Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70
üzenetére
Igen ja bennem a hiba, én is segítő szándékkal írtam de gyakorlatilag bármit írok lepattan rólad. Mindig jössz téged nem érdekel mit produkál a többi, mert a Tronsmart aztán fű micsoda jót alkotott. Mert egy 500 grammos Flip 5-el felveszi a versenyt, vagy csak te a sajátod itélted jobbnak.
2014 óta foglalkozok bluetooth hangszórókkal, sok sok modelt kipróbáltam. Nincsenek Audifil igényeium, de a Tronsmart még csak emlékezeteset se tud produkálni.
Az első komolyabb hangszóróm a Sony SRS BTX 300 legalább valóban jól szólt.

Azért ne kenj már minden rám, a naív és elfogult álláspontod legalább olyan idegesítő.
Meg írtam, ha annyira komolyan gondolod lehet való világba is hangteszt.
Ahol olyan márkákkal is össze lehet mérni, akik már valóban elértek valamit.
Még tudok egy ismerőst, ő is hozza az Xtreme 2-őt.
Nekem a Motion Boom annyiba fájt karácsonyi akcióba mint neked egy Tronsmart KB.
10 noname ember ha leszólitunk és megkérdezűk melyik a jobb, szerintem egyértelmű lesz szavazásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 2TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Pavilion 14 - i5 10. Gen Laptop + MX130 2GB GPU!
- iPhone 14 128gb független, szèp állapotban
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest