- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Tomix24 #23658 üzenetére
A Hitman Absolution ugyanezen beállításokkal (4 szer mértem, azt kb. átlagolom):
min: 28 fps
max: 60 fps (kettőben is volt "kiugró", de csak a teszt legvégén, amikor fekete a képernyő... Az egyik 86 a másik 95, de ezeket nem írom be, mert a bench hibája.)
avg: 44 fpsAz f1 2012-nél én mindent a lehető legmagasabbra ( ultra, ahol lehet, 8x élsimítás) tettem, a következő eredmény született:
min:51
avg.62
samples: 8804a többi tesztelő még nem jött le, de nagyjából ezen is látszik, hogy kb a kettő között van a procim.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
BomiBoogie #23641 üzenetére
Köszi, akkor marad így, és megnézem mi lesz, ha emelem az órajelet.
-
pocokxx
Közösségépítő
Mostanában felröppent egy-két cikk arról, hogy milyen VGA-hoz, milyen CPU dukál... Erről szólna a kérdésem is:
1) Jelenleg egy Phenom II 965 BE van a gépemben alapjáraton (3.4Ghz) és mellette egy 7850 dolgozik, szintén alapon. Megérné picit húzni a procit? Jelentős teljesítményt hozna, ha mondjuk 20%kal megemelném az órajelet?2) Egyre többször hallom, hogy az Intel procik lekörözik az AMD ket játékok terén. Egy platform váltás (Mondjuk i5re) kb mennyit fps-t hozna átlagosan? (7850 maradna)
-
pocokxx
Közösségépítő
Szerintem itt folytassátok...[link]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Eagle16 #23450 üzenetére
Én is csak ebből gondoltam. IDe most lárom, hogy ez a teljes rendszer fogyasztása...
-
pocokxx
Közösségépítő
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy 350W FSP táp mellé milyen VGA.t lehet venni játékra, tápcsere nélkül? 7750/7770 még elmegy vele? (i3 proci egy HDD meg egy ODD)
-
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Van egy Asus 2gb 7850 vgam, és egy Phenom X4 965 BE procim. Most nézegettem egy-két tesztet, és ott az intel procik nagyon elverik az amdket, ha játékról van szó. Felmerült bennem egy platform váltás, de csak akkor lépném meg, ha tényleg sokat hozna, mivel szinte minden mostanában lett véve...
Szóval a kérdés leegyszerűsítve: Átlagban mennyi fpst hozna, egy i3-7850 egy 965BE-7850 hez képest?
(Az Xbox 720 is AMD procival jön? Remélhető ettől valami olyan szemléletváltás, ami az AMD javára billentené a mérleget...? )
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
DeathAdder #21905 üzenetére
Akkor valószínű, hogy az összerakással lesz valami gubanc. Nem passzol rá rendesen a borde, ha az nem meleg. szedd szét és rakd össze újra, hátha...
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Mire érdemes lecserélni egy 6770et? Egyáltalán 1440x900 on érdemes lecserélni?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Csupán kíváncsiságtól vezérelve érdeklődnék, hogy melyik az a max. tejesítményű vga, amit az adatlapomon található konfig "elbír" más alkatrész cseréje nélkül...
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Melyik a jobb hűtés? A Flex vagy a VaporX ? Konkrétan erről a két típusról lenne szó:
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest