- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
gtx560unlock #15242 üzenetére
Esetleg megoszthatnád melyik hangszórót raktad bele, hátha valaki kipróbálná majd egyszer
-
fradi81
veterán
válasz
gtx560unlock #15242 üzenetére
Az átjön a videóból hogy korrekt hangereje van és olyan 100m2-re elég is
-
fradi81
veterán
tronsmart t6 fejlesztett verzió, jól sejtem hogy sdhc microsd kártyát kezel, sdxc-t nem? (microSD support up to 32GB) Ebből gondolom.
-
fradi81
veterán
válasz
Dhampir #15226 üzenetére
A TWS ezeknél azt jelenti hogy 2 hangszórót össze lehet párosítani így sztereó lesz. Kérdés valódi sztereó vagy mindkettőn ugyan az szól. Most első körben berendeltem a t6 fejlesztett verziót és majd meglátom mit tud szabadban. A t6 max-ra írta valaki hogy semmi magas nincs benne, ettől tartok én is, csak a dübörgés annyira nem jön be, akkor egy esetleges filmnézős, podcast hallgatós használat kilőve. Olvastam egy olyan kommentet hogy van alapzaja, de ha szól a zene szerintem nem hallani.
-
fradi81
veterán
Hali, pár éve egy Anoniminc videóban láttam a tronsmart t6 plus upgraded hangszórót de akkor nem vettem meg, most 20 ezerig van ennél jobb vétel? Most nézem kuponnal csak 13ezer. Elvárás: 10 óra üzemidő, kültéren adjon egy kulturált hangminőségű háttérzenét, ne legyen rikácsolós hangja feljebb tekerve sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest