- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
bocsi, benéztem a topicot.
-
scream
veterán
válasz
scream #70761 üzenetére
Hm, most találtam egy ilyet is, még a végén tényleg.
-
scream
veterán
válasz
Csupingo #70762 üzenetére
Igen, ez az első VGA, előtte IGP-vel volt használva, Intel driverrel, bár kétlem, hogy az zavarna be.
Nem gondolom, hogy ne lenne elég a táp, GPU-z szerint a kártya TPD-je ~89% körül van végig játék közben (amiből kilép) de nincsen nagyobb kilengés, konstans tartja majd egyszercsak leesik idle értékekre.
GPU játék alatt 56-57°C, GPU load 97-98%.
-
scream
veterán
válasz
Csupingo #70755 üzenetére
Szerintem a táppal nincsen gond, leőtte egy GTX 970 volt rákötve és azzal ment rendben, illetve akkor nem csak elsötétülne a képernyő, hanem a jel is elmenne (ami most nem megy el), meg nagy eséllyel a gép újraindulna, nem csak a VGA-t dobná el (vagy adott esetben azt az ágat a tápon amin a PCIe csatik vannak).
Ugyan a kártya még nem volt a gépben, de a legfrissebb BIOS van az alaplapon.
Még semmilyen egyéb driverrel nem néztem, csak a legújabbal.
-
scream
veterán
Hali!
Adott egy Win10 1809, egy GTX 760 2GB és a legfrissebb nV Experience és driver.
A hibajelenség: játékok közben egyszer csak megáll a kép, majd fekete képernyő és kilép az asztalra, mintha el sem indítottam volna a játékot (időben nem mértem, de fél órákat biztos játszottam, szóval annyi idő után jön elő), több játék esetében is: Dirt 3, Jurassic World, Subnautica. Hearthstone és WoW alatt nem volt még rá példa, mindegyik játék eredeti.
Tápcsati rendben van, nem melegszik túl, mi lehet?
Kb 1 évet állt a dobozában a kártya, nem tudom melyik driverrel volt annó stabil.
Van ötletetek esetleg?
-
scream
veterán
válasz
Csupingo #58255 üzenetére
Rendben, megpróbálom, de csak 1 csatis a VGA.
A linkelt cikkben is írjak többen is, hogy hiába cserélték tápot, a hiba maradt továbbra is.
Illetve akkor a grafikailag igényesebb játékoknál miért nem jön elő a probléma? Mármint nyilván azoknak jobban le kéne terhelniük a gépet, így ugyanúgy el kéne fogynia a tápnak, ha az lenne kevés vagy nem?
-
scream
veterán
Hali!
Valaki találkozott már ilyen hibával? : KATT
A lényeg, hogy bizonyos játékoknál (HoS - karakter váltásnál, Rocket League - ha valaki felrobban, de nem mindig fordul elő) valamiért egyszercsak NO SIGNAL (DP-on van a monitorra kötve a 2K miatt) és csak a restart hozza helyre. De nem keletkezik se nagy se minidump.
Nem tudom elképzelni mi okozhatja ezt a problémát, Win reinstall nem segített, másik gépben minden baj nélkül megy a VGA.
Valaki esetleg találkozott valami hasonlóval, vagy tudja rá a megoldást? Elég zavaró...
Más játékoknál (pl. LoL, HearthStone, WoW, CS:GO, Witcher 3, Battlefield 3) nem jelentkezik.
-
scream
veterán
Hali!
Ide is felrakom, mert a milyen VGA-t vegyek-ben a CAD-es kérdésekre nem igazán jönnek a válaszok.
Keresnék 40-50ezer Ft körül (garanciális, használt vagy új) elsősorban CAD-hez (SolidWorks, Creo inkább, de van, hogy AutoCAD) VGA-t, 1155-ös i5 mellé. Konkrét típus még nincsen, csak tervben van a gép. A cél, hogy 1-2 évig elvigye és lehessen vele rendesen tervezni, de ha úgy alakul kis játék is benne lenne (Life is strange, Sims 4, ilyesmik).
Van-e ilyen (Quadro, FirePro)? Vagy legyen valami GTX 760/950/960?
Köszi előre is
-
-
-
scream
veterán
Sziasztok!
Most vettem egy HD 7870-et és az volna a problémám, hogy nem akar képet adni
Ezidáig IGP-ről ment a gép, de BIOS-ban átállítottam PCI Expressre az alapértelmezett videomegjelenítőt, de továbbra is csak IGP-n ad képet, a VGA egyik kimenetén sem. Hogy lehetne életre kelteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest