Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
...amit csinálsz inkább önbizonygatás hogy te milyen jól döntöttél"
Szerintem valamit nagyon félreértesz...
..hidd el nincs rá szükségem
Amúgy meg nem ez az első bt hangszóróm

...csak ilyen hordozhatóra eddig nem volt szükségem,( igaz anno a gyereknek vettem egy- két noname vackot, (azok azóta is működnek
) Kerti parti vagy sütögetéskor meg kiszoktam tolni a vezetékes bt-os "falbontó" NGS Wild Punk3 party hangfalat (na, az beszarás hogy szól) bent a hifihez és a házimozihoz bt audio adó vevőt használok, a soundbaron meg ott a BT. Szóval eddig igazán nem volt rá igényem, csak most jött egy ötlet, hogy jó lenne valami a műhelybe, de akár a kert, udvar is szóba jöhet. Csak közben annyira megtetszett, hogy azt vettem észre, már hordozgatom magammal a házon belül is
Az Alan Ross YT videó tesztre visszatérve, nekem kicsit furcsa, hogy a T6 Plus UE alapértelmezett beállításon volt, míg a Motion+ és a Flare2 custom EQ val
Nem tudom ez mennyire volt fair összehasonlítás? Nyílván nem kétséges, hogy jobb a motion+ és a flare2, de azért na....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Suzuki topik
- Automata kávégépek
- Filmgyűjtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Arc Raiders
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo IdeaPad Pro 5 (14") újszerű állapot, garanciás
- ROG Strix G513IH 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Félkonfig eladó i7-9700K alapú rendszer
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) Kerti parti vagy sütögetéskor meg kiszoktam tolni a vezetékes bt-os "falbontó" NGS Wild Punk3 party hangfalat (na, az beszarás hogy szól) bent a hifihez és a házimozihoz bt audio adó vevőt használok, a soundbaron meg ott a BT. Szóval eddig igazán nem volt rá igényem, csak most jött egy ötlet, hogy jó lenne valami a műhelybe, de akár a kert, udvar is szóba jöhet. Csak közben annyira megtetszett, hogy azt vettem észre, már hordozgatom magammal a házon belül is