízekre.Egyébként nagyon keményen egymásnak estek. Kicsit túl keményen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest