- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Világos.
csak vajon mennyivel lesz jobb; milyen játékok futnak el majd rajta..(?)
-
Köszönöm a segítségeteket.
Erre bukkantam utoljára, ez még talán éppen belefér a rászánt keretbe, HA áldásotokat adjátok rá..
1gigás, 128bites,ddr3..
Tényleg csak és kizárólag csak akkor mondjátok, hogy megvegyem, ha tényleg érezhetően futnának jobban vele a játékok..
Köszi, még egyszer!
-
Szóval megéri-e rákölteni, vagy teljesen fölösleges mert kb. semmi nem fog változni ?
-
válasz
dragon11 #16091 üzenetére
Közben kigugliztam, lényegtelen. Adnak hozzá normál hátlapot, a teljesítményre pedig nem vonatkozik.
Egyébként erre gondoltam 8,4k-ért.
Azt írja GDDR5, aztán specifikációban DDR3 van megadva. Nah mindegy, lényegtelen.Ez megfelelő, vagy van jobb ilyen árban ?
Szerk.: PCI-E kell.=)
-
Max. 10 van rá.
Így ?
Szerk.: Az LP= Low Profile; mit befolyásol, jelent ?
-
Ha veszek, csak újat veszek. Úgy sem költök rá, legközelebb 3év múlva.
Azért kösz.Akkor mondj egy kártyát, ami kapható a piacon és játékra is 'oké'...
-
Sziasztok, szakik!
Tervezek beújítani egy videókártyára, de csak akkor és tényleg csak akkor, ha áldásotokat adjátok rá.
Egy őskövület tulaja vagyok:
Jelenlegi VGA-m egy Ati X550 az Asus jóvoltából, így gondolhatjátok milyen a helyzet..CPU: Intel P4 (D) 3,06 Ghz 1mb cache
Alaplap: MSI 915P Combo 2
RAM: 2*1GB DDR2 533 Mhz
Táp: HKC 480W (1hete vettem)
Szóval csak és kizárólag akkor vennék egy új videókártyát, ha jelentősen javulna a helyzet.Mármint a játékok terén.
Mondjuk fogalmam sincs, hogy a proci mennyire tudná kihajtani a kártyát..gondolom semmiképp sem teljesen, így triviális, hogy nem szükséges százezreket költeni rá, mert fölösleges.Mielőtt ajánlanátok egy kártyát a konfigomba maximum 12ezerért, válaszoljátok meg az imént feltett kérdést: egyáltalán megéri-e, lesz-e javulás/változás!
Köszönöm a segítőkész kollégá(k)nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest