- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
belashx #14246 üzenetére
Még pénteken feltettem a legfrisebb(0.4.5) firmware-t az Uboom L-re.
Mivel az eredetivel nem sokat ment, részletekbe nem mennék bele, de első blikkre az eredetivel jobban szólt. Kissé sok lett a mély szekció. mást meg ugye nem tudok véleményezni. Gondolok itt többi tartomány milyenségére.Eredtei firmware megtalálható valamerre, vagy a supporttól kell kérnem?
Csinálhatnának 2 verziót. Egyet az eredeti, egyet az Oluv-féle hangolással, hogy pl. megmaradjon az akksi kijelzés a telón.Egyébként tetszik egyáltalán nem bántam meg, nagyon jó kis cucc.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
belashx #14246 üzenetére
Fú, én is majdnem rendeltem egy Uboom L-et. Nem sokon múlott. A szerencsém (?), hogy nem volt elég Eur a Revolut-omon, és nem akartam a hétvégi felárat kifizetni...
Mire eljött a hétfő lenyugodtam
Miután egyre többet hallgattam ilyen-olyan tesztekben, arra jöttem rá, hogy ez nekem túl sok. Úgy értem a magasak benne, amit Te is írtál.
Oluv szerintem kicsit túltolta a "bright", "sparkle" hangzást. Kíváncsi leszek, hogy nálad a legutóbbi fw.-vel milyen lesz. -
aldebaran
addikt
válasz
belashx #14192 üzenetére
Itt van a frissítéshez szükséges source és leírás.
A leírásnak a végén ez van:
Press the "Power button" and "Bluetooth button" at the same time. Voice broadcast software version number 0.4.1.
Ha nem ezt a verziót mondja, akkor update-eld.
Én nagyon szeretem a hangfalat, baromi jól szól. -
francz'70
senior tag
válasz
belashx #14174 üzenetére
Ne félj attól a tekerőtől, majdnem kizárt, hogy bármi baja essen.
Ez a hangerőszabályozó itt egy kicsit mélyebben ül mint a T6 Plus-nál és érzésre is masszív, mondjuk alapból az egész hangszóró nagyon masszív, nem egy pillekönnyű cucc!Ha már Tronsmart üzemidő: nálam eddig a Groove viszi a pálmát, brutál sokáig bírja, 30-40% os hangerővel több mint 20 órát is képes zörögni, cserébe (nyilván a mérete miatt is) hangzásban nem egy liga a kettő.
Viszont külső EQ val mindkettőnél jóval gyengébb lesz az üzemidő!Ha az "Uboom L" is képben van, bár nincs tapasztalatom vele, de hangzásban valszeg jobb választás mint az Upgraded.
Mondom ezt úgy, hogy nincs semmi bajom az Upgraded-el, csak sokszor elég melós még külső EQ val és egyébb hangzásjavítóval is számomra elfogadhatóra beállítani.Annyira vagyok vájtfülü, hogy az erősítőmön nincs EQ, így nem rontja a hangot.
Van egy olyan érzésem, hogy hamar megtalálod a hangszóródat... -
francz'70
senior tag
válasz
belashx #14171 üzenetére
Az Upgraded tekerője jól bírja, kb. 8 hónapja használom és semmi gond!
Amúgy jó kis hangszóró, a T2 höz képest elég nagy előrelépés lesz, (pl. erősebb basszus, 360° hangzás, stb.)
DE, egy 3rd party EQ kötelező, persze ha nem vagy vájtfülű a beépített EQ is elég lehet, nekem nem volt elég!
Viszont üzemidőben a T2 höz visszalépés lesz, de szerintem megéri. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
belashx #14169 üzenetére
" ... jobban megfelelne az "L"-es."
Hangminőségre - állítólag - most az a tuti. Viszont az inkább az "elé ülős" hangszóró, mivel előrefelé sugározza a hangot.
Azért javasoltam a "sima" UBOOM-ot és a StormBox Pro-t, mert azok ilyen 360°-os hangszórók. Leteszed mondjuk az asztalra, oszt' kb. mindenkinek ugyanolyan élvezetet nyújt. Plusz mindkettőnek van akasztója (hátizsák).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Bittorrent topik
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Diablo 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest