- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Kroni1 #84685 üzenetére
Sok érdekesség van az elektronikában.... Gyári Samsung töltőt (egyszerű sima 1A, nem gyorstöltős) rádugom a Motorola telefonomra és behülyül tőle az érintőképernyő, ilyenkor jóformán használhatatlan. Átdugom egy másik töltőre, nincs hiba. Vissza Samsung töltő, össze vissza érzékel....
Powerline eszközöm is van. Bedugom a laptop utángyártott töltőjét egy közeli aljzatba (még csak nem is kell legyen bekapcsolva a laptop), akkor a powerline eszköz kb. 10Mbps tempóra képes. Ha kihúzom a laptop töltőt a konnektorból, egyből hozza a gyakorlati max. 80-90Mbps tempót. Pedig szűrős powerline, mégis akkora az EM zaj, amit már nagyon nehezen tolerál.#84684 megott: Hát jah, úgy nehéz. De mivel minden egyén más és más, egyrészről érthető is a reakció, még ha esetleg volt is számodra sértő, nem túl emberséges reakciója. Vannak dolgok az életben, amit csak elfogadni lehet és tovább kell lépni/állni.
Tipikus példa, mondjuk egy tartós fogyatékosságot vagy halált okozó, figyelmetlenségből fakadó közúti baleset. Számít a sértettnek vagy hozzátartozójának, ha sajnáljuk a károkozást vagy netán sérelem díjat fizetünk? Van aki szinte azonnal meg tud bocsátani, van aki 20 év múlva sem fog. Ez csak egy példa volt, hogy van amit "nem lehet megoldani" tökéletesen, csak megérteni/elfogadni úgy ahogy megtörtént. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Kroni1 #84664 üzenetére
Én anno próbáltam már ilyesmit. Linus is csinált már több 1PC multi user videót. (Egy példa: 2 Gaming Rigs, 1 Tower - Virtualized Gaming Build Log - YouTube)
2 napig próbálkoztam a beállításával, mert anno tesómmal használtam volna egy gépet, de mindig volt valami, ami működött tökéletesen, úgyhogy nekem nem ért meg több időt.
De vannak erre fizetős alkalmazások is amivel talán könnyebb (Aster: ASTER: Multiseat software for Windows 11/10/8/7 (ibik.ru)). Ha jól emlékszem, egy meglehetősen drága alkalmazás. -
Csupingo
veterán
válasz
Kroni1 #84664 üzenetére
Az eltérő kép az természetesen nem gond. A két vezérlés már érdekesebb. Elvileg vannak ilyen megoldások. Jobban nem néztem utána, elsőre ez jött szembe.
Vagy így, de ezt se néztem végig. -
föccer
nagyúr
válasz
Kroni1 #21692 üzenetére
DVI nem tud hangot árvinni, csak a HDMI. Nekem a 4770-es is tudott ilyet, amostani 4850-es is tudja. Eszközkezelőben nézd meg, hogy megjelenik-e egy olyan, hogy ATI Hangeszköz, vagy valami hasonló. Ha települve van a driver, akkor a hangkezelőben meg kell jelennie a ATI HDMI out, mint választható kimenet, ha be van kapcsolva a hozzá csatlakoztatott eszköz.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest