- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Galagonya7 #22536 üzenetére
Jaja, mint az OTP-nél.
Az itt általában nincs.
Nálad volt?
Álmodj királylány...Te is így hirtelen, a tipikus Temus vagy Wise meg mit tudomén mi rendelős csaj vagy, mert hamar,gyorsan, olcsón tized áron megkapjuk a guccsit, meg a doccse gabonát.
Aham, hát persze, szarból várat, kétszer is...
Ha nem akkor bocs...Te egyáltalán nem olvastál utána a netes vásárlásoknak.
Ez nem kérdés akart lenni.Talán 20 éve egy ügyes gyerek elutalt 80 ezret az első okostelefonok egy példányáért...
Aztán utána jött érdeklődni, hogy ilyenkor mi is van?
Lesz telefon, ha nem lesz visszakapja a pénzét?
Hirtelen ez ugrott be rólad.
Nagyon felelőtlen vagy.
Esetleg nekem is utalhatnál egy kis pénzt, vagy nem is olyan kicsit, inkább sokat...
Tuti nem adom visszaPayPal?
Revolut virtuális kártya?
Annyit töltesz rá amennyit akarsz, amennyiért vásárolsz.
Nincs számlavezetési díj. van egyszer használatos virtuális kártya is.Mostanában nagy divat:
Magyar Posta, Spar, Alza : fizess előre!!!!
Add meg az adatokat + CVC kódot!
Miért adjam meg??????
Egyik nyamvadt cégben sem bízok meg annyira, hogy megadjam a kártyaadatokat (név, kártyaszám), és még a CVC kódot is!!!
Majd pont a nemzeti postát nem törik fel, hát persze.
Ha már a tucatnyi nyugati bankot sikerült...Valahogy ezeknél a cégeknél nem akar menni a PayPal fizetés. Miért is?
Biztos még nem elég embert húztak le.
Nyugodtan jöhet akárki magyarázni a cégek érdekében: NEM ADOM MEG SEHOVÁ A KÁRTYAADATOKAT ÉS A CVC KÓDOT ONLINE!
Aki erre késztetést érez, nyugodtan írja ki ide az adatait, és a mostani egyenlegét is, nehogy túl sokat akarjanak levenni a számlájáról. Köszi
-
csibe1
addikt
válasz
PainKiller13 #22418 üzenetére
Nekem a Mateminco lámpa az oldal szerint kínai raktárból 8-9 nap alatt ideért.
[link]
-
csibe1
addikt
válasz
Voice24 #20817 üzenetére
Előfordul, ez van, bár téged nem vigasztal.
Érdemes kihagyni a kínai ünnepek környéki rendelést.
Amúgy semmi gond nincs a Banggood Express-el, 21-én lett rendelve Lengyelországból, 7-8 nap alatt itt volt a csomag.
Tavaly is volt amit január végén rendelve két hét alatt kaptam meg, ugyanazt a cuccot megint megrendelve márciusban meg három hét alatt. -
csibe1
addikt
A normális széket meg kell fizetni, de megtérül több szempontból is ahogy írtad.
Amit linkeltem Concorde az elég durva árban van, amit én láttam az 180 környékén volt, de kinézetre hasonló.
Nekem ezek a "gamer" székek nem jöttek be."a banggoodról se szabad mindent megvenni"
Máshonnan se -
csibe1
addikt
Ezért is kérdeztem, mert valaki nem figyel a véleményekre, hanem csak megveszi, mert olcsó.
Nem baj, valamiből meg kell élni a "gamer" székek gyártóinak még ha valami vacakot is gyártanak.
Széket biztos nem vennék csájnából, és más cuccoknál is el szoktam olvasni a véleményeket guggli fordítóval.
A gearbestet ezért is utáltam, mert nem lehetett kimásolni a véleményeket.
" Nem minden jó vétel csak azért, mert elsőre kicsi ár van kiírva."
Ezt én tudom, de a fenti kolléga ezek szerint nem igazán.
Ránéztem a székre; szép,szép, szép ára is van.
Láttam van belőle Epic nevű is, 12kg terhelhetőséggel, "gamer" dizájn.
Az árában viszont érdekes a szórás, mert valahol annyi, mint az Icon, máshol meg 80 ezerrel drágább.
Egyébként köszi a tippet, ha valami komolyabb széket vennék most már az Icon is számításba kerül.
Itthon is kapni Blitzwolf székeket: [link]
Találtam jó széket, de csufi árban van: [link]Valami hasonlót néztem pár éve, de az 200 körül volt ha jól emlékszem.
-
csibe1
addikt
válasz
Pro Koryak #20715 üzenetére
Csomagbiztosításod van?
-
csibe1
addikt
válasz
LantosBerry8 #20259 üzenetére
A link nem jó, nem mutat sehova.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest