- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
csibe1 #22411 üzenetére
Január 20-án cseh raktárból rendelt cuccra a kínai újév előtti napon írtak, hogy bocsi, de másik terméket tudnak küldeni. Mivel másnap válaszoltam, hogy jöhet a másik cucc, így megint eltelt megint 1.5 hét, mire írtak, hogy oké, és ma kaptam is végre egy élő nyomkövetési számot. Szóval a cseh raktár, az tényleg csak raktár, semmi autonómiával nem rendelkezik, tehát így csak kínai mentalitás várható, kár is európait várni.
Ez nem pont erre a hsz-re ment volna, de nem volt kedvem visszakeresni egy teljesen aktuálisat.
-
Beni2360
félisten
válasz
csibe1 #21631 üzenetére
Igaz jó a vidi,
, de ő 30 E Ft beszél de én 13,200 Ft fizettem érte. Megveszem az ajánlott aksikat a fel ajánlott 30 $-ból + egy kicsi és kicserélem őket.
És igen metszésnél 4-5 cm vastag fákat vágott vele a barátom mivel az ő neki van 2 db Makita aksija ami pont jó hozzá. Majd szétszedem ás átnézem a gépet amit ajánlott a fószer. -
Rick4
félisten
válasz
csibe1 #20747 üzenetére
Sehonnan se.
Azért a minőség meg a méret egy elektronikia terméknél egész más eredményt hoz, ha olcsón kapod, de vissza kell küldened, illetve egy szék méretű csomag 400K-s vásárlásnál is hozhat annyi differenciát, ami miatt megéri szórakozni, kockáztatni valamennyit.
De egy 35K-s széket 30K-ért visszaküldeni tuti nem buli. -
Rick4
félisten
válasz
csibe1 #20741 üzenetére
Van egy srác a ph-n, ő tolja ezeket a székeket, de hivatalos gari, számla, minden, 100%-ig korrekt hozzáállás, és ugye akkor is felveszi a telefont, ha aznap már harmadszor hyívod valami kérdéssel, szóval minden tekintetben más sztori ez, mint hogy veszel valamit ami elsőre rossz, és nem hogy a pénzt nem adják vissza azonnal, hanem még te küldözgesd vissza. Az se titok, hogy én igen jó áron, 2x 125K-ért jutottam ezekhez hozzá. Sok-e vagy sem, egy óra alatt visszajön az ára, és nem fáradok el benne, kényelmes, szóval az is a topichoz tartozik, hogy a banggoodról se szabad mindent megvenni...
-
Rick4
félisten
válasz
csibe1 #20739 üzenetére
Nem tudom, mások hogy cisnáják, én ritkán kapkodom el a dolgokat, pláne, mivel ilyesmikkel hosszabb időre tervezek, illetve a 193 centimhez 115 kiló társul, és jellmezően munkanapokon reggel 9-től éjfélig gépnél szóval nem mindegy, mit veszek.
Amikor egy éve kijöttek, még szemeztem velük, de mivel azonnal nem kellett vennem, el is felejtettem, most tavasszal kölzötés volt, és sokminden cserélődött, ez is szóba jött, de borzalmas értékelések voltak, úgyhogy 2db noblechairs ikon lett belőle. Csalódásmentesek azóta is. Nem minden jó vétel csak azért, mert elsőre kicsi ár van kiírva. -
LantosBerry8
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!