- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #13972 üzenetére
Off: Hát hallod, vannak gondjaid rendesen...
Egyáltalán nem azért írtam, ... szerinted érdekel, hogy kinek milyen telója van? Egyszerűen csak elhintettem egy kis infómorzsát a p30 pro videó képességeiről + hogy lettek volna jobb alternatívák is, ennyi. (ha már megosztottad, hogy mennyire fontos a videós képessége a telódnak.)Mit lapátoltál már megint itt össze....ez már beteges
.....miért forgatsz ki minden kommentet és ugrasz rá a cinikusan lekezelő stílusoddal
..bár nem annak szántam de legalább kaptál egy kis ízelítőt a stílusodból amit már nekem is elsütöttél, kicseréltem a szereplőket ( most sem a Note-ot hozom fel) és idézem: egy mezei A52/72 "szívesen felmossa a padlót" a p30 proddal
Off/Off:
(amúgy meg gyorsan vegyél vissza az arcodból takny@s....kinek képzeled magad, hogy ilyen stílusban kioktass, nem őriztünk eggyütt disznót fuck you...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest