- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
-
rdt89
addikt
Egy kis beszámoló a Sencor SSS 6800-ról: Az akkumulátor kapacitása tényleg félelmetes, az, hogy 30 órát ment fél hangerőn már eleve szimpatikussá teszi, de az anyaga és a hangzása az valami eszméletlen egy BT-s kütyühöz mérten. TV-re kötve, olyan hangzást ad a filmnek mint egy házimozi rendszer és, ha azt akarom, hogy a szomszéd ne könyököljön a szemjáratomba 1-es hangerőt adok rá, és így is iszonyatos mit tud. Zene téren még a subwoofer tesztet is szépen kidomborította és kiadta a mélyeket. Nagyon elégedett vagyok vele és ha kell olyan hangzást csap a 30nm-es szobába, hogy alig lehet túlkiabálni és a mélyeket se torzítja el. Persze maximális hangerőn visszább vesz a basszusból, de az amit produkál számomra több mint elég. Én úgy gondolom a 33 ezer forintos árát megérte és ebben az árkategóriában bármelyik készülékkel felveszi a kesztyűt /szerintem/
-
rdt89
addikt
Nem mertem háromnegyed hangnál nagyobbra csavarni, a videó annyira nem is adja vissza s a végén vettem fel a feléről a hangerőt, de szerintem marha jó + tvre kötve ment.
-
rdt89
addikt
Megérkezett a Sencor terméke. Meglepett az anyag minőség, valami fantasztikus érzés fogdosni. Tudom nem illik, de egy sub testet háromnegyed hangerőn letoltam rajta, hát ezt nem vártam tőle, pedig auxon tvre volt kötve. Nem torzított és nagyon szépen kiadta a mélyet és magasat egyszerre. Egyébként ha valakit érdekel csináltam videót a sub testről mailon szívesen elküldöm. Igaz nem ad vissza az élményből mindent, de hallatszik, hogy nagyon nem rossz cucc, sőt nekem elnyerte a tetszésemet és amiért vettem azt hozni fogja.
-
rdt89
addikt
Holnap érzkezik meg a Sencor SSS6800-as BT hangszóróm, s ha bárkit érdekel róla bármi, nyugodtan keressen meg privátba, vagy akár itt fórumon is írhatok pár sort, vagy csinálhatok a hangerejéről és a hang tisztaságáról videót. Bár a legjobb hangrögzítő eszközöm a Huawei P40 Pro 4 mikrofonos zajszűrős rendszere, de hajlandó vagyok bármilyen kérésnek eleget tenni!
-
rdt89
addikt
válasz
carl18 #12473 üzenetére
Na ez a baj a sok teszt oldallal, hogy már náluk se tudhatja az ember, hogy melyik mond igazat. De szerencsére a felhasználók is imádják. Ha meg nem tetszik 2 hétig vissza küldhetem.
Sajnálom, hogy a vásárlás után találtam meg ezt a fórumot, pedig rengeteg oldalt kerestem, s mikor megvettem akkor dobta be.
-
rdt89
addikt
válasz
carl18 #12471 üzenetére
Sok véleményt olvastam felhasználóktól, hogy egyik Sencor se produkál ilyen minőséget és ez a legmeglepőbb benne, hogy a márkából ennyire kiemelkedően jó. No de ha megérkezett megnézem milyen és mit szól és mit bír, de ha már egy szobát szépen megtölt és kellemes basszust kínál, akkor már rossz nem lehet. Várj van itt róla 2db teszt is 1 2. S, hogy ezekből mi igaz, majd ha megkaptam kiderül.
-
rdt89
addikt
Igen ezért is írtam így rá, hogy a hosszútávú tapasztalatokat más is olvassa.
#12469carl18:
Rengeteg tesztet láttam róla, ahol mindenki pozitívan vélekedett, rengeteg oldal véleményezésénél, csak pozitívan nyilatkoztak, és ez az a videó, ami meggyőzött, hogy nem nagyon éreztek különbséget a JBL Xtreme 2-höz képest (már amennyit értettem a szövegből). Nekem 6 évig szolgált egy Media-tech BOOMBOX BT (MT3145), s maximálisan elégedett voltam a hangzásával és mindennel amit nyújtott, pedig ez is egy no name márka. Most is a csere a meghibásodott töltő csatlakozó miatt érett meg sajnos. S rengeteg hangszóró között keresgéltem és ez teljesen magával ragadott, szállítással és 2 év hazai garanciával együtt 33ezer forint volt.
Hosszútávon érdekelt volna, hogy mennyire jó.
De akkor majd írok róla én ide 1 hónap használat után egy kis összefoglalót.
Köszönöm szépen a részletes leírást és segítséget egyébként, ezt a Dockin D Fine-t nem ismertem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest