- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
belashx #14192 üzenetére
Itt van a frissítéshez szükséges source és leírás.
A leírásnak a végén ez van:
Press the "Power button" and "Bluetooth button" at the same time. Voice broadcast software version number 0.4.1.
Ha nem ezt a verziót mondja, akkor update-eld.
Én nagyon szeretem a hangfalat, baromi jól szól. -
aldebaran
addikt
válasz
<Adamsky> #14002 üzenetére
Há ő 10 percet ír, azt nem írja, hogy mennyi ideig ne kapcsoljon ki. Mondjuk én feleslegesen nem szeretem bekapcsolva hagyni. De ha megírja, hogy pontosan mit, mennyi ideig teszteljek, majd szól.
Egyébként az auchanban kipróbáltam a jbl extreme 5öt, ami 90e. Olyan öblös a mély, mintha egy kútban lenne. Sokkal jobb ez a kis ócsó uboom L.
-
aldebaran
addikt
-
aldebaran
addikt
Na, megjött az earfün.
Nekem nagyon tetszik a hangzása, a kinézete. Örülök, hogy megláttam itt a topicban
Zene, film mind tök jó vele. Amikor befejeződik a zene, akkor hallatszik, hogy van egy kis alapzaj, de egyáltalán nem vészes.
PL5-öt próbáltam auchanban, hát az egyáltalán nem tetszett. Ez viszont király. -
aldebaran
addikt
Megkaptam én is a kódomat, hiába 12-én iratkoztam fel. Lehet, hogy amíg aktív az earlybird űrlap, addig lehet rá regelni.
60eur az EarFun UBOOM L, pedig 60usd van írva. Mondjuk a buy gomb a saját oldalukra visz és német az egész, a jobb felső ikonnál sem Global-t ír, hanem Deutschland-t. Nem értem, miért.
Rohadt lassú az oldal.
A kódot később kell majd beírni, mikor a buy-ra kattintok?
Szállítási költség van rá?
Azt mondjátok, ennyiért megéri megvenni?
**The code is available on EarFun official website. -
aldebaran
addikt
válasz
<Adamsky> #13950 üzenetére
Hát, ha olcsóbb lenne a dollár/eur, talán jó lenne a soundcore, de így elég drága...
Leginkább maradnék a 20+ezres ársávban. Ha minden kötél szakad, akkor mennék feljebb. De ahogy nézem, hiába van a sony 36e-ért az árukeresőn, vagy pirosat adnak ennyiért, vagy nincs az adott boltban egyáltalán, csak az árukeresőn látható...
Hát, számomra hasonlíthat másik termékre a lamax, ha jól szól ócsón... -
aldebaran
addikt
válasz
roti86 #13944 üzenetére
Köszi!
Nézegetem az összehasonlítós videókat és hozzászólásokat olvasok. Pl. ebben a videóban a srác - elvileg - vaktesztet csinál és a jobbnak a Sony jött ki. Mondjuk jobban is néz ki a Sony. -
aldebaran
addikt
Nézegetem a külföldi tesztelős oldalakat, ahol hordozható hangfalakat tesztelnek, amiknél a basszus jó.
Zenehallgatásra és filmnézésre használnám.
Ár: hát, minél ócsóbb
Kettőt néztem ki, amiket ezek az oldalak írnak, mindkettő hasonló árkategória:
Sony SRS-XB33 vs LG PL5 Xboom GO
Szerintetek melyik a jobb? Vagy van jobb ebben az árfekvésben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest