- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
4264adam
veterán
válasz
Lalikiraly #14593 üzenetére
Edifier hangszórói nagyon tisztan tudnak szolni, főleg az R2850DB ami méretes Studio monitor, alatta méretben kisebb 2000DB van viszont a basszust hiányolom. PC--> T5 Jack RCA, LPF (Low Pass Filter) az aktív T5-ben megszólaltatja a mélnyomót és minden más frekvenciát továbbít a kimeneti RCA csatlakozókon az első hangszórókhoz. Lásd a te R1080BT-hez és az én R2000DB-hez.
Ezzel kapsz egy tiszta és erőteljes basszusra képes 2.1 Edifier hangzást. cirka 75k-ból
Szerencsére náluk a T5 így külön vásárolható meg bármihez. És ha képes a 80Hz alatti keltésre nem tudod megmondani honnan jön a basszus akárhova helyezed a szobában, mert a fizika ilyen
Nálam pont mögöttem lesz.
-
4264adam
veterán
válasz
Lalikiraly #14589 üzenetére
[Edifier T5] -el pedig kimaxolod a basszust is. Elsőnek erre kötöd a vezetéket majd innen megy tovább az R1080BT-be
-
4264adam
veterán
válasz
poncso86 #14586 üzenetére
Internetről rendeljetek. Személyesen vettem Media Markt JBL GO3 amit már másnap vissza vittem mert doboz szerű hang nem jött be persze azóta a Charge5 lett, de elmondták sajnos rosszul tudjuk internetes vásárlás esetén él az elállás akár indoklás nélkül is 14 napig. Személyes vásárlás esetén a 3 nap csupán akkor ha hibás a termék arra is csere vagy javítás. Ez lett a jogszabály.
Ha az üzletben állsz leadod a rendelést interneten es személyes átvételt adsz meg , Kapod a 14 napot egyébként nem.
-
4264adam
veterán
válasz
Lalikiraly #14554 üzenetére
Úgyszint beszerzés alatt, szóval még lehet nekem is visszamondják ha a beszerzési ár magas
-
4264adam
veterán
válasz
Wiz Khalifa #14551 üzenetére
R2850DB váltotta ami nálunk 75 ezer forint
-
4264adam
veterán
válasz
Wiz Khalifa #14547 üzenetére
Edifier R2000DB mellé várom Aqua-tól a T5-öt. Megvettem amíg kapható még az országban valamelyik boltban, ugyanis már külföldön is 150$ felett mennek. Aqua 45k
Eladni akartam az Edifier-t, mert S HW A 650 soundbar mélynyomóval rendelkezik és nekem az jobban bejön, ekkor jött az infó, hogy az Edifier-nek van gyári T5 aktívja és így meglesz a tiszta 2.1 hangzás PC-nél
-
4264adam
veterán
válasz
ph_5.5 #14481 üzenetére
Szia
3 napja vettem egy JBL GO3-at. Szerintem az hasonló lesz mint az említett Clip4.
Nem jött be a mono 4.2W 1 hangszórós doboz szerű hangzása. Viszont amire cseréltem nagyon szépen szól (2x8W) nagyobb akkumulátor:[Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker] 16k
Port és ütést nem viseli ugyan úgy, a vizet igen.
-
4264adam
veterán
válasz
4264adam #14469 üzenetére
Vissza vittem. Sajnos rosszul tudtam személyes vásárlás esetén már nincs törvény a 3 napos elállásra akkor sem ha nem lehet kipróbálni a terméket. Szerencsémre egy cserét ki tudtam alkudni így 1:1-ben lett egy Xiaomi Mi Portable.
JBL GO3:
-4.2W
- Mono
- 5 óra akksiXiaomi:
- 2 hangszóró beépítve
- akár 24 óra akksi
- sokkal tisztább hangzás.
Eddig meggyőzött a Xiaomi előnye és hogy árban ugyanannyi (16k) -
4264adam
veterán
Sziasztok!
Ma vásároltam egy JBL GO3-at.
Felhasználási terület: panel lakás fürdőszobájában a reggeli készülődés, fürdési idő zenével történjen.Azt szeretném megkérdezni mivel első bluetooth termékem hogy normális-e a következő?
nagyon zavaró dobozszerű hangzást tapasztalok
Konkrétan az Iphone 7 hangszórói tisztábban szólaltatják meg a beszédet ami a zenében van. Spotify hangszínszabályzóval nem tudok javítani. Mélyszerű doboz beszédet hallok ki belőle.
Autóban is bluetooth fejegység van, így nem a Spotify és Iphone 7 bluetooth IC-re gyanakszom.Arukereső hozzászólások alapján pedig a tisztaságnak nem kellene gondot okozni, maximum a basszus ereje. Nem várok csodát 4.2W bluetooth-tól, de nem ennyire zavaró elmélyített vokált vártam.
Media Markt-ban vettem így ha nem ez a megszokott elállnék a vásárlástól és kicserélném egy másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged