- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #13695 üzenetére
Én azért össze ereszteném ezt a Tron... Groovot valami konkurenciával.
És utána hívnám bestbuynak.
Összeeresztettem, (sony xb10, LG pl2, jbl go3, meg egy raklap noname, seggre veri mindegyiket) nem ajánlottam volna, ha ezt nem teszem.
Mondjuk amúgy jogos, mivel van még konkurencia bőven amikkel nem teszteltem, a bestbuy-t visszaszívomEgy Earfun Uboom, vagy Tribit Xsound Go.
...egy 9 ezer forintos hangszóróról van szó, azért ezek kicsit magasabb ligában játszanak.Még nem hallottál Groove-t, de azt tudod, hogy a gyomrod nem veszi be, miközben egy jbl go-ra azt montad, hogy meglepődtél hogy szól...na ez megeszi reggelire a go-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest