- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Milo629
aktív tag
-
Milo629
aktív tag
válasz
Rivaul #38978 üzenetére
Néha van, hogy működik a "sütés", bár ez inkább a nVidia 8800 / 9800 szériahibája. Sütést én sem mertem bevállalni, viszont vihargyújtóval felhevítettem magát a GPU-t és úgy kibírt még ~2 hónapot a 9800GT, ismerősöm meg csak simán lehúzza a ventit a 8800GTX-ről, belép BIOS-ba és megvárja még elmúlik a csíkozás, aztán venti visszaköt., ez már kb. napi rutin nála.
Max. arra elég, hogy fizuig kibekkeld így, aztán jöhet egy új VGA. (Ha egyáltalán működik és nem tesz kárt másban is)
Szerk.:
Ez nem buzdítás akart lenni. -
cashback
őstag
válasz
Rivaul #38978 üzenetére
Az már nem az én hibám.
Az emberi hülyeségre nincs megoldás...Aki elég bátor, hogy egy ilyen műveletet végrehajtson majd azt követően kipróbálja az vessen magára, ha esetleg kinyír minden más egyebet is.
A kockázatot saját maga vállalja mindenki ilyennél. Ha lusta gondolkodni akkor vessen magára.
-
MrNemdam
csendes tag
-
-
-
-
-
Akmak
tag
válasz
Rivaul #33907 üzenetére
Igazából rokon gépéből lett kiszedve mert nem nagyon adott életjeleket. Mivel csak internetezésre használja addig elég neki az integrált gpu is. Egy kis Guglizás után találtam egy oldalt ahol mindenféle alkatrész beszerezhető
és ezzel együtt megtaláltam rajta a kondit is. Ezt az utókornak írom le hátha segítséget ad másoknak is.:[link] -
lacko0123
tag
válasz
Rivaul #33681 üzenetére
olyant találtam a biosban, h peripheral setup és ott olyan van h onboard éan , lan chip boot rom serial port parallel port ,de van egy olyan h init. graphics adapter priority és ezen belül olyanok vannak h
AGP/int-VGA
AGP/PCI
PCI/AGP
PCI/int-VGA
akk itt melyiket kéne beállítani?? vagy máshol kell??
a bios az AMIBIOS NEW SETUP UTILITY - VERSION 3.31a -
agressiv
addikt
válasz
Rivaul #32266 üzenetére
Igen, ha a komment lényegi részét úgy kell keresgélni a többi között feleslegesen.
Az a kedvencem amikor hoznak vaamit javításra és udvariaskodnak meg istenítenek, oszt szomorúak lesznek, amikor mondom, hogy hagyjuk már ezeket, inkább fizessék ki és ne hét elején pénteken, vagy szombaton, meg majd jövőhéten és a baráti árhoz barátság is kell.
Most tervezek szétverni az samsung TV-t videó legyen róla?
Kacsa75
Dícséretes bár ritka, viszont itt tényleg felesleges. -
agressiv
addikt
-
intelMMX
senior tag
válasz
Rivaul #31761 üzenetére
Tele van ilyennel a net. A pofája nagy de a...többit szerintem sejtitek.
Anonimitás mögé könnyű bújni én azt mondom....de hogy még onnan szóljanak be.
Ha téveset írok esetleg akkor már az ember érveljen. Na ilyet itt ph-n még nem láttam. Csak megy a hantázás.
Ilyenek érettségin hogy a tökömbe mennek át? Nyelvtan > társalgási stílusréteg.Volt nekem is egy tucak GF2 meg GF4 em inno3D-ből. Utálatosak voltak és inkább szándékosan küldtem őket OC-val a túlvilágra. A kis ASUS féle TNT2-vel jobban elvoltam.
-
intelMMX
senior tag
válasz
Rivaul #31752 üzenetére
Hát jó, ha ez ritka lenne itt ph-n akkor még mondanám jólvan, de velem itt mindenki kötekszik.
Agressiv igaz legalább nem búnkózik velem, de sokan meg igen. Amit az egyik animes topicban is leműveltek, az valami hihetetlen volt. Én voltam a buta paraszt mert csak azt néztem ami engem is érdekel.Amit meg itt leírtam, az így ment a gépemen. Azért írtam példát meg ellenpéldát. Nyilván a játék motorjától is függ hogy hogy viselkedik. Adtam egy tippet és kész. Semmi biztosat nem állítottam. Ha meg kihagytam a "talán" szót akkor meg Sry, szarul fogalmaztam.
-
agressiv
addikt
válasz
Rivaul #31580 üzenetére
Én sok régi asrock lapot próbálgattam a melóm miatt és azokkal sem szokott gond lenni. mennek még mindíg és stabilak. A gagyibájtnak semmi extra sztorija sincs, csak olcsó volt, majd a vásárlás után kínlódtak vele az emberek mégis istenítették, isten tudja miért.
Az ASUS lapok azok, amik rendesen indulnak, nem kell két hete várni a bios-ra. Ez a biostar is ilyen, szívesen kipróbálnék még néhányat, mert ez nagyon meggyőzött. Azt MSI a megbízhatatlanság szimbóluma, iszonyúan hullanak, de ettól eltekintve más bajom végülis nincs velük.
Szerintem az Asrockot az Asus szándékosan csináltatta rossz minőségűre, hogy ne jelentsen konkurenciát.
Egyszerűen az volt az olcsósított cucc.
-
agressiv
addikt
válasz
Rivaul #31565 üzenetére
Halkans megjegyezném, hogy most vettem biostar alaplapot és nagyon okosan van megcsinálva, még memtest86 is van a bios-ban.. Ventiláétorokat is belkalibrálja, szóval nagyon okos lap és a hangkártyám is szereti. A giga lapokban iszonyat zajos még egy x-fi kártya, ebből következik, hogy nem megfelelő a nyák huzalozása. Hiába használnak vastag rézréteget, nem mindegy, hogy mi hova honnan van kötve, ezt még én is megtanultam erősítő építős pályafutásom alatt.
Most meg parázik, hogy használt a VGA mert bontott a doboz.
Dehogy használt. MAx annyit amíg valaki visszevitte, mert elállt a vásárlástól, de ezzel nemigen kell foglalkozni. Egy echte használt kártyát nem raknak a dobozba, az azért morbid lenne. Amúgy a ventilátoron látszik már a pár napos használat is, az új ventilátor szép fényes.
-
xmasterteam
tag
válasz
Rivaul #31528 üzenetére
Értem.. Nem fájlalom a fejem, csak egyszerűen nem értettem, hogy miért, melegebb, mert azért nincs olyan hű de meleg a gépben, hogy ne tudjon lehűlni.. Hogy miről is lenne szó
agressiv: Egyáltalán nem takarja el, mert le van rakva a 3.-ik slottba, ezért írtam is, hogy lent van a gép aljában teljesen, tehát 2 slott hely van még a 2 kártya között...
-
Vakegérke
félisten
válasz
Rivaul #31384 üzenetére
Csókolom, ne tessen mán sértegetni a kártyámat! Ez nem hézagpótló, amely "csak addig míg", hanem igenis jó kis kártya.
No persze tudom, hogy nem egekbe nyúló a teljesítménye, de jól megvoltunk, szerettem, és remélem, hogy jó kezekbe kerül.
Mint látható, nem vagyok kereskedő alkat. Azt szeretném, ha olyan személy tudhatná magáénak, aki megbecsüli. Akár ingyen is. -
mefistofeles
veterán
válasz
Rivaul #31365 üzenetére
Fene sem akarja uningolni. Le akartam tesztelni, hogy megvegyem e. Sajnos a 3D Markt 2006 első része sem futott le rajta, cakkos keresztirányú piros vonalakkal lefagy és kilép... Szerintetek túlmelegszik vagy memória? Azért egy 3Dmarkot egy passzív kártyának is bírnia kéne egy szellős nagy házikóban szerintem.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- HP notebook topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest