Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aureal
üzenetére
másokkal szembeni intolerancia az ők cuccaik és tapasztalataik aláásása ügyén a nagy hiba!
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, akkor elnézést kérek a többiektől,
nem ez volt a lényege, hanem a lutri, amit továbbra is fenntartok, nyilván ennek a mértéke a tapasztalat/hozzáértés függvényében változik/változhat, bár még akkor is eléggé szubjektív, azért a puding próbája még is csak az evés...Egy hangszóró meg ha tényleg jó, akkor az nem tesz ebben különbséget, mert akkor kvázi nem is jó hangszóró!
Ez még az úgymond nagy márkáknak (pl. jbl) sem mindig sikerül de attól még nem mondanám rossz hangszórónak, sokszor egy eq is csodát tud művelni
Sajnálom, tényleg nem akartam ezeket felhozni, csak nem tudtam hova tenni a reakciódat, pláne az előzmények tekintetében, szerintem ezt ugyanúgy megbeszélhettük volna privibe, ...na mindegy, részemről fátylat rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem ez volt a lényege, hanem a lutri, amit továbbra is fenntartok, nyilván ennek a mértéke a tapasztalat/hozzáértés függvényében változik/változhat, bár még akkor is eléggé szubjektív, azért a puding próbája még is csak az evés...