- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14234 üzenetére
én alapból úgy indítom el mindig a zenét, hogy a telón alacsonyra van állítva a hangerő, hogy véletlenül se kezdjen el üvölteni a hangszóró
Pont ezért én is mindig így állítom be vagy indítom el, de hiába, úgy ahogy írod kb. 50% on, (érzésre még kicsit talán több is) szólal meg, de figyelembe véve a hangerejét, nekem ez már nagyon hangos.Próbáld már ki légyszi, hogy alacsonyra teszed telón a hangerőt és bekapcsolod a hangszórót BT-on, hogy úgy marad-e a hangerő vagy így is kb.50%- on kezdi.
Nálam megy a hangerőszinkron, de hiába, bt-on bekapcs után mindig így indul
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #14234 üzenetére
" ... ha maximum hangerőre állítom, kikapcsolom, majd újra bekapcsolom, akkor visszaáll ... "
Mi ez a hangerő mizéria? A telefonod v. a hangszóró nem tudja a hangerő szinkront? Esetleg te direkt kikapcsoltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest