- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
válasz
Ra's al Ghul #32667 üzenetére
Gondolom valami intel platformban van a kártya, ha igen, lehet, hogy csak a szokásos AMD betegségge jött elő, próbáld ki valakinél másik masinában, lehet, hogy abban frankón fog mukodni, de a tiédben többé nem indul el.
-
agressiv
addikt
válasz
Dominiator #32664 üzenetére
Egyáltalán nem normális, ott valami nem stimmel!
-
agressiv
addikt
válasz
afromonkey #32611 üzenetére
Tévedtek a szervízben.
-
agressiv
addikt
válasz
helkis #32490 üzenetére
Ez nem feltéltenül igaz, mert az ASUS például általában több fázissal dolgozik, mint a referencia és az, hgy esetleg kevesebb réteggel megoldják a nyákot, akár jót is jelenthet. Én a gagyibájtot azért fikázom, mert igénytelenek a cuccaik, instabilak, gyakori a kompatibilitási probléma és hullanak, persze nem mindegyik.
-
agressiv
addikt
válasz
fasterware #32451 üzenetére
Másik monitorrral, kábellel próbáld ki, ha azokkal is csinálja, akkor igen, ha nem, akkor nem valószínű.
-
agressiv
addikt
válasz
fasterware #32449 üzenetére
Kifogtál egyet, előfordul.
-
agressiv
addikt
válasz
fasterware #32446 üzenetére
Ez sajnos samsung betegség és az AMD kártyának sem százas a kimenete, rosszul vásároltál és semmit sem tudsz tenni ellene. Ezt az infót korábban is írhattad volna...
-
agressiv
addikt
válasz
fasterware #32439 üzenetére
Valószínáleg az IGP-n marad a kép, vagy a monitoroddal verekszik a kártya. Töröld az összes intel drivert IGP-vel chipsettel együt, majd csak a chipsetet tedd újra.
Kellett neked AMD.
-
agressiv
addikt
válasz
speedydb23 #32437 üzenetére
A bolt abból él, hogy az eladott termék után megtartják a profitot, a többit áruba fektetik az ég szerelmére. Szerintem az felháborító, hogy nyolc napon belül teszkós szatyorban is visszaküldheted a cuccot, mindenféle indoklás, vagy hiba nélkül, ugyanis nem lehet megkövetelni az eredeti csomagolás meglétét, anélkül pedig elég nehéz valamit újan eladni. Ebbe kár is belekötni, mert a szemem előtt mondta a fogyasztóvédelmis egy próbavásárlás után, amikor visszahozta a terméket, majd bemutatkoztak, szóval a vásárlók fogják be a pofájukat, mert jóval több szánalmas (még az ellenőr szeirnt is) joguk van, mint az eladónak.
-
agressiv
addikt
válasz
speedydb23 #32435 üzenetére
Mert a kereskedőnek is elő kell teremtenie a pénzt és erre időt kell adni, ez teljesen jogos. Te vásároltál úgy, hogy nem tudtad mit akarsz és te szivattad meg ezzel a boltot, ami, ha alacsony költségvetésű lenne, akkor tényleg nem lenne módjuk kapásból visszefizetni a pénzt amiért vetted a terméket, mert belefektették egy másik termékbe..
Te megszvattad a boltot, ők megszívatnak tégeg, ez már csak így működik.
-
-
agressiv
addikt
válasz
Blaise1983 #32399 üzenetére
Nem, a 8 tűs helyn hatossal nem fog indulni, kell az átalakító, csak arra célóztam, hogy gyakorlatban többet árt, mint használ. Persze van kártya, ami 6-os dugóval is elindul, ha tied is indul, nem kell az átalakító, ha nem indul, kell.
-
agressiv
addikt
válasz
Blaise1983 #32397 üzenetére
Egyszerre kell, értelme nincs az átalakítónak és 8 tűnek sem, de ez van.
-
agressiv
addikt
válasz
emerico2004 #32380 üzenetére
Nem biztos, hogy berántottak, olykor előfordul.
-
agressiv
addikt
válasz
emerico2004 #32377 üzenetére
Ha ledek hibát jeleznek, akkor valószínűleg már egyáltalán nem kapcsol be, hogy hibás, az biztos.
-
agressiv
addikt
válasz
emerico2004 #32363 üzenetére
Az, valószínűleg hibás a másik "kártya" azért tiltja.
-
agressiv
addikt
válasz
800.henrik #32358 üzenetére
Fenn van a VGA driver? Amúgy nem nagyon kell foglalkozni a szánalomindexel.
emerico2004
Elfáradt.
-
agressiv
addikt
válasz
Demonfm2 #32336 üzenetére
Nagyot nem is lenne értelme, az aPU jól hangzik, de gyakorlati haszna egyenlőre nem nagyon van.
saby97
Vezérelhető,csak a kártyán történik a vezérlés, nem a ventilátor vezérlése van használva. Viszont nem mindegyik képes erre, főleg a régebbieken csak szimlpán tápra van kötve a ventilátor és kész.
-
agressiv
addikt
válasz
Rivaul #32266 üzenetére
Igen, ha a komment lényegi részét úgy kell keresgélni a többi között feleslegesen.
Az a kedvencem amikor hoznak vaamit javításra és udvariaskodnak meg istenítenek, oszt szomorúak lesznek, amikor mondom, hogy hagyjuk már ezeket, inkább fizessék ki és ne hét elején pénteken, vagy szombaton, meg majd jövőhéten és a baráti árhoz barátság is kell.
Most tervezek szétverni az samsung TV-t videó legyen róla?
Kacsa75
Dícséretes bár ritka, viszont itt tényleg felesleges. -
-
agressiv
addikt
válasz
speedydb23 #32235 üzenetére
Nincs két egyforma lapka, nem mindegyik tud X órajelet Y feszültség mellett, ahogy nem mindegyik bírja ugyanúgy a tuningot sem.
-
agressiv
addikt
válasz
speedydb23 #32224 üzenetére
Ez ilyen, de az is lehet, hogy pontatlan a mérődiódája. Sz@rd le.
-
agressiv
addikt
Azok a kis vackok azok, de 100-110°C alatt nincs gond, mivel nem bonyolult áramkörök, csak a feszt kapcsolgatják és gyakran gyárilag is ilyen hőmérsékleten üzemeltetik őket, ráadásul a doksijukban is benne van, hogy nagy hőmérséklet melletti őzemre tervezték őket és nem is szokott gond lenni velük..
Ha mind a négy cavar maxra húzva nem jó, akkor valami nem stimmel. Ha az expersz foglalat fellöl ránézel, látod, hogy hol mennyire húzza rá a nyákot a hűtőre ("nagyonjó" megoldás ami a VGA-kon van
) és abból lehet következtetni, hogy hol gyengébb a leszorítás. Gyakran (szinte mindíg) csinálok (tákolok
) maszek lefogatókat és én így szoktam belőni őket és be is válik.
-
agressiv
addikt
válasz
speedydb23 #32188 üzenetére
Igen, nagyon fontos, hogy ne kerüljön por a pasztába, vagy hajszál, ami még gyakori. Bizonyos hűtők eleve rossszul vannak kialakítva és nem is képesek egyenletesen felfektetni magukat a lapkára, viszont nagyon kellemetlen dolog ilyet csinálni, mert már én is sarkaztam le 4870-et, pedig nem először csináltam és észre sem vettem, csak amikor nem indult és megint szétszedtem, szóva nagyon óvatosan. A hűtőt szoktam asztalra fektetni és a GPU közepénél addig szorítom rá a nyákot ujjal, amíg az összes csavar ki nem lett szedve, így nem tud megbillenni rajta a hűtő.
-
agressiv
addikt
válasz
d3lete #32182 üzenetére
Az a GPU-ban lévő memóriavezérlő hőmérséklete, és azért melegebb, mert nem fekszik fel egyenletes erővel a hűtő! Valóban ezeknek a betegsége, de próbálgatással megoldható, viszont vigyázni kell, mert nagyon könnyen le lehet sarkazni a GPU-t és viszlát broadway.
Inkább azt mond meg, hogy jó-e az univerzális szita egy "újabb" GTX580 lapkához. Mert nincs hozzá szitám.
Nem tudom, nem szoktam újragolyózni, nem látom értelmét, de nemhinném, hogy jó lenne az univerzális stencil.
djkay
en is akartam csak kozbe szolt a jegeso .... a kocsimra
Aúúú
-
agressiv
addikt
válasz
Mayweather #32168 üzenetére
Add el a hűtőjét, párezer forintot kihozhatsz belőle, a többit leadhatod nyákként, abból is lenne még párszáz.
-
agressiv
addikt
válasz
Mayweather #32159 üzenetére
A nyák nem bírná ki a cserét, a hiedelemmel ellentétben nem cserélgetnek ramcsipeket.
d3lete
Az maximum folytótekercs és a topikban nem illik hírdetni, hogy te ilyesmiket csinálsz, adj fel hírdetést!
-
agressiv
addikt
válasz
d3lete #32108 üzenetére
Mert nem dolgoztatja meg rendesen a kártya shadereit és egy instabil kártya képes furmark-al is menni fél órát, míg játékban, vagy 3Dmark-ban 1 perc alatt szétfagy. A furmark csak fűt, de stabilitás tesztre alkalmatlan.
Egyáltalán nem csak a hő fokra érzékeny az Alaplap vrm részére is ha nincs a lapon vrm hűtő sose lesz jó.
A VRM minden alaplapon úgy van kialakítva, hogy elbírja a terhelést és az a lap jóeséllyel a Pentium D-t is kezeli, szóval ez nem játszik és ilyesmiről nem is hallotam még, főleg nem 775-nél.
-
agressiv
addikt
válasz
m0h0senator #32102 üzenetére
Hardveresre tippelnék, főleg, ha gigabájt a kártya..
-
agressiv
addikt
-
agressiv
addikt
válasz
lui001 #32073 üzenetére
Az új kártya is ugyanazzal a forrófejű GPU-val van szerelve ezek már ilyenek sajnos öregkorukra, nem meglepő, ha az sem megy rendesen. Lehet még egyéb baja is a kondifgnak, egyesével kellene cserélgetnia hardvereket, akkor kiderülne, hogy mi okozza a gondot.
Ha a táp öreg, lehet kondenzátorhibás már és amiatt is lehetséges ez a baki.
-
agressiv
addikt
válasz
mysuAF #32063 üzenetére
Ilyen egy AMD gép, mit vársz tőle....
Vegyél intel processzort, nvidia kártyával és olyan szépen, folyamatosan fognak futni a játékok, hogy öröm nézni..
lui001
Reflow-al javítható, de többe kerülne, mint a kártya piaci ára. Mivel magamnak meg tudom csinálni én szoktam ezeket javítgatni, de pénzt adni a javításáért nem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest