- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Május 28-án rendelt csomagom tegnap meg is érkezett. Ez megint elég gyorsra sikerült, mint a legutóbbi rendelésem. Sima air parcel register csomag volt.
Ha jól számolom 9 munkanap. -
Markizmark
addikt
Pozitív tapasztalat:
Legutóbbi rendelésem (Air Parcel Register-rel) 12 nap alatt megjött. Az 1. napon rendeltem és fizettem, a 12. napon reggel a postaládában volt. -
Markizmark
addikt
válasz
james008bond #8863 üzenetére
Várhatóan e-mailben meg fognak keresni, mert valami probléma van a rendelésed teljesítését illetően. Lehet hogy a szállítási mód nem működik vagy lehet mégsincs készleten az adott motyó.
Nekem is volt ilyen státuszú rendelésem amikor több dolgot rendeltem és 2 akkut is a csomagba válogattam, de azokat biztonsági okokból semmi mással nem lehet együtt küldeni, ezt kellett levajaznom velük. -
Markizmark
addikt
válasz
Marcell2002 #8835 üzenetére
Amúgy miért vasúttal rendelted?
-
Markizmark
addikt
Újabban 7-45 munkanap a szállítási idő a hagyományos módokon, nem rossz...
-
Markizmark
addikt
válasz
monchichi20 #8625 üzenetére
Rendelés véglegesítésénél ott, ahol a Shipping insurance van ott kell lennie a Tariffnak is.
-
Markizmark
addikt
válasz
monchichi20 #8623 üzenetére
Úgy érted előrendelve? Ha van türelmed kivárni akkor miért ne ... EU Priority Line-hoz jár eleve vámbiztosítás, ki sem tudod X-elni úgy rémlik. A Shipping Insurance nem terjed ki a vámra, csak sérülésre és meg nem érkezésre.
Ha mégis megvámolnak akkor azt utólag fizeti neked a banggood, ha volt tariff insurance. -
Markizmark
addikt
Esetleg próbáld meg itt.
Nekem egy mostani csomagomnál (igaz sima Air Parcel, nem EU Priority Line), de feldobott egy másodlagos csomagszámot hozzá. -
Markizmark
addikt
Mennyi idő míg megérkezik a refund? Szerda reggel írták, hogy törölték a rendelést a kérésemre.
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #8495 üzenetére
Közben chateltem a banggood emberével, és elárulta, hogy az akku miatt nem tudták EU priority line-nal küldeni a pakkomat... Kérdeztem, hogy akkor akku nélkül minden oké lesz? Azt válaszolta igen, szóval várom a refund érkezését aztán rendelek újra.
-
Markizmark
addikt
Közben visszamondtam a megrendelést, mert írtak e-mail-t, hogy a választott szállítási mód problémás.
Nem tudom mi lehet a gond, de ezt írták:Dear Sir/Madam,
Thank you for placing an order.
We regret to inform you that the item can't be shipped with the shipping method you chose due to some specific restrictions of the logistics carrier.In order to provide a better service to you, we could help you:
-Change: Change the shipping method to Air Parcel Register.If there is a price difference between the two methods, we will refund the overcharge payment or demand payment of the shortage from our customers. Hope for your understanding.
Regarding the delivery time of shipping methods , you could check it by going to "Help Center" - "Shipping" - "Shipping methods".
Here is the reference link : https://www.banggood.com/Popular-questions_hl70_at321
-Cancel: Cancel the whole order and refund the full payment for you.
Please note that you are responsible for all import taxes and duties that may be charged when your parcel passes through Customs if you have not bought the tariff insurance.
We would appreciate if you could reply your decision to this e-mail in the next 3 days.
Look forward to your reply. Thank you in advance for your understanding.
Best regards,
1 táviránytó lett volna drónhoz, 1 akku és 4 propeller.
Nem tudom a csomag tartalma lett volna-e gond, vagy eleve kánya van náluk most az EU priority line-nal. -
Markizmark
addikt
Nincs valami ilyesmi, hogy x gramm fölött (500/1000?) automatikusan bekérik az igazolásokat, hogy mennyi az annyi?
-
Markizmark
addikt
Egy 125$-os rendeléssel most le lesz tesztelve az EU Priority Line mód, kiváncsi leszek.
-
Markizmark
addikt
Nagyon OFF, de csak hogy ilyen is létezik.... Banggood-tól független téma, de Banggoodról rendelt csomag, ezért írom le.
Sírok ezen a magyar postán komolyan ...
A címzett mindig a munkahelyem, mert úgyis itt vagyok egész nap, és a cég bérel postafiókot.
Na eddig kb. 1000 külföldi küldemény érkezett meg nekem és a kollégáimnak is ahogy kell, 1-2 esetben elég lassan. Ebay, Aliexpress, Wish, Banggood, Gearbest...A mai napon történt, hogy a cégünktől aki el szokott menni a levelekért mondta, hogy valaki másnak adták a csomagomat, mert rossz postafiókba tették...
Szerencsére tudták kinek adták oda (pár számmal arrébb lakó cég) így fel tudtam velük venni a kapcsolatot és elmenni érte. Szóval ez happy end.Na de úgy általában hogy is néz ki a szállítás amikor a városba ér a cucc:
Pécs Logisztikai központ 1. nap, majd Pécs 2-es posta reggel átadja kézbesítőnek 2. nap akinél rendszer szerint egész nap ott van, majd este újra Pécs logisztikai központ, majd másnap (3. nap) a Pécs 7-es postán átvehető a fiókunkban.
Egy most is itt keringő csomagommal meg akartam előzni a problémákat és gondoltam elmegyek érte akárhol is van. Telefon postának, 4-szer !!!!! kapcsoltak ide-oda mire a végén a bácsi: "hát én nem tudom ki kapcsolta magát ide de én nem tudom, jöjjön be". Na mondom akkor megyek, alig kell átmennem emiatt a városon, de megyek. Odaérek. A pultba épített néni mondja hogy hát ő nem tudja kivel beszéltem, nem tud segíteni, látja hogy itt a csomag de nem tudja odaadni, mert ennek van egy folyamata, stb. De mondom akkor meg körútra indul a motyó a városba és én most kivenném ebből a bermuda rendszerből. Hát ő tudja igen de ez van, várjam meg. Na csókolom, akkor várok. Úgyhogy most holnap vagy lesz csomagom vagy nem vagy hétfőn mehetek egy random valakihez, akinek odaadták helyettem.Hihetetlen, hogy Kínából ideér (mármint ebbe az országba) a cucc 1 hét alatt, de ebben a kis pi**a országban eltölt még 5 munkanapot minimum, mire célba ér (ha a legutolsó!!! állomáson a kiégett postás néni leszarom módon nem teszi rossz helyre).
Egy GLS meg a belga kirakodástól számított 3 napon belül a kezembe adja... csak ez nem volt akkora értékű, hogy EU izé szállítással kérjem.
-
Markizmark
addikt
Návéégre megmozdult a kis csomagom...
Amúgy mit jelent a "Egységképző érkeztetése Nemzetközi Posta Kicserélö Közp." státusz?
RP158621615CN -
Markizmark
addikt
Újabb csomagom tart már előrébb, mint amit 1 hónapja rendeltem.
RP182478203CN vs. RP158621615CN -
Markizmark
addikt
válasz
UberMutant #8194 üzenetére
Értelek, én várok türelmesen.
Nem nagy értékű a cucc, de pont az van benne ami most már rohadtul kellene, mert csak az hiányzik a szetthez.
-
Markizmark
addikt
A parcelsapp-on nézem, ami eddig a legjobb, a china post oldalán sem látok többet, a 17track.net-en is nézem de ott sincs semmi több és a magyar posta oldalán sem.
Hogy a tájékoztató jelleggel megadott szállítási intervallumokba bele fog esni vagy nem, azt senki sem tudhatja, ezért is van úgy fogalmazva, hogy várható kézbesítési idő. Egy átlag és így vannak az átlagon túli idők is.
Persze ezért is írtam, hogy az általuk jósolt szállítási határidő még nem járt le, éppen ezért valójában nem is problémázok. Csak a többi csomagomhoz képest sokkal lassabb, ez a furcsa.
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Nem voltam eddig türelmetlen, minden csomagom időben, vagy korábban megjött, de az egyikkel van egy kis gond, már 3 hete nem változott a státusz, január 12-én lett shipped:
Az ezután, ugyanígy (Air Parcel Register) rendelt egyik csomagom már 2 hete megjött.
Az "Expected delivery date: 2019-03-04 01:29:39", úgyhogy ez alapján még nincs probléma, de a többihez képest sokkal lassabb. -
Markizmark
addikt
válasz
SzamyMcMilan #8158 üzenetére
Nem lesz már semmilyen vám, EU-n belülről EU-n belülre megy a csomag, talán ma meg is kapod, de hétfőn tuti.
-
Markizmark
addikt
válasz
qajakos #8064 üzenetére
Ezt esetleg a drónos topicban oszd meg.
-
Markizmark
addikt
Nem azt írtam, hogy hazug vagy, hanem azt, hogy nem EU-n belülről indul a csomag. Az más tészta, hogy a tracking számmal csak EU-ba kerülés után látható.
Még mindig ott tartunk, hogy vagy sikerül megúszni ezzel a móddal vagy nem. Az áru eredete CN, csavarhatjuk ahogy akarjuk, attól még onnan indul.
Vagy sikerül átsunnyogni, vagy nem...
Legutóbb PDM-mel sikerült megúszni, Belgiumon át a GLS-szel.
Here is the red, where is the red, hungarian lucky game. -
Markizmark
addikt
A European Direct Mail (EDM) vagy EU Priority Line (EPL)
Mint a neve is mutatja, Európán belül kerül feladásra a csomag, így már nem kell vámot és Áfát fizetni. Ez a szállítási mód lehet nagyon lassú is.Konkrétan megnéztem egy cuccot, amit vennék és van EU Priority Line szállítási mód, holott a termék csak CN raktárban van, ergo ott adják fel. Szóval nem feltétlen igaz amit írtál.
Nem szívás hogy az Áfá-t ki kell fizetni, hiszen szó nélkül megteszed ha itthon akár egy darab kiflit is megveszel.
Ebbe szerintem bele se menjünk, eleve adózott jövedelemből vásárolgatunk...
-
Markizmark
addikt
Érdekes ez a posta téma, sima tracked air maillel előbb ideért a kis csomagom (9 nap), mint az 1 héttel korábban PDM-lel rendelt, és az utána 1 nappal rendelt szintén tracked air maillel rendelt cuccom.
-
Markizmark
addikt
válasz
SzamyMcMilan #7974 üzenetére
Ja, azt tart sokáig amíg EU-ba ér, onnan már pörög a dolog. Nekem is 2 nap volt mire EU-n belülről kihozta a futár, de EU-ig jó 3 hét volt az út.
-
Markizmark
addikt
válasz
nagysandor79 #7969 üzenetére
Még buszsofőrrel is.
-
Markizmark
addikt
válasz
Sigiusz #7964 üzenetére
Garancia nincs rá sehol, mivel nem is lehet. Eleve törvénytelen dologról beszélünk ugye... az adókerülés az valami olyasmi. Szóval vagy fizetsz Tariff insurance-t és talán megúszod, vagy elakad a vámon, befizeted az adót és utána lepapírozod a Banggoodal a "visszatérítést".
Egyébként a telefonokra nagyon utaznak a fináncok, szóval ...
Ilyen holmit nem vennék EU-n kívülről, leginkább pontosan a garancia ügyintézés miatt.
Egyébként a banggood nagyon korrektül áll az ilyesmihez. Én egy mini FPV kamerát (kb. 5000Ft) kaptam gyári hibásan. Fényképpel bizonyítottam, hogy szar és akartak küldeni újat, de inkább visszatérítést kértem, meg is kaptam napokon belül.
Azt nem tudom, hogy telefon értékű holmihoz hogy állnak hozzá. -
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Rendeltem egy kis mini drónt tegnap, elvileg ma shippingelik.
Priority Direct Mail-lel 6-14 munkanap lesz, legutóbb is 1 napot késett csak a cuccom ugyanezzel a móddal, így reménykedem, hogy most sem lesz gond. 32-33$ az értéke, szóval a vám miatt nem aggódom.
Ráadásul a GLS hozta.
Van mostanában valami ünnepük ami miatt még mindig nincs postán?
Legutóbb pár órával hamarabb ment a dolog. -
Markizmark
addikt
válasz
bgabesz75 #6691 üzenetére
Szerintem van, nem túl gyakori, hogy valami nem érkezik meg. Sok apróságot rendeltem már ebayről, wishról, aliról mindenféle tracking nélkül és minden megjött.
Maximum késik ... egyébként nincs para mert a Banggood nagyon korrektül áll hozzá a dolgokhoz.
Mindent megtesznek azért, hogy jó véleményed legyen róluk.
Nekem pl out of the box szar volt egy FPV kamerám, leírtam mi a bajom és rögtön felajánlották az újraküldést vagy a visszatérítést, sűrű bocsánatkérések közepette.
Még 1-2 hetet várj és ha nem jön meg írj nekik. -
Markizmark
addikt
Márpedig a probléma megoldásához embereket kellene felvenni. Pontosabban, meg kéne őket fizetni, és akkor lenne új munkaerő is.
Ebben az országban (és máshol is biztos) alapvető gond, hogy a felső vezetés a saját zsebét tömi, nem akar rendes fizetést adni, a saját hasznáról nem hajlandó lemondani. Illetve nem hogy lemondani nem akar, de az is frusztrálja, ha nem növekszik évről évre a profit. Márpedig ez nem fog menni, a melós felmond, a boltot lassan be lehet zárni.
A magyar postánál pedig különösen nincsenek emberszámba véve a dolgozók, úgy tudom.
Egy rohadt csekkbefizetés alkalmával legalább 3 féle befektetési tanácsot és biztosítási ajánlatot kapok a szerencsétlen pultba épített Özvegy Horváthné Súlyos Anomáliától, mert neki el kell mondania mindent mindenkinek minden alkalommal.
Mindent csinálnak, csak éppen azt nem amire a posta való.
De jobban ne is menjünk bele, nem idevaló a téma. -
Markizmark
addikt
válasz
Exelsior24 #6676 üzenetére
Valószínűleg azért drágább ez a szállítási mód, mert végül ez lesz az olcsóbb, már ha érted mire gondolok.
-
Markizmark
addikt
válasz
Exelsior24 #6674 üzenetére
Gondolom a héten a Tiéd is megérkezik.
-
Markizmark
addikt
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #6670 üzenetére
Megjöttek a cuccaim, Priority Direct Mail-lel, GLS futár hozta, laza 3 hétbe telt.
Minden kóser. Merem ajánlani ezt a szállítási módot. -
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #6662 üzenetére
Na:
2018-06-19 23:14 Puurs, The parcel was handed over to GLS.
Majd 3 hét után... megy ez.Már a banggoodon is látszik a státusz.
Gondolom a héten már almás, hogy megkapjam.
-
Markizmark
addikt
válasz
Exelsior24 #6638 üzenetére
-
Markizmark
addikt
válasz
PainKiller13 #6586 üzenetére
Én is Priority Direct Mail-lel rendeltem a cuccom, de nekem is Priority Air Mail lett belőle. Múlt csütörtökön rendeltem.
-
Markizmark
addikt
válasz
PainKiller13 #6575 üzenetére
Mikor rendelted?
-
Markizmark
addikt
Megjött a motyóm 4 munkanap alatt, múlt csütörtökön késő délután rendeltem, ma már itt vigyorog az asztalomon, frankó. Még a CN raktár úton van.
-
Markizmark
addikt
válasz
PainKiller13 #6520 üzenetére
Mondjuk annyi biztos nincs, 400-500gramm az összes beltartalom.
Hacsak nem fél kg a csomagolás...UPDATE:
900 gramm körül kell lennie a teljes csomagnak. Ez már izzadós... -
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Rendeltem tegnap csomagot Banggood-ról, kb 30e Ft értékben, 2 motyó van benne, ma már Shipped státuszban, eddig frankó.
Számíthatok sarcra?Vám úgy tudom 150€-ig nincs, ÁFA viszont vagy lesz vagy nem, ugye? Nem túl apró a csomag, VR szemüveg féleség van benne. Nagyobb csomag az gyanúsabb?
Milyen elérési útvonalon tájékoztatnak, ha mégis kéne csengetni? Nem tudom van-e e-mail cím a csomagon...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest