- Magisk
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12808 üzenetére
Az igen, mi történt?
kicsit megváltozott a stílusod...elolvasod rendesen amire kommentelsz? Az a "Fuck Logic" ahogy értelmezel, olvass már vissza egy kicsit, hogy miről írtam eddig,...segítek, egy pár mondatban leírom a lényeget..
Eddig nem volt szükségem hordozható bt hangszóróra, de most csak úgy jött egy ötlet, hogy miért ne, jó lesz majd a műhelybe, udvar, stb. háttérzajnak.Kinéztem ezt az UE-t, hogy ez majd jó lesz, csak közben annyira bejött, hogy kíváncsi voltam mit lehet belőle kihozni, érted? kíváncsi! Szórazkoztatott ez tesztelgetés, kínlódás a hangolással stb. és leírtam a tapasztalatomat egy kis saját véleményt hozzáfűzve, ENNYI!
(....mondjuk lehet kicsit sok volt már, sorry.)Hol hasonlítottam egy dockinhoz, motion+ hoz, boomhoz, w-kinghez stb. és állítottam, hogy hozza vagy akár jobb is náluk
sőt az egyik kommentemben még írtam is, hogy nyílván nem ezekhez kell hasonlítani!
Vessél már egy pillantást a hasonlítgatott példáimraegy 20 ezer forintos hangszóróhoz használjuk 300E forintos csúcs mobilt. "Fuck Logic"
Hát szerintem ez a kijelentés az igazi "Fuck Logic"
Árúld már el, hogy ez most, hogy jön ide? Na akkor mégegyszer, tehát ezt a hangszórót csak KÍVÁNCSISÁGBÓL vettem meg, nem a legjobbat kerestem, az ár/érték teljesen hidegen hagyott, nem is törekedtem rá, megtetszett megvettem, kész! Az ár/értéket csak a hangszóró képességeihez képest emeltem ki, nem az, hogy ez most a bestbuyHidd el ha a legjobbat keresem akkor nem ezt veszem, a pénz nem lett volna gond, de nem ez volt a cél, szórakoztatott a dolog, ennyi, mit nem értesz ezen?
Miért kampányolsz folyamatosan a dockin és társai mellett, ha nekem nincs rá igényem, tudom, hogy szuper hangszórók de igazán leeshetett volna már, hogy ez nyamvadt tronsmart hangolgatása jobban érdekel.
Amúgy meg nem tudtam, hogy egy csúcs mobil mellé csak csúcs bt hangszórót szabad venni, mi köze a kettőnek egymáshoz, ezek csak igények, nem elvárás b@szki
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- Beköltözik az LG és az Xbox az autókba
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Xiaomi 14T Pro 512/12GB Titan Black
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green, Titan Blue
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3484, 100 Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest