- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
cashback #64428 üzenetére
Van, aktív átalakítóval. Valami ilyesmit (hdmi) kéne keresned, vagy ilyesmit (displayport), de létezik dvi-d - d-sub átalakító is.
-
SirAlo
aktív tag
válasz
cashback #39007 üzenetére
Feltelepitettem a trial verziot, ami 30 napig hasznalhato, de ezt irja ujrainditas utan: Wrong GPU configuration. Please check your hardware/drivers.
Disabling Virtu MVP 2.0, and exiting.I5 proci, GTX 760 videokartyaval, Asrock H87 Pro4 alaplap ( fel kell telepitni az intel IGP driveret is?)
-
Rivaul
addikt
válasz
cashback #38980 üzenetére
Részben egyet is értek hisz aki a józan paraszti ész ellenére ilyesmire vetemedik az csak magára vethet. A bajom ott van hogy ez egy viszonylag szakmai fórum s visszaolvasás nélkül lehet olyan, aki belefut ebbe a dologba mert "a vga-s topicban olvastam, azok csak nem beszélnek hülyeséget" alapon megy neki a történetnek. Akarva akaratlanul is erősíted a csirkeáldozás mítoszát
(kb egy hete volt aki a komplett laptopját megsütötte
) Törölve is lett az összes hozzá kapcsolódó bejegyzés a topicból pont amiatt amit most írtam.
-
MaxxDamage
félisten
-
Mattey
tag
válasz
cashback #34624 üzenetére
Hmmm... cserevinyóval akkor megpróbálom az van kézen (mondjuk azt is úgy találtam a szekrényben, kb. fogalmam sincs honnan van
, egy próbát megér. )
A BIOS meg addig nem lesz célszerű, míg az alaplapot ki nem záram... habár az, hogy csak bizonyos játékokban csinálja a dolgot talán megteszi...
-
turai_
tag
válasz
cashback #34524 üzenetére
HD5670-el jol jarnal, igaz felenk 8k-ert is kapni gigasat (bar aki adja, azzal nincs az az isten, hogy uzleteljek), szerintem elfogadhato ar - foleg, ha helyben van, szallitassal mashonnan is lenne ennyi. Ilyen arban GDDR5 nincs, en pedig senkinek nem szoktam mar DDR3-ast beszerelni/ajanlani, annyit nem er egyszeruen, mivel van helyette IGP. A masik, hogy esetedben a 4GB annyira felesleges, hogy ihaj (csak nem ge'mer edisun?
).
Szerk. ha hozzateszel egy kicsit, akkor HD6670.
-
Vakegérke
félisten
válasz
cashback #32900 üzenetére
Nálam nem volt nyerő az AMD kártya. A tesztek lefutottak rajta gond nélkül, viszont játék ügyben nem igazán akarta az igazságot. Két nap után visszavittem, cserét kértem, nVidia lett a választottam. Semmi gondom nincs vele.
Tény, hogy a lapom sokak által szidott gagyibájt. -
fasterware
aktív tag
válasz
cashback #32445 üzenetére
Nem, Nvidiánál nem csinálta ezt, ott tökéletes volt, nem tudom az jelent e valamit, hogy az Nvidiás kártyánál a hdd natív ide - ben ment, most, hogy újraraktam az oprendszert a hdd AHCI módban megy, mert mondták, hogy úgy jobban teljesít a hdd, illetve onchip sata port4/5 type - t as sata type - ra állítottam ide mód helyett.
De a vga - nak sem hiszem, hogy lenne baja, mert pár órán át játszottam a GRID 2 - vel, mégsem volt hiba.
Ja meg jut eszembe, néha azt írja ki, amikor fekete képet kapok a windows jelszó kérésénél, hogy not optimal resolution, azaz nem jó a felbontás ami be van állítva, pedig jó, mert samsung 205bw monitorom van ami 1680x1050 60 Hz - es és ez van beállítva windows alatt is. -
Szlovi
senior tag
válasz
cashback #25684 üzenetére
Bőven elbírja! Én anno egy GTX460-as hajtottam (2x6 pin tápellátás) 400-as Corsair-el
Plusz egy rövid olvasmány.
-
-
Muerte
addikt
válasz
cashback #21303 üzenetére
Remélem nekem nem kell 3x
Így is lett elég cumi,mert először arra gondoltunk hogy a régi monitorom ami nem led-es volt hanem ccfl,annak az invertere nem biztos hogy tudja kezelni ezt az újabb rendszerű kártyákat,legalább is egy srác így járt már előttem és neki a monitor csere megoldotta.Első körben erre gondoltam és vettem "kicsipézé" egy RGB-t,na de ugyanaz lett azzal is mint a CCFL-el,ekkor már képbe került a vga kérdés és ez lett a vége.(leglább is remélem hogy hamarosan vége a cuminak)
-
Alister71
nagyúr
válasz
cashback #21005 üzenetére
Igen. Elég szánalmas.
Tipikus, topkba nem való, elburjánzott fan-ok tábora.
Vannak a teljesítményük miatt ajánlható hardverek, és vannak az az ár arány miatt ajánlható hardverek. Én ezeket ritkán fűzöm konkrétan gyártókhoz. Ha nem muszáj nem veszek fel semmilyen színű szemüveget. -
TaaT
nagyúr
-
agressiv
addikt
válasz
cashback #19253 üzenetére
Minőségben előfordul azt aláírom, de az 5770-et úgy vitem vissza egy napi driver telepítgetés, meg játék próbálkozás után, hogy ez egy sz@r nem kell.
A 4870 második próbájánál úgy voltam vele, hogy biztos az előző kártya volt rossz, vagy ilyesmi, mert javítottam és utána próbáltam. Szóval akkor megint pozitívan áltam hozzá és megint 8800GT-t cseréltem (azt is sokat kell javítani
) de a másik kártyával is ugyanazt a kiegyensúlyozatlanságot mutatta. Konkrétan nagyon magas FPS és nagyon alacsony is, szemben a 8800-al belőttem valamit X FPS-re akkor az a közelében ismaradt és nem laggol, nem akadozik meg, ami nagyban javítja az éményt és a játszhatóságot is. ezek után jópár NVIDIA kártyám volt egyedül és SLI-ben is és mindegyikkel jó volt játszani.
A GT220 okozott még kellemes csalódást, ugyanis a klasszik 1024x768-on meglepően jól dolgozottt. A GTX260-nak az egyetlen hibája, hogy kevés rá néha a 896MB memória, a GTX460SLI-vel ugyanaz volt a gond, de alatta semmi.
-
törölt tag
-
Syz
senior tag
válasz
cashback #18950 üzenetére
Veszek 2 ilyet:
Accelero Xtreme 5870
Most nézem a videókat a neten,rámegy a Vapor-X-es kártyákra is apró átalakítással -
-
Sotho
őstag
válasz
cashback #16686 üzenetére
Kár
én nemrég flasheltem vissza egy modosított biost 8800gt-re ami az idők során kicsit elfáradt. Feleztem az órajeleket és 0.95voltra állítottam a feszt, átszabtam a venti profilt. Így jól megy, megy hangtalan, hdvideót gyorsítja quakelive elmegy rajta egyszóval használható .
Érdemes kisérletezgetni nem veszthetsz semmit.
-
osii
tag
válasz
cashback #16620 üzenetére
http://www.google.hu/imgres?q=cooler+master+aero&start=137&num=10&um=1&hl=hu&biw=1600&bih=799&tbm=isch&tbnid=5HydhmB7mxuDmM:&imgrefurl=http://prohardver.hu/tema/mennyit_adnal_ezert_a_gepert_alkatreszert_topik/hsz_22051-22100.html&docid=wtClAmi8qdmntM&imgurl=http://homestore.com.ua/p/Image/Aerocool/AeroCool_AEROENGINE_JR_-BK_Black.jpg&w=442&h=442&ei=9NPuT4yMDIvjtQbjnKmQDw&zoom=1&iact=hc&vpx=773&vpy=162&dur=242&hovh=225&hovw=225&tx=113&ty=152&sig=103780686993374270915&page=5&tbnh=146&tbnw=146&ndsp=40&ved=1t:429,r:11,s:137,i:160
ez lenne az
De am nem megy bele jobban ennyi a max
-
agressiv
addikt
válasz
cashback #15664 üzenetére
Egy frászt. Meglepődnél, ha tudnád, hogy egy gémer gép mennyire keveset fogyaszt a "minimum 600w supply" ellenére, ráadásul.nem játszol a nap 24 órájában és gyanítom, hogy még csak idle-ben sem megy a gép.
Sokkal lényegesebb lehet a TV, meg a Hi-Fi, meg az isten tudja hány cucc ami készenlétben van a nap 24 órájában teljesen feleslegesen. Külön egyik sem eszik sokat, de ha összeszámolod akkor lehet akár egy permanens 100W-os fogyasztás teljesen értelmetleül. Gépet, TV-t, Hi-fi-t ki kell húzni, ha nem használod és méris történik valami.
-
atti1848
senior tag
válasz
cashback #15649 üzenetére
9500GT kártya van a gépben.De a sajátban egy 8600GT,
A középsőt vettem a múlt hónapban és a 8600GT-vel sem megy,de a jobb oldalit azt megpróbálom.Ez érdekes, ez a multis DVI a 8600-assal működik.De nem értem akkor a 9500-al miért nem?
És akkor milyet kell vennem ami biztosra fog menni?
-
válasz
cashback #15420 üzenetére
Gondoltam kipróbálom, melyik a gyorsabb, kb ugyanolyan gyors, x700 nem lassul be a részletgazdagabb jeleneteknél, és szebbek a színei windows alatt. Ez furcsán hangzik, de igaz. Catalystot leszedtem, legújabb intel drivert feltettem, a tv-t viszont csak pnp monitorként látja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Opel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest